Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  5 od 1

  Pred vami je mesečni horoskop za september 2023. Mesec september prinaša nove energije, nove priložnosti in nove izzive. Zvezde in planeti se premikajo, kar bo vplivalo na vsa zodiakalna znamenja. Nekatera znamenja bodo doživela pozitivne spremembe, medtem ko bodo druga doživela bolj negativne.

  Preverite sveži mesečni horoskop za november 2023

  Katera znamenja bodo doživela najbolj pozitivne spremembe? Lev, Škorpijon in Strelec, pripravite se na mesečni horoskop poln sreče in uspeha. Zvezde so vam naklonjene in prinašajo obilje priložnosti za rast in napredovanje, tako na osebnem kot tudi na profesionalnem področju.

  Na drugi strani pa bodo Bik, Tehtnica in Vodnar doživeli nekaj izzivov. Ne obupajte, drage bralke. Tudi v izzivih se skrivajo priložnosti za rast in razvoj. Vaš mesečni horoskop prinaša nekaj preizkušenj, ki vam bodo pomagale okrepiti vašo notranjo moč in odpornost.

  Znamenje Ljubezen Denar Zdravje Povzetek Horoskopa
  Devica 80/100 85/100 90/100 Mesec introspekcije, priložnosti na delovnem mestu in stabilnosti v ljubezni.
  Tehtnica 90/100 80/100 85/100 Mesec, ko bo naravna eleganca zasijala, poln izzivov na delovnem mestu in novih možnosti v ljubezni.
  Škorpijon 90/100 85/100 85/100 Mesec strasti, intenzivnosti, novih priložnosti v karieri in iskrenosti v ljubezni.
  Strelec 90/100 85/100 90/100 Mesec, poln avantur, novih izkušenj, možnosti za potovanja in novih možnosti v ljubezni.
  Kozorog 85/100 90/100 85/100 Mesec, poln priložnosti za rast, izzivov in potrpežljivosti v ljubezni.
  Vodnar 85/100 90/100 90/100 Mesec, ko bo inovativna in neodvisna osebnost sijala, poln novih priložnosti na delovnem mestu in novih možnosti v ljubezni.
  Ribi 90/100 85/100 90/100 Mesec, ko bo empatična in intuitivna narava prišla do izraza, z izzivi na delovnem mestu in intuicijo v ljubezni.
  Oven 70/100 80/100 90/100 Mesec, poln energije, novih priložnosti na delovnem mestu in strasti v ljubezni.
  Bik 60/100 70/100 80/100 Mesec, ko bo vaša zanesljivost in potrpežljivost prišla do izraza, poln stabilnosti na delovnem mestu in harmonije v ljubezni.
  Dvojčka 85/100 90/100 85/100 Mesec komunikacije, priložnosti za apprendiranje in novih povezav v ljubezni.
  Rak 90/100 85/100 90/100 Mesec, ko bo vaša skrbnost in čustvena globina prišla do izraza, poln ljubezni in družinskih vezi.
  Lev 85/100 90/100 85/100 Mesec, ko bo vaša strast in kraljevska osebnost zasijala, poln priložnosti za izražanje sebe in strasti v ljubezni.

  Pošljite povpraševanje in prejmite do 7 ponudb za storitve alternativne medicine.

  Dobrodošli v septembru, mesecu, ki prinaša sveže priložnosti za zabavo ob koncu poletja za vsa znamenja zodiaka. Kljub temu, se bo Merkur retrogradno gibal prvih nekaj tednov meseca, se lahko veselimo izobilja novih priložnosti.

  Začetek meseca je zaznamovan z energijo Device, ki nas navdihuje, da najdemo red v kaosu in odstranimo nepotrebno navlako iz našega življenja. Energijski vpliv tega zemeljskega znamenja je še posebej močan v prvem tednu septembra, ko bosta tako sonce kot Merkur v Devici tvorila lepe povezave z Jupiterjem.

  3. septembra se končuje retrogradno gibanje Venere. Po šestih tednih retrogradnega gibanja v Levu, daje planet ljubezni končno zeleno luč za napredovanje v velikih lepotnih tretmajih in nam daje več jasnosti v ljubezenskih in partnerskih odnosih.

  14. septembra bo nova luna v Devici želela, da spustimo poletno prtljago in ponudimo čisto platno pred jesenskim enakonočjem. Sonce in luna bosta vibrirala z Uranom, zato bo vaš svež začetek morda imel bolj nenavaden pridih, kot ste načrtovali.

  23. septembra bo sonce vstopilo v zračno znamenje Tehtnice, kar bo označilo začetek jesenskega enakonočja in združevanje sil z akcijsko usmerjenim Marsom.

  Zadnje dni meseca bosta romantična Venera in klepetavi Merkur aspektirala nepredvidljivega Urana, kar bi lahko povzročilo nenadne spremembe srca ali nove ideje, ki se zdijo kot da so prišle iz vesolja. Poleg teh povezav bo 29. septembra polna luna v Ovnu dosegla vrhunec, kar nas bo spodbudilo, da objamemo našo neodvisnost in izrazimo našo resnico v odnosih.

  Za podrobnejši vpogled preberite celoten horoskop za mesec september 2023 glede na vaše sončno in/ali naraščajoče znamenje.

  Mesečni horoskop za Oven

  Dragi Ovni, v tem mesecu boste doživeli veliko dinamike. Na delovnem mestu se lahko pričakujejo spremembe, ki vam lahko prinesejo nove priložnosti za napredovanje. Bodite odprti za nove ideje in ne bojte se tveganja.

  Ta mesec bo poln dinamike, izzivov in priložnosti, ki lahko pripeljejo do osebne in profesionalne rasti. Skupna ocena za ta mesec: 85/100.

  Mesečni horoskop za Bik

  Dragi Biki, ta mesec bo poln izzivov. Na delovnem mestu boste morda morali prevzeti več odgovornosti, kar vas lahko sprva prestraši. A ne obupajte. Sprejmite izzive in izkoristite jih za svojo rast.

  Biki, september vam bo prinesel izzive in odgovornosti, ki pa se lahko izkažejo za priložnosti za osebno in profesionalno rast, zato se ne bojte in pogumno stopite naproti spremembam. Ocena: 75/100.

  Mesečni horoskop za Dvojčka

  Dragi Dvojčki, pred vami je mesec, ki bo poln zabave in druženja. Vaša komunikativna narava bo prišla do izraza, saj bodo planeti v vašem znamenju spodbujali družabnost.

  Za delo boste morali najti ravnotežje med svojim družabnim življenjem in obveznostmi. Ne pozabite, da je delo pomembno, vendar je prav tako pomembno, da uživate v življenju in si vzamete čas za stvari, ki vas veselijo.

  Dvojčki, september bo mesec zabave, druženja in iskanja ravnotežja med delom in osebnim življenjem. Skupna ocena za ta mesec: 80/100.

  Preverite tudi: Kaj je numerologija in kako vam lahko pomaga?

  Mesečni horoskop za Raka

  Dragi Raki, september bo mesec, ki bo poudaril vašo skrbno in ljubečo naravo. Spomnim se, kako sem sama kot Rak nekoč skrbela za druge in se posvečala njihovim potrebam. Ta mesec bo podoben za vas.

  Vaše zdravje bo v tem mesecu na vrhuncu, kar vam bo omogočilo, da se popolnoma posvetite svojim ljubljenim. Na delovnem mestu boste morda morali prevzeti več odgovornosti, vendar vas to ne bi smelo prestrašiti. Z vašo močjo in odločnostjo boste z lahkoto premagali vse izzive.

  Raki, september bo mesec negovanja ljubljenih in prevzemanja novih odgovornosti na delovnem mestu. Vaša moč in odločnost bosta ključni za premagovanje izzivov, ki prihajajo. Skupna ocena za ta mesec: 88/100.

  Mesečni horoskop za Lev

  Draga Levinja, vaša strastna in dinamična narava bo septembra v polnem sijaju. Kot levinja boš uživala v tem, da boš središče pozornosti.

  Vaše delovno življenje bo polno novih priložnosti in izzivov. Ne bojte se jih, saj imate vse, kar potrebujete, da uspete. Na ljubezenskem področju boste morda morali biti malo bolj potrpežljivi. Vaša ljubezen do življenja in strast bosta pritegnili pravo osebo.

  Levinje, september bo mesec poln dinamike, novih priložnosti in izzivov na delovnem mestu, ter strasti in ljubezni do življenja, ki bosta pritegnila pravo osebo. Skupna ocena za ta mesec: 90/100.

  Mesečni horoskop za Devico

  Draga Devica, ta mesec bo za vas čas za refleksijo in introspekcijo. Device iščete popolnost v vsem, kar počnete. Ta mesec boste morda morali malo popustiti in si dovoliti, da niste popolni.

  Na delovnem mestu boste morda dobili novo priložnost, ki jo je vredno izkoristiti. V ljubezni se bodo stvari umirile in morda boste lahko našli nekaj stabilnosti, ki ste jo iskali.

  Device, september bo mesec refleksije, introspekcije, priložnosti na delovnem mestu in stabilnosti v ljubezni. Skupna ocena za ta mesec: 82/100.

  Mesečni horoskop za Tehtnico

  Draga Tehtnica, dobrodošli v mesecu, ko bo vaša naravna eleganca in šarm resnično zasijala. Uživajte v harmoniji, ki jo prinaša to znamenje.

  Na delovnem mestu vas čaka nekaj izzivov, a ne skrbite, draga dama. Ste popolnoma sposobni se spopasti z njimi. Poiščite ravnovesje, ki ga tako dobro poznate, in uspeh bo vaš. Na ljubezenskem področju, bodite odprti za nove možnosti. Vaša naravna privlačnost bo pritegnila pozornost.

  Tehtnice, september bo mesec, ko bo vaša naravna eleganca in šarm zasijala, poln izzivov na delovnem mestu, ki jih boste z lahkoto premagali, in novih možnosti v ljubezni, ki vam bodo pritegnile pozornost. Skupna ocena za ta mesec: 85/100.

  Mesečni horoskop za Škorpijona

  Oh, draga Škorpijonska dama, september bo za vas poln strasti in intenzivnosti. Škorpijonke vedno želite iti globlje in raziskati skrite plasti življenja.

  Vaša kariera bo v tem mesecu prinesla nekaj novih priložnosti. Ne bojte se jih, temveč zgrabite jih s svojo naravno odločnostjo in pogumom. V ljubezni, bodite iskreni s svojimi čustvi. Vaša strast lahko pritegne pravo osebo.

  Škorpijoni, september bo čas strasti, intenzivnosti, novih priložnosti v karieri in iskrenosti v ljubezni, ki lahko pritegne pravo osebo. Skupna ocena za ta mesec: 85/100.

  Mesečni horoskop za Strelca

  Strelčica, dobrodošla v mesecu, ko bo vaša avanturistična in optimistična narava prišla do izraza.

  V tem mesecu boste morda dobili priložnost za potovanje ali novo izkušnjo, ki bo razširila vaše obzorje. Ne bojte se tega, saj je to vaš element. Na ljubezenskem področju, bodite odprti za nove možnosti. Vaša strast do življenja bo pritegnila pravo osebo.

  Strelci, september bo mesec poln avantur, novih izkušenj, možnosti za potovanja in novih možnosti v ljubezni, ki vam bodo razširile obzorje in pritegnile pravo osebo. Skupna ocena za ta mesec: 88/100.

  Mesečni horoskop za Kozoroga

  Draga Kozoroginja, prihajajoči mesec bo poln priložnosti za rast in napredek. Kozoroginje ob premagovanju ovir na svoji poti, vedno najdete pot do vrha.

  Na delovnem mestu vas čaka nekaj izzivov, a ne skrbite. Z vašo naravno vztrajnostjo in disciplino boste lahko premagali vse, kar vam pride na pot. V ljubezni, bodite potrpežljivi. Prava stvar se zgodi ob pravem času.

  Kozorogi, september bo mesec poln priložnosti za rast, izzivov, ki jih boste premagali z vašo naravno vztrajnostjo in discipline, in potrpežljivosti v ljubezni, ki bo obrodila sadove ob pravem času. Skupna ocena za ta mesec: 86/100.

  Mesečni horoskop za Vodnarja

  Vodnarka, prihaja mesec, ko bo vaša inovativna in neodvisna osebnost resnično sijala. Vodnarke z veseljem raziskujete nove ideje in stremite k svobodi.

  Na delovnem mestu vas čaka precej novih priložnosti. S svojo naravno sposobnostjo za inovacije lahko resnično izstopate. Na ljubezenskem področju, bodite odprti za nove možnosti. Vaša unikatna osebnost bo pritegnila pravo osebo.

  Vodnarji, september bo mesec, ko bo vaša inovativna in neodvisna osebnost sijala, poln novih priložnosti na delovnem mestu, kjer lahko izstopate s svojo naravno sposobnostjo za inovacije, in novih možnosti v ljubezni, ki vam bodo pritegnile pravo osebo. Skupna ocena za ta mesec: 87/100.

  Mesečni horoskop za Ribi

  Ribica, v prihajajočem mesecu bo vaša empatična in intuitivna narava resnično prišla do izraza. Ribe ste znane po tem, da se lahko povezujete z drugimi na globlji ravni.

  Vaše delovno življenje bo morda potrebovalo nekaj uravnoteženja, a z vašo naravno sposobnostjo za sočutje in razumevanje se boste lahko spopadli z izzivi. V ljubezni, poslušajte svojo intuicijo. Vaša naravna empatija bo pritegnila pravo osebo.

  Ribe, september bo mesec, ko bo vaša empatična in intuitivna narava prišla do izraza, z nekaj izzivi na delovnem mestu, ki pa jih boste zmogli uravnotežiti s svojim naravnim sočutjem in razumevanjem, ter pristno intuicijo v ljubezni, ki bo pritegnila pravo osebo. Skupna ocena za ta mesec: 84/100.


  Ne glede na to, kaj prinaša vaš mesečni horoskop, vedno verjemite v svojo moč in moč univerzuma. Vaša pot je v vaših rokah, zvezde pa so tu, da vas vodijo in navdihujejo.

  ocena bralcev
  5 od 1

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje