Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Na tisoče in tisoče žensk je do sedaj že preizkusilo menstrualno skodelico. No, ne samo da so jo poskusile, začele so jo tudi redno uporabljati! In tu so najbolj pogosti razlogi, zakaj se za nadaljno uporabo Lalicup skodelice odloči največ žensk.

  4 najbolj pogoste stvari, ki ženske prepriča v redno uporabo

  1. Eden izmed najbolj pogostih razlogov je ta, da ženske prepriča obstojnost menstrualne skodelice. To pomeni, da jo lahko več let brezskrbno uporabljamo med spanjem, potovanji, športnimi aktivnostmi in celo plavanjem. In to boš ugotovila že ob prvi uporabi, še posebej, če boš imela močnejšo menstruacijo, boš opazila veliko prednost tovrstnega higienskega pripomočka. Zahvaljujoč inovativno zasnovi ima namreč večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča. Ima dodaten rob, dvojni rob, ki skrbi, da LaliCup skodelica ne pušča.

  2. Drugi razlog je ta, da ne suši ali draži vaginalne sluznice kot klasični higienski pripomočki. Prav tako ne povzroča alergij, vnetij ali glivičnih obolenj. Nad menstrualno skodelico smo navdušene, saj je izdelana iz mehkega medicinskega – platinum silikona, ki je izredno varen za uporabo in dosega višje fizikalne lastnosti ter preprečuje nabiranje bacilov in drugih nečistoč zato lažje vzdržujemo njeno higieno. Mimogrede, si vedela, da se tri četrtine žensk vsaj enkrat v življenju sreča z vaginalnim vnetjem in da so pogost vzrok za to klasični higienski pripomočki? Poskrbi, da ne boš (več) ena izmed njih!

  3. Naslednjega razloga bo zagotovo vesela tudi tvoja denarnica! Menstrualna skodelica je namreč cenejša in okolju prijazna alternativa klasičnim higienskim pripomočkom. Res je, da boš za prvi nakup odštela malo več kot za paket vložkov, ampak! – ob rednem vzdrževanju bo skodelica lahko učinkovito opravljala svojo nalogo tudi do več let. Samo pomisli, koliko boš privarčevala samo v enem letu!

  4. Zadnji najbolj pogost razlog za uporabo skodelice, ki prepriča ženske, pa je ta, da M-skodelica preprečuje vdor vode v nožnico med kopanjem v kadi in plavanjem v onesnaženem bazenu ali morju. Predstavljaj si wellness razvajanje, počitnice na morju ali v termah, kjer menstruacija ni nikoli več ovira! Se sliši dobro, kajne? Tudi drži!

  Tampone v povprečju menjamo vsakih 4 do 8 ur, menstrualno skodelico pa lahko neprekinjeno uporabljamo do 12 ur!

  Razlogov pa je sicer še veliko več! Več o sami menstrualni skodelice si lahko prebereš na spletni strani Lalicup, nakup pa opraviš v spletni trgovini, kjer imajo tudi hude spodnjice z motivom unicorna, soft tampone za brezskrbni strastni seks med menstruacijo in še veliko več 😉 

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje