Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Teden bo v znamenju aspekta med Merkurjem in Marsom, kar pomeni, da boste doživeli določen razcvet v komunikaciji in se znali na intenziven način postaviti zase. Po zvezdnih namigih boste imeli mnogo dela in delavnih obveznosti. V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Venera in Saturn bosta tista, ki prinašata paleto dobrih iztočnic za osebno rast. Na novo si boste morali postaviti osebne meje, ter se jih držati. Odkriti morate notranje veselje in se predajati navdihu. Saturn pa vam bo podaril uspehe v službi in pri vseh odgovornih nalogih.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Komunikacija vam bo odskočna deska za napredek. Saturn vam bo podaril prave vrednote in izkušnje, ki vam bodo v pomoč in oporo. Do sredo boste lahko dokončali nekaj iz preteklosti. Dan ljubezni: petek.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Energiji Merkurja in Marsa obljubljata za vas teden, ki vnaša mnogo dobrih povezav za komunikacijo. Jasno je, da boste veliko na poti in med ljudmi. Skozi pogovor boste korak za korakom spoznali, kaj vas osrečuje. Notranje dvome vam bo razjasnil nekdo, ki ga ljubite srčno.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Dogodki se bodo odvijali na dinamičen način. Veliko aktivnosti bo v pogledu čustvene in finančne varnosti. Nekateri okrepi bodo nujni in drugi preventivni. Saturn vam bo podaril neko lekcijo in iz nje boste izluščili zrno modrosti. Popaziti boste morali na moč pozitivnih misli.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Dinamika besed bo tista, ki bo zaznamovala teden. Za svojo resnico se boste pripravljeni boriti in jo na intenziven način zagovarjati. Mars planet dinamike, vam bo pomagal do neke drznosti in tekmovalnosti. Tako boste dokončali nekaj iz preteklosti in sprostila vas bo prijetna glasba.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Kolo usode se bo zavrtelo v ljubezni v vašo korist. Našli boste neke dobre iztočnice za duhovno rast in spoznali na novo zakonitosti življenja. V veliki meri vas bo sprostila narava. Skozi aspekt Venere in Saturna pa boste korak za korakom spoznali, da so majhne radosti pot sreče.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Drugi ljudje vam bodo ogledalo in če vam bo všeč ali ne. Premik Merkurja in Marsa v vašo enajsto polje horoskopa obljublja čas skupinske dinamike, osebno svobodo in iskanje lastne resnice. Po zvezdnih namigih bo modro, da si boste vzeli nekaj časa popolnoma zase.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Aspekt Venere in Jupitra obljublja skladen teden. Toda bodite previdni in si postavite vnaprej določene meje. Ugoden čas bo za ljubezen in delavne obveznosti. V ljubezni bodo ugodnosti nadaljevale, ena za drugo. Notranji nemir boste premagali z adrenalinskimi dejavnostmi.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Poglobili se boste v tiste dejavnosti, s katerimi ste odlašali. Naklonjena vam bo Venera, ki vam bo podarila zaupanje v moč ljubezni. Spremljala vas bo povečana samozavest in drznost. Na delovnem mestu boste imeli mnogo obveznosti in doma najdete tisti mir, katerega boste iskali.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Do srede nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Teden bo v znamenju povečane sreče, kajti naklonjena vam bosta Venera in Mars. Življenje vam bo v osnovi ponudilo možnost izbere. V ospredju bo pojem osebne svobode in alternativne rešitve. Res je, da se počasi daleč pride.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Notranji nemir boste premagali z delom na sebi. Po zvezdnih namigih boste napredovali v razmišljanju in imeli mnogo dinamike v odnosih. Resnica je, da ne bo vse po vaše, toda znali se boste prilagoditi. Jupiter vam bo podaril priložnost za spremembo in osebno preobrazbo. Dan ljubezni: sobota.

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje