Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  5 od 1

  Mesec čarovnic je pred vami in s tem tudi vaš mesečni horoskop za oktober 2023. A ne pozabite, da smo vstopili v sezono mrkov, ki je lahko še bolj strašljiva od noči čarovnic! Nič zato, saj je jesenski zrak poln kozmične energije in planeti nam gotovo pripravljajo nekaj presenečenj.

  Preverite sveži mesečni horoskop za november 2023

  V oktobru se znajdemo sredi sezone Tehtnice, ko so v ospredju harmonija, pravičnost in družabna milina. Merkur, planet komunikacije, se 4. oktobra pridruži soncu v znamenju Tehtnice, kar vnese v naše načine komuniciranja šarm in diplomacijo. Zdaj bomo lažje upoštevali različne vidike situacije in dosegali pravičnejše odločitve.

  Drugi teden oktobra prinaša spremembe na področju ljubezni, seksa in moči. 8. oktobra ljubezenski planet Venera preide v znamenje Device, ki je praktično in usmerjeno v služenje. Ta prehod bo pomembno vplival na naše odnose. Le dva dni kasneje Pluton, planet transformacije, konča svoje letno obdobje retrogradnosti, kar nas bo neopazno potisnilo naprej na naših notranjih potovanjih preobrazbe. Nato 12. oktobra strastni Mars vstopi v znamenje Škorpijona, kar nam bo v naslednjih šestih tednih pomagalo, da bomo pri doseganju ciljev bolj strateški in odločni.

  Vendar ne hitite preveč, saj bi lahko sončni mrk v Tehtnici 14. oktobra prinesel kozmično presenečenje. Ta nova luna s mrkom se združi z mislečim Merkurjem, kar pomeni, da bi se lahko pojavile pomembne nove informacije ali pa bi nas nenadoma prevzela potreba po izražanju čustev. Med 19. in 20. oktobrom lahko pričakujemo več jasnosti, ko se Merkur približa soncu v Tehtnici.

  Kako kaže mesečni horoskop za konec oktobra? Energija skrivnostnega Škorpijona začne polniti prizorišče 22. oktobra, ko Merkur vstopi v to znamenje. Naslednji dan začne svojo pot tudi sonce, kar označuje začetek sezone Škorpijona. Sonce in Merkur tvorita močan trigon s Saturnom, kar krepi našo odločnost, da se dotaknemo naših čustvenih virov moči in se soočimo s strahovi.

  Noč čarovnic bo intenzivna, saj nas čaka močan polni mrk v znamenju Bika. Ta lunacija označuje konec dvoletnega cikla mrkov v znamenjih Bika in Škorpijona. Zahvaljujoč povezavi lune z ekspanzivnim Jupiterjem lahko pričakujemo dramatično zaključek te zgodbe. Mesec se konča z občutkom nepredvidljivosti, saj na noč čarovnic nastopi trigon med Venero in Jupiterjem. Uživajte v čarobni energiji te kozmične povezave in bodite pripravljeni na sladka presenečenja!

  mesečni horoskop

  Mesečni horoskop za oktober 2023.

  Če se v oktobru ne boste počutili dobro, se lahko obrnete na preverjene izvajalce alternativne medicine.

  Povzetek mesečnega horoskopa za oktober 2023

  Oktober bo zelo zanimiv mesec, poln presenečenj iz vesolja. Imamo čas, ko je Tehtnica glavna zvezda, kar pomeni, da bomo boljši v pogovorih in pravičnejši. Venera (planet ljubezni) se bo premaknila v znamenje Device, kar pomeni, da bomo bolj praktični v odnosih. Pluton pa se bo prenehal premikati nazaj, kar nam bo pomagalo, da se bomo počutili, kot da se premikamo naprej. Sončni mrk sredi meseca nas lahko preseneti, zato je pomembno, da smo pripravljeni na vse. Proti koncu meseca bomo začeli čutiti moč Škorpijona, kar nam bo pomagalo, da se soočimo s svojimi strahovi. Noč čarovnic bo zelo dramatična z mrkom, ki označuje konec posebnega cikla. Lahko pa pričakujemo tudi nekaj prijetnih presenečenj!

  Znamenje

  Ljubezen

  Denar

  Zdravje

  mesečni horoskop oktober 2023

  Oven

  75 60 85

  Oktobra boste doživeli intenzivno čustveno preobrazbo, ki bo vplivala na vaše odnose. Izkoristite to priložnost za osebno rast.

  Bik

  80 70 90

  Mesec se zaključuje z močno lunacijo v vašem znamenju, ki prinaša duhovno rast in sproščanje.

  Dvojčka

  65 75 70

  Solarni mrk vam daje priložnost, da se opomorete od preteklih razočaranj in najdete novo inspiracijo.

  Rak

  70 60 80

  Prva polovica meseca bo osredotočena na osebne zadeve, saj lahko sončni mrk prinese stare spomine in strahove na površje.

  Lev

  85 80 75

  Prvi teden oktobra prinaša priložnosti za nove dogodivščine in osebno rast.

  Devica

  90 85 80

  Zadnja tretjina meseca vam prinaša srečo v romantiki in odnosih.

  Tehtnica

  70 65 85

  Lunarni mrk vam omogoča, da se soočite s strahovi in sprostite energijsko prtljago.

  Škorpijon

  80 70 90

  Sončni mrk vam prinaša čas za introspekcijo in osebno rast.

  Strelec

  75 90 85

  Po družabnem mesecu lahko izkoristite zadnji del oktobra za regeneracijo in počitek.

  Kozorog

  70 85 80

  Lunarni mrk vas spodbuja, da se avtentično izrazite in izstopite iz svoje cone udobja.

  Vodnar

  80 90 70

  Oktober je čas za opuščanje starih prepričanj in odkrivanje novih perspektiv, ki bodo koristile vaši karieri.

  Ribi

  75 80 85

  Sončni mrk vam omogoča, da se soočite z podzavestnimi strahovi in željami.

  Preverite tudi druge vsebine povezane z astrologijo.

  Kako bodo planeti vplivali na vaše zodiakalno znamenje v oktobru 2023?

  Berite dalje za vaš polni mesečni horoskop za oktober 2023, glede na vaše sončno znamenje in/ali vzhajajoče znamenje.

  Mesečni horskop za oktober po znamenjih

  Oven

  Intenzivnost se stopnjuje, ko 14. oktobra nastopi novomesečni sončni mrk v Tehtnici. Ta sončni mrk bi lahko pretresel vaše odnose, pri čemer vas bo izzval, da se osvobodite preteklih srčnih bolečin in izdaj, da naredite prostor za bolj usklajene čustvene zaveze.

  Mesečni horoskop za Bike

  Mesec se zaključuje z transformacijskim lunarnim mrkom v vašem znamenju 28. oktobra. Ta zelo osebna lunacija je usklajena z ekspanzivnim planetom Jupiterjem, kar to obdobje naredi za čas velike duhovne rasti in sproščanja.

  Dvojčka

  14. oktobra pride solarni mrk v Tehtnici, ki je močan trenutek za začetek okrevanja od sanj, ki so bile morda dolgo nazaj zdrobljene, in za odprtje vašega srca novim inspiracijam. Merkurjev cazimi 20. oktobra je dober čas za obdelavo informacij – intuitivnih ali zunanjih -, ki so prišle med mrkom.

  Rak

  Skrb za osebne zadeve v prvi polovici meseca je dobra, saj bi lahko sončni mrk v Tehtnici 14. oktobra prinesel nekaj globokih spominov na izgubljene priložnosti ali sprožil strahove, da ne boste mogli izpolniti svojih pričakovanj.

  Mesečni horoskop za Leve

  Prvi teden oktobra prinaša tudi nekaj čarobnosti, usklajene z usodo, ko romantična Venera v vašem znamenju tvori srečen trigon z Severnim vozlovjem usode – blagoslovljeni ste z močjo, da privabite smiselne nove dogodivščine, ekspanzivne odnose in priložnosti za osebno rast.

  Devica

  Napolnite svojo socialno baterijo, saj vam zadnja tretjina meseca navdihuje, da se povežete z okoljem okoli vas. Venera v Devici 22. oktobra pošlje poljub obilnemu Jupiterju, kar vam prinaša veliko sreče v romantiki in odnosih.

  Tehtnica

  Lunarni mrk v Biku 28. oktobra zadene vašo intimno osmo hišo, kar vas sili, da se znebite podzavestnih strahov, sprostite energijsko prtljago in se soočite z notranjo resnico. Ta lunacija potegne vsakega zadnjega pošast izpod postelje – toda ko to stori, jih lahko za vedno odženete.

  Škorpijon

  Potrebovali boste energijo, ko vstopimo v sezono mrkov, ki se začne s sončnim mrkom v Tehtnici 14. oktobra. Ta super polna luna vas prizadene na bolj osebni in intuitivni ravni, zato je introspektiven čas dober.

  Strelec

  Sezona Škorpijona se začne 23. oktobra, ko sonce ujame mentalni Merkur in ambiciozni Mars v vaši introspektivni dvanajsti hiši. Po zelo družabnem mesecu boste morda želeli ta zadnji del oktobra uporabiti kot čas za polnjenje baterij in počitek.

  Mesečni horoskop za Kozoroge

  Uživajte v dobrih vibracijah skozi prvi teden sezone Škorpijona, a se pripravite tudi na nekaj intenzivnosti. Lunarni mrk v Biku 28. oktobra vas sili k izražanju sebe bolj avtentično, za vse, da vidijo. Čas je, da se pokažete in izstopite.

  Vodnar

  Do 20. oktobra lahko razsvetljujoči Merkurjev cazimi resnično pomaga pri opuščanju utrujenih prepričanj, ki vam več ne služijo. Za fiksne znake, kot ste vi, je enostavno, da obtičite v svojih navadah, toda zdaj odkrivate nove plati stvari, Vodnar. Ta odprtost se dobro obeta tudi za vašo kariero.

  Ribi

  14. oktobra, ko nastopi novomesečni sončni mrk v Tehtnici, je za vas globok in duševni trenutek. Podzavestni strahovi, želje ali energijski zapleti se lahko pojavijo v vašem zavednem zornem kotu, zahtevajoč, da se jim enkrat za vselej soočite.

  Preverite tudi: Kaj je numerologija?

  ocena bralcev
  5 od 1

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje