Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  (21.03. – 20.04.)

  Pred vami je teden, v katerem se boste imeli priložnost dokazati. Za svoje delo boste vsekakor prejeli pohvale in priznanje. V ljubezni bo tako, da boste prehitevali dogodke. Pravilno bi bilo, da se nekoliko ustavite in da razmislite. Označuje vas tako trma, kot tudi močna volja. Srečen dan: nedelja.

   

  Bik

  (21.04. – 20.05.)

  Zaželeli si boste neke svežine in poskrbeli, da bo v vaše življenje zapihal svež vetrič. V ljubezni vam bodo zvezde usode naklonjene in preživeli boste nekaj čarobnih trenutkov v dvoje. Pravilno je, da boste ugotovili, kdo vašo pomoč zares potrebuje. Služba: salomonska rešitev.

   

  Dvojčka

  (21.05. – 20.06.)

  Čeprav boste imeli več možnosti, se odločite za tiste, ki vam bodo prinesle ugodne iztočnice. V partnerskem življenju vas na zasebni ravni čakajo utrinki sreče. Izzivi se bodo nadaljevali na delovnem mestu in nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Še vedno boste blesteli v komunikaciji.

   

  Rak

  (21.06. – 22.07.)

  Globoko v sebi poiščete skrita znanja in se prelevite v tisto ljubezen, ki jo nosite v svoji duši. Pravilno se boste odločili in tako še bolj poglobljeno preučili moč duhovnosti in ezoterike. V ljubezni bo potrebno vajeti vzeti v svoje roke. Na delovnem mestu vas čaka prijetnost. Cveteli boste finančno.

   

  Lev

  (23.07. – 22.08.)

  Pričakovati je čas določenih zaključkov in to bo čas, da začnete verjeti v svoje znanje. Močno bo izstopala samozavest in istočasno boste poslušali ljudi, ki vam bodo podarili nasvete. Nasveti se bodo lesketali od vašega srčnega izvoljenca, ki vam bo ogledalo. Službeno bo napredek po majhnih korakih.

   

  Devica

  (23.08. – 22.09.)

  Sonce počasi in vztrajno pridobiva na svoji moči in vi na samozavesti. Na platno življenje boste znali vnesti svetle in harmonične barve. Svoja znanja o zdravem načinu prehranjevanja boste lahko predstavili širši množici. V službi bo zelo delavno in zelo veselo bo v ljubezni.

   

  Tehtnica

  (23.09. – 23.10.)

  Globoko v sebi začutite neko prijetno energijo. Omenjeno vam bo pomagalo premagati notranje dvome in se soočiti s tistim, kar je v danem trenutku pomembno. Samski bodo imeli veliko možnosti, da se zaljubijo. Če se odpravljate na smučanje, se vam obeta neka nepozabna romanca.

   

  Škorpijon

  (24.10 – 22.11.)

  Sprejeli boste paleto nekih odločitev in strmeli k temu, da vas ljudje opazijo. Prav gotovo tega ne boste počeli javno, ampak na zelo premišljen način. Imeli boste več priložnosti, da s svojim znanjem in vztrajnostjo pripomorete k boljšemu vzdušju na delovnem mestu. Vabila vas bo narava!

   

  Strelec

  (23.11. – 21.12.)

  Teden. v katerem boste izstopali iz povprečja. Pravilno bo, da si boste pripravili urnike in se držali tistega, kar vas veseli. Močno bo izstopala ljubezen, ki bo zaznamovana z romantiko časa in upanjem v boljšo prihodnost. Službeno boste lahko šli na neko pot. Pestrost vas čaka pri denarju.

   

  Kozorog

  (22.12. – 20.01.)

  Vaše življenje bo v bodočem tednu takšno kot sestavljenka in vsak košček boste dali na svoje mesto. Resnica je ta, da boste zelo aktivni in s tem se vam bodo korak za korakom odpirajo številčne možnosti. Zvezdni ples bodo plesali samski, za vezane bo veljajo, da jih v ljubezni čaka sreča.

   

  Vodnar

  (21.01 – 18.02.)

  Notranja energija in volja vam bo v veliko pomoč in voljo. Naredili boste načrt in sprejeli salomonsko rešitev. Prijateljski namigi bodo zelo dobrodošli in vam bodo pokazali določeno pot, ki vodi iz teme. Vzeti si boste morali čas zase in se odpravite na telovadbo. Neizbežno se bliža pomlad.

   

  Ribi

  (19.02 – 20.03.)

  Od pepelnične srede dalje (01. marec) je za vas raven energije visoka in tako se vam obeta nekaj posebnih priložnosti za napredek tako na osebni, kot duhovni ravni. Blesteli boste v komunikaciji in imeli možnost, da ste več na poti in med ljudmi. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč pri denarju.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje