Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Postopoma dviguje življenjsko energijo človeka na optimalen nivo – močno okrepi naravno magnetno polje. Teslova plošča je pravi energetski generator, s katerim lahko v svoje življenje prinesete energijo in tako poskrbite za svoje dobro počitje.

  Najpomembnejša značilnost Teslovih plošč je, da počasi, a vztrajno dvigujejo osebno vibracijsko frekvenco osebe, ki jo uporablja. V ta namen je priporočljivo, da jo imamo vsaj dvakrat na dan blizu sebe za 30 minut. Če uporabljate Teslov obesek (ga nosite okoli vratu), se bo vaša življenjska energija nenehno vzdrževala na optimalni- pozitivni ravni, ki je pomembna za dobro vsakodnevno duševno in telesno delovanje.
  Velika Teslova plošča lahko visi v prostor v vaši dnevni sobi ali v vaši pisarni in tako se bodo vsi, ki so v prostoru, počutili bolj udobno in sproščeno. Posledično zmanjšuje potencialno sovraštvo, prepire in podobne neprijetnosti.

  Energijska plošča vrne vibracijo poškodovanim celicam ali tkivom.
  Če je Teslova purpurna plošča postavlja na akupunkturne točke, njena energija rahlo ampak intenzivno deluje na akupunkturne točke in zmanjša pogostost bolečin. Teslova plošča zmanjša negativne vibracije v živilih, vodi, drugih tekočinah in tobaku. Pustite čez noč na plošči hrano in vodo in kozmične energije bodo uskladile negativne vibracije. Če s takšno vodo zalivate rože in rastline, so te bogatejše, rastejo hitreje in bolje. V rastlinjakih, v katerem je bila Teslova plošča zasledimo, da je paradižnik dozorel en teden hitrejše! Teslova plošča v zelenjavnem vrtu omogoča večjo odpornost rastlin na sušo in škodljivce. Teslovi purpurni izdelki niso nadomestilo za ortodoksna zdravljenja. Rok trajanja je neomejen.

  Teslova purpurna plošča deluje kot antena za kozmično energijo. Imamo jo v velikosti kreditne kartice in kot obesek, da jo lahko povsod nosimo s seboj.

  Teslova purpurna plošča močno ojača naravno magnetno polje. Izdelana je iz anodiziranega in vijolično pobarvanega aluminija. Obdelava tako spremeni molekulsko zgradbo plošče, da ta pride v resonanco z visokofrekvenčnim nihanjem življenjske sile ali prane.

  Plošča deluje kot majhna antena, ki z resonanco prenaša informacije iz Schumannovega polja (magnetnega polja med ionosfero in površino Zemlje) na človeško avro. S pomočjo informacij iz tega polja človeško telo sámo začne proces regeneracije.

  Teslova plošča je odlična pomoč pri mnogih težavah. Običajno jo uporabljamo zjutraj in zvečer po dvajset minut. Uporabimo lahko tudi dve plošči naenkrat, ki ju postavimo eno nasproti drugi. Če ploščo enkrat ali dvakrat na dan za pol ure vtaknemo v žep, bomo imeli več energije in se ne bomo utrudili tako hitro. Plošče delujejo kot antene za kozmično energijo in so koristne tudi pri delu s čakrami. Teslova plošča počasi dviguje vašo osebno vibracijsko frekvenco in tako pospešuje vaš razvoj.

  Teslova purpurna plošča s svojim delovanjem tudi zmanjšuje in odpravlja negativne vibracije v hrani, vodi in drugih tekočinah, celo v tobaku. V ta namen zadostuje, da hrano postavimo na ploščo za 15 minut, posodo z vodo pa za 2 do 3 minute. Energija plošče deluje skozi vse materiale razen kovine. Rastline, ki jih zalivamo s tako energizirano vodo, rastejo veliko hitreje in imajo bolj zdravo barvo, rezano cvetje s ploščo pod vazo pa traja še enkrat dlje.

  Teslova purpurna plošča je pravi mali energetski generator, s katerim lahko brez nevarnosti ‘eksperimentirate’ še na mnogih drugih področjih.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje