Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  5 od 1

  S tem ko zapuščamo burno obdobje sončnih in luninih mrkov, smo vstopile v november in nadaljujemo pot skozi škorpijonovo sezono. V tem mesecu se bomo zanašale na svoje instinkte, da določimo, kdo in kaj si zasluži naš dragoceni čas, energijo in vire. November je čas za čiščenje, predajo in osvobajanje, kar odpira prostor za vznemirljive nove priložnosti in povezave. Kaj torej prinaša mesečni horoskop za november 2023?

  Pomembni datumi za novemberski mesečni horoskop:

  • 8. november: Venera vstopi v Tehtnico
  • 9. november: Merkur vstopi v Strelca
  • 11. november: Mars v Škorpijonu se postavi nasproti Uranu v Biku
  • 13. november: Mlaj v Škorpijonu
  • 17. november: Sonce v Škorpijonu se pridruži Marsu v Škorpijonu
  • 22. november: Začne se sezona Strelca
  • 24. november: Mars vstopi v Strelca
  • 27. november: Polna Luna v Dvojčkih

  Pomembno je, da si te datume zabeležite, saj lahko vsaka od teh planetarnih premikov vpliva na vašo osebno in profesionalno življenje in vam kaj finega zakuha. Bodite odprti za spremembe, ki jih lahko prinesejo ti premiki, in se pripravite na možnost, da boste morda morali prilagoditi svoje načrte ali strategije. Ta čas je tudi idealen za obnovo energije, osredotočenost na osebno rast in raziskovanje novih priložnosti. Zdaj pa, če vam je mesečni horoskop bližji kot numerologija, nadaljujte s podrobnostmi spodaj.

  Kaj razkriva mesečni horoskop za november 2023?

  2. novembra nas čaka pomemben premik v perspektivi, ko se sonce v škorpijonu sreča z Jupitrom v biku. Morda boste doživele preobrat v svojih prepričanjih ali ciljih, ali pa boste začutile željo po večjem uživanju.

  3. novembra Venera v devici trči z Neptunom v ribah, kar ustvarja popolno okolje za potopitev v svoje fantazije. Ta aspekt je fantastičen za kreativnost, duhovnost in zdravljenje, vendar previdno – lahko vodi tudi do samo-zavajanja ali zavajanja drugih. Bodite pozorne na morebitne rdeče zastave.

  4. november prinaša nekaj nepričakovanih novic, ko se Merkur v škorpijonu sreča z Uranom v biku. Načrti se lahko izjalovijo in na vaša vrata lahko potrka presenetljiva novica. Istega dne Saturn, planet predanosti in karme, zaključuje svoje retrogradno gibanje. Razmislite o mejah ali obveznostih, ki ste jih razmišljale okoli 17. junija, ko se je začel Saturnov retrograd – te zgodbe se bodo zdaj nadaljevale.

  Vaši odnosi se lahko obnovijo 6. novembra, ko Venera v devici komunicira s Plutonom v kozorogu. Lažje bo opustiti stare vzorce in morda boste začutile globljo povezanost s svojim partnerjem. Istega dne se Merkur v škorpijonu sreča z Neptunom v ribah, kar spodbuja zdravljenje in sočutne pogovore.

  8. novembra Venera, planet ljubezni, harmonije in financ, vstopi v tehtnico, eno svojih najljubših znamenj. Ta premik bi lahko spodbudil pare, da svoje razmerje dvignejo na višjo raven, medtem ko bi se samski lahko počutili nekoliko bolj srečne v ljubezni.

  9. novembra Merkur vstopi v strelca in pripravljeni ste deliti svoje misli in mnenja z svetom. Bodite previdne pri komunikaciji, saj se lahko občutki zlahka ranijo nenamerno. Merkur se 10. novembra sreča s Saturnom, kar sproži pogovore o mejah ali neprijetnih temah, ki ste jih izogibale.

  10. november prinaša šok in presenečenje, ko se Mars v škorpijonu spopade z Uranom v biku. Ta nestabilna energija bi lahko sprožila frustracijo ali jezo, vendar tudi izjemno voljo. Mlaj v škorpijonu 13. novembra prinaša svež začetek skozi osvoboditev – močan čas za opustitev strahov in delov vaše preteklosti, ki vam ne služijo več.

  15. ovembra Merkur v strelcu deli sladko poljub z Venero v tehtnici. Vaše ideje so dobro sprejete in drugi so pripravljeni vas podpreti. To je tudi čudovit čas, da svoja čustva izrazite nekomu posebnemu. Končno, 17. novembra se Mars v škorpijonu poveže z Neptunom v ribah, kar vas naredi še bolj magnetne in ustvarjalne. To uporabite v svojo korist, ko sonce v škorpijonu sreča Marsa v škorpijonu na nebu, kar vam vlije pripravljenost za zasledovanje novih ciljev.

  Na isti dan Sonce v Škorpijonu sodeluje z Neptunom v Ribah, kar ustvarja zdravilno in sočutno energijo. To je čudovit dan za potopitev v umetnost, sanjarjenje in ukrepanje na podlagi svojih prepričanj.

  20. novembra srečanje Sonca v Škorpijonu s Plutonom v Kozorogu označuje opuščanje starih načinov življenja. Pripravljeni ste pustiti preteklost za seboj. Naslednji dan, 21. novembra, se Mars v Škorpijonu uskladi s Plutonom v Kozorogu, kar vam daje predanost in strategijo za doseganje svojih ciljev.

  22. novembra pride do spremembe vzdušja, ko Sonce vstopi v sproščenega Strelca. Da, prišla je sezona Strelca! Zadnje ognjeno znamenje zodiaka vas spominja, da živite življenje polno doživetij in izkušenj. Razpoloženi ste za praznovanje, spraševanje o smislu življenja in tveganje. Ta visoka energija začasno zavije 23. novembra, ko Sonce v Strelcu trči s Saturnom v Ribah. Vaše odgovornosti in bremena vam morda težko ležijo na ramenih, lahko pa pride tudi do neke oblike zavrnitve, osamljenosti ali razočaranja. Moj nasvet: postavite meje in dajte prednost trdemu delu. Mars, planet akcije in jeze, vstopi v Strelca 24. novembra. Vaša energija bo bolj razpršena, zato se ne obremenjujte, če se vam je težje zavezati projektom ali ljudem.

  25. novembra boste morda naleteli na majhno oviro, ko Mars v Strelcu trči s Saturnom v Ribah. Ne pozabite: to je začasno. Ne poskušajte se preveč naprezati. Polna Luna v Dvojčkih zaključi mesec 27. novembra. Ta lunacija vas vrne k mlaju v Dvojčkih 18. junija. Katere namene ste postavili takrat? Te manifestacije so zdaj v polnem razcvetu ali potrebujejo popravek smeri.

  Hujšanje: Skrivnosti za hitro in zdravo hujšanje (+ študije + viri)

  Mesečni horsoskop po znamenjih za november 2023

  V nadaljevanju si preberite, kaj prinaša mesečni horoskop za vsako astrološko znamenje. Napovedi so oblikovane tako, da vam pomagajo bolje razumeti in izkoristiti možnosti, ki vam jih ponuja vesolje. Bodite pripravljeni na to, kar vam prinaša november, in naj vas podrobnosti pripeljejo do večjega uspeha in izpolnitve.

  Znamenje Ljubezen (1-100) Denar (1-100) Zdravje (1-100) Mesečni horoskop – povzetek
  Oven 80 65 70 Novembra se obetajo pomembne spremembe v vašem osebnem življenju, denarni situaciji in zdravju. Prevlada bodo pozitivne spremembe, posebno na področju ljubezni.
  Bik 60 75 80 Za Bike je november mesec, ko se bodo stvari obrnile na bolje, še posebej na področju denarja in zdravja.
  Dvojčka 85 60 65 Dvojčki, pripravite se na privlačen mesec, poln ljubezenskih priložnosti!
  Rak 70 80 75 Raki boste imeli v novembru vzpone in padce, ampak na koncu meseca se vam obetajo lepe novosti.
  Lev 90 70 70 Leve čaka srečen november, posebno na področju ljubezni.
  Devica 70 85 80 Device, mesec november bo za vas ugoden, še posebej na področju financ.
  Tehtnica 80 75 85 Za Tehtnice je november mesec rasti in napredka, še posebej na področju zdravja.
  Škorpijon 75 80 75 Škorpijoni, mesec november bo za vas poseben, poln presenečenj in novih priložnosti.
  Strelec 80 90 75 Strelci, november je vaš mesec! Izpopolnjujte se na področju financ.
  Kozorog 75 85 90 Kozorogi, v novembru se osredotočite na svoje zdravje.
  Vodnar 80 70 75 Vodnarji, v novembru se obetajo nove priložnosti, še posebej na področju ljubezni.
  Ribi 85 75 80 Ribi, v novembru se obetajo nove priložnosti in novi začetki.

  Kot lahko vidite, ima vsako znamenje svoje edinstvene izzive in priložnosti, ki čakajo na vas novembra. V novembru mesečni horoskop prinaša številne preobrazbe, ki bodo pomembno vplivale na vaše osebno in profesionalno življenje. Ne glede na vaše znamenje, je najpomembnejše, da ostanete odprti za nove priložnosti in se naučite iz izzivov. Ne pozabite, da so zvezde zgolj vodilo, odločitve, ki jih sprejmete, pa so vedno v vaših rokah. Bodite pripravljeni, da boste izkoristili najboljše, kar vam prinaša november!

  Priporočamo branje:

  ocena bralcev
  5 od 1

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje