Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Izmed vseh človeških dejavnosti, razen morda razmnoževanja, je vrtnarjenje optimistično in polno upanja.

  Prav vrtnar je namreč tisti, ki načrtuje, verjame in zaupa v prihodnost, tako bližnjo kot daljno.

  (Susan Hill, iz knjige “skozi vrtna vrata”).

   

  Oven
  21. 3. – 20.04.
  Naklonjen vam bo Merkur, ki vnaša prijetne besede, dobro razmišljanje in osebno motivacijo. Po drugi strani boste nemirni, kajti želeli si boste izzive, za katere pa teden ne bo primeren. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo, tako najdete v sebi priložnost za čustveno skladnost in povečano romantiko.

   

  Bik
  21. 4. – 20. 5.
  Nekaj previdnosti ne bo odveč v četrtek, kajti nakazano je, da bo sedaj v ospredju trma. Popaziti morate na svoje misli in slediti tistim vrednotam, ki jih zagovarjate. Sprejeti sebe in deliti modre nasvete je umetnost, ki vam bo uspela. Naklonjenost Venere izboljša odnose v ljubezni.

   

  Dvojčka
  21. 5. – 20.6.
  Sreča se skriva na strani pogumnih in omenjeno boste spoznali tudi sami in to na zanimiv način. Naklonjen vam bo Merkur, kateri prinese pravo noto premišljenih besed in Venera, ki bo poskrbela za estetiko in užitke. Osebne meje pa si bo potrebno postaviti v četrtek, ali najkasneje petek.

   

  Rak
  21. 6. – 22. 7.
  Ljubezen bo prinesla nekaj novih spoznaj. Naklonjen vam bo Jupiter, ki vnaša popestritev v pogledu novih poznanstev in delavnih izzivov. Zdi se, da se bodo zadeve s svetlobno hitrostjo obrnile v vašo korist. Modro bo, da boste narediti pri sebi načrt, kdo vašo pomoč resnično potrebuje in zakaj.

   

  Lev
  23. 7. – 22. 8.
  Obdani boste z notranjim dvomom, ki pa ga boste rešili v sredo. V ospredju bo Mars, ki je planet drznosti, neučakanosti in akcije. Omenjeno bo potrebno ozavestiti in izluščiti zrno modrosti. Sledite sebi in najdete moč za naprej. Služba: konec tedna (petek) sledi osebni napredek.

   

  Devica
  23. 8. – 22. 9.
  V ljubezni boste morali narediti prerez in stopiti v ospredje. Zavestna komunikacija vključuje, da se iskreno pogovorite in seštejete svoje pluse in minuse. Sredina tedna sledi napredek, kajti naklonjen vam bo Merkur in tako najdete prave besede ob pravem času. Vzemite si kakšen dan za oddih.

   

  Tehtnica
  23. 9. – 23.10.
  Sledi teden povečane ustvarjalnosti in želje po osebni preobrazbi. Naklonjen vam bo Neptun, ki vam bo podaril navdih in intuitivni uvid. Narediti je potrebno prerez in ločiti zrno od plevel. Sprejmite tako pomoč srčnega izvoljenca, kot tudi prijateljev. Lepa beseda vedno najde ključ do srca.

   

  Škorpijon
  24.10. – 22.11.
  Magnetična energija vam bo prišla prav tako na zasebnem, kot poslovnem življenju. Mars na svoji poti sreča Neptuna in posledica bo, da bo potrebno malo popaziti na zdravstveno stanje. Zdrav način življenja vsebuje dovolj gibanja, uživanje zdravo prehrano in pozitivne misli. Srečen dan: sobota.

   

  Strelec
  23.11. – 21.12.
  Odločitev, ki jo boste sprejeli v ponedeljek ne bo enostavna, bo pa poučna. Našli boste skrito moč optimizma in tako lažje dosegli svoje cilje. Merkur vam bo podaril zanimanje za vse tisto, kar je novo in drugačno. Poglobite pa se v delovne obveznosti, kajti na zatožni klopi bo lenoba.

   

  Kozorog
  22.12. – 20. 1.
  Delavnim nalogom boste kos v celoti. Mnogo bolj preudarno bo, da si boste vzeli nekaj časa zase in razmislili o zakonitostih življenja. Spodbudno bo, da si boste pisali svoje občutke in tako spoznali še nekaj, kar vas bremeni ali dela nezadovoljne. Namigi srčnega izvoljenca bodo v celoti poučni.

   

  Vodnar
  21. 1 – 18. 2.
  Aspekt med Merkurjem in Plutonom prinaša neka nova spoznanja in prilaganje. Piljenje v odnosih naj vam bo izziv in ne breme. Konec koncev se lahko mnogo naučite iz preteklosti. Pogovor prinaša ključ do uspeha, če boste sprejeli v celoti okoliščine življenja vam bo mnogo lažje.

   

  Ribi
  19. 2 – 20. 3.
  Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist na delovnem mestu. Po zvezdnih namigih prosti čas porabite za raziskovanje sebe. V tem tednu se boste srečali z zanimivi ljudmi, ki vam lahko osvetlijo pot iz drugega zornega kota. Naklonjenost Jupitra pa uporabite za navdih skozi kreativno izražanje.

   

  Vir: Nedelo
  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje