Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Čas je, da postaneš uporabnica menstrualne skodelice tudi ti! Vsaj za 3 mesece se znebi vložkov in tamponov in poskusi ta higienski pripomoček, ki ga uporabljajo in mu zaupajo ženske po celem svetu. Predstavljamo ti 6 razlogov, zakaj bi morala kupiti menstrualno skodelico še danes! 

   1. Plavanje med menstruacijo? Seveda!

  Resnično velika prednost menstrualne skodelice je ta, da jo lahko brezskrbno uporabljaš tudi med športnimi aktivnostmi in celo plavanjem, saj je skrbno zasnovana in izdelana iz mehkega medicinskega silikona tako, da ne povzroča neprijetnega občutka med aktivnim preživljanjem časa. Torej, če boš letos dobila menstruacijo na poti na morje ali na bazen, ne postani slabe volje, skodelica bo poskrbela, da bo tvoj dan še vedno nepozaben!

  2. Enostavna uporaba

  Vstavljanje je povsem preprosto in ne povzroča neprijetnega občutka – le zložiš jo v manjšo obliko in v nožnico vstaviš manj globoko kot običajno vstaviš tampon.  In enako velja za čiščenje! Vsebino zliješ v straniščno školjko, skodelico pa očistiš s splakovanjem iz plastenke vode nad straniščno školjko ali pa s pomočjo preprostega čistilnega robčka, kar zagotavlja, da je tudi uporaba na javnih straniščih preprosta, hitra in povsem higienična. Preprosto, kajne?

  3. Z vložki in tamponi ne moreš privarčevati …

  … medtem ko z Lalicup skodelico boš! Dejstvo je, da povprečna ženska za klasične higienske pripomočke, kot so tamponi in vložki, letno porabi od 50 € do 120 €, kar pomeni, da se ti bo investicija v menstrualno skodelico, ki jo lahko brezskrbno uporabljaš več let, povrne v zgolj 3 mesecih!

  4. Ne bo te razočarala niti med potovanji!

  Menstrualna skodelica je popolnoma zanesljiva, saj jo varno in udobno na pravem mestu drži rahel podtlak, ki se sprosti šele ob stisku za dno skodelice, ko jo želiš odstraniti. Oblika in prostornina zagotavljata maksimalno učinkovitost tudi pri močnejših menstruacijah, na skodelico pa se lahko zaneseš tudi med dolgimi urami vožnje v avtu, na avtobusu, vlaku in letalu! Tako bo tvoje potovanje popolno tudi med menstruacijo.

  5. Poslovi se od vnetij

  Menstrualna skodelica Lalicup za razliko od tamponov ne draži vaginalne sluznice in ne povzroča alergij, vnetij ali glivičnih obolenj. Kar tri četrtine žensk se vsaj enkrat v življenju sreča z vaginalnim vnetjem in vzrok so tudi klasični higienski pripomočki. Pozabi na tovrstne nevšečnosti za vedno!

  6. Ker imamo radi EKO!

  Samo pomisli… tamponi in vložki so namenjeni enkratni uporabi, zato jih vsaka ženska v svojem življenju uporabi in odvrže na tisoče!  Menstrualna skodelica Lalicup pa je precej bolj ekološka, saj potrebuješ le eno, ki jo lahko brezskrbno uporabljaš več let. Odloči se za okolju prijaznejšo alternativo klasičnim higienskim pripomočkom tudi ti!

  Dobra zate, naravi prijazna in družbeno odgovorna!

  Torej, če razmišljaš o uporabi, klikni tu: Lalicup skodelica – in si izberi svojo prvo menstrualno skodelico! In ne skrbi, uporaba je resnično enostavna:

  • prazniš jo nekajkrat na dan, po praznenju jo izpereš z vodo – lahko kar s plastenko nad straniščno školjko
  • po končani menstruaciji jo steriliziramo, tako da jo v vodi prekuhamo 2–5 minut
  • površina skodelice je povsem gladka, pecelj je okrogel in raztegljiv, zato je čiščenje zelo enostavno

   

  Lalicup_skodelica

  Lalicup skodelica ne povzroča neprijetnega vonja, je okolju prijazna in zdrava alternativa!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.