Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Simbol tedna bo ognjeno srce, ki v sebi skriva prave odločitve, osebni napredek in paleto izkušenj. Aspekt med Venero in Marsom prinaša romantiko, prijetne dogodivščine in napredek v ljubezni. Po zvezdnih namigih je moč sklepati, da boste intenzivno sledili sebi in tako osebno rasli.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Daleč v ospredju bo prirojena trma, ki pa vam bo pomagala pri premagovanju določenih ovir. Sreča vas čaka v tem tednu v ljubezni, bolj dinamično in naporno pa bo na delovnem mestu. Po prehodu Venere v Ovna to jasno nakazuje čas, ko boste morali razmisliti, kaj vas veseli in kaj osrečuje.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Merkur vam bo pomagal razumeti ljudi, ki razmišljajo drugače kot vi. Čas v sebi skriva določeno modrost in napredek bo bolj počasen, vendarle toliko bolj temeljit. Določiti si boste morali osebne meje in pravila, ter se jih držati. Srčni izvoljenec vam bo ponudil nekaj dobrih iztočnic za pogovor.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Dogodki se bodo v tem tednu zavrteli drugače od pričakovanega, omenjeno povzroči nek nemir in na drugi strani ugodne priložnosti za iskane spremembe. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, ki prinaša čarobnost v vsem tistem, kar boste počeli. Počasi se daleč pride.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Odločitve, ki bodo sprejete do sredine tedna, v sebi skrivajo nekaj dobrih iztočnic in napredka. S svojim znanjem in izkušnjami morate v prvi vrsti pomagati sebi in šele potem drugim. Prvi krajec (četrtek) bo na vas deloval razvojno v smislu tega, da boste imeli paleto ugodnih možnosti in dobrih rešitev.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Napredek tedna bo v ljubezni. V tem pogledu se bo kolo usode zavrtelo najbolj visoko in skozi omenjeno pridobite nekaj dobrih namigov. Mars vam bo prinesel potrebo po delu, delovnih obveznosti, Saturn pa nekaj omejitev in učenja. Zapišite si tiste občutke, ki jih nosite v globini srca.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Narediti boste morali prerez in stopiti korak ali dva naprej. Ključno za vas bo mnenje drugih ljudi, kajti Venera, s katero ste povezani vse življenje, se bo preselila v sedmo polje horoskopa. Srčni izvoljenec vam bo podaril nekaj izvirnih namigov. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Teden, v katerem boste napredovali v znanju in modrosti. Aspekt med Venero in Marsom prinaša nekaj dobrih in uporabnih informacij in romantičnih priložnosti. Na delu bo Amorjeva puščica, ki bo zadela tako vezane, kot samske. Preobrati na delovnem mestu bodo vidni od srede dalje.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Umetnost življenja bo v tem tednu ustvarjanje popolnih odnosov. Omenjeno je ideal, ali bo temu res tako, pa bo pokazal čas. Notranji nemir boste predelali z adrenalinskimi izzivi na prostem.  Kreativna energija vam bo v pomoč in oporo pri iskanju določenih odgovorov. Dan ljubezni: četrtek.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. S tem pridobite dobro motivacijo in osebni napredek. Naklonjenost Jupitra boste sprejeli za razširitev novih znanj in raziskovanje. Nekaj previdnosti ne bo odveč v petek in soboto, ko boste bolj nemirni. Slediti morate glasu svojega srca.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Po zvezdnih namigih vas čaka določeno ravnovesje čustvena skladnost in dobre iztočnice. Duhovni napredek boste spoznali skozi krog ljudi. Merkur vam bo v pomoč pri raziskovanju sebe in delovanju osebne bilance. S svojim znanjem boste z veseljem pomagali drugim, pred tem pa se sprostite.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Navdih vam bo ponudila narava. Teden bo v znamenju ravnovesja, ugodnih rešitev in romantike. Naklonjenost Venera in Marsa prinaša čarobnost v ljubezni in pri vsem tistem, kar boste počeli. Že v sredo pa si boste morali bolj jasno postaviti osebne meje in se jih tudi držati.

   

  Vir: Nedelo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje