Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Na kolesu usode bo v ospredju služba, delavne naloge in paleta obveznosti. Naklonjen vam bo Uran, ki prinaša novosti in tako boste vsemu kos. Pred tem pa si boste morali odgovoriti na preprosto vprašanje, kaj si resnično želite. Jesenske barve in narava bodo balzam za dušo. Srečen dan: četrtek.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Aspekt med Venero in Saturn vam bo podaril pravo mero preudarnosti in sreče – da boste naredili tiste zaključke, ki bodo nujni. Napredek tedna bo v ljubezni, kot na delovnem mestu. Do srede boste nekoliko bolj nemirni, potem pa najdete v sebi moč in dinamiko modrih odločitev.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Poglobljena komunikacija vam bo pomagala razumeti nekaj novih priložnosti in tako najdete v sebi moč, da boste korak za korakom stopili v ospredje. Popaziti boste morali na svoje zdravje in telesu dodajati naravne vitamine. Prelomnica bo v petek, ko vam bo Jupiter podaril možnost srečne izbire.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Po zvezdnih namigih bodo napredovali tisti, ki bodo znali usmeriti svojo energijo in slediti dinamiki odločitev. Daleč v ospredju bodo čustva, zato se boste morali iskreno pogovoriti. Naklonjen vam bo Merkur, kateri vam bo v četrtek dal možnost izbire in kreativen navdih. Dan ljubezni: četrtek.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Priložnosti se bodo vrstile ena za drugo, katero boste izbrali in na kakšen način pa bo popolnoma odvisno od vas. Svobodna volja vam bo v korist, kajti našli boste določeno skrivnost in pomembno bo, da se pogovorite z nekom, ki mu zaupate. Slediti boste morali glasu srca.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur in Jupiter bosta tista, ki krojita teden. Prvi vam prinese analitiko in nekoliko kritike, tako boste morali zadeve dobro preštudirati in napredujete v učenosti. Drugi pa širino in optimizem. Dobro bo, da boste našli nekaj časa zase in da razmislite o usodi. V osebno pomoč vam bo prijatelj.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Svoje misli boste morali usmeriti v dobro in tako najdete moč in prave besede. Iskanje lažjih poti v tem tednu bo krinka in zato se jo bo potrebno izogniti. Mnogi predstavniki boste plesali po taktu srčnega izvoljenca. Naklonjenost Saturna boste odločno unovčili v komunikaciji in intelektualnih izzivih.

   

  Škorpijon

  24. 10 – 22.11.

  Simbol tedna bo čisto srce, kar pomeni, da morate delati na sebi in na odpuščanju. Odgovorno se boste morali soočiti z preizkušnjo. Naklonjen vam bo Mars, kar pomeni, da na analitičen način postavite osebne meje in se držite tistega, kar občutite. Alternativna oblika sprostitve bo oblikovanje z glino.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Ognjevitost vam bo prišla prav tako na zasebni, kot poslovni ravni. Merkur planet komunikacije, informacije in transporta vam bo v pomoč pri novih idejah in zamislih. Zdravilno energijo vam bo prinesel Uran in to na nepričakovan in nenavaden način ter v prenesem pomenu.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Obdani boste z ljudmi, ki vam bodo ogledalo. Tako se boste morali naučiti prilagoditi in sprejeti nekaj omejitev, seveda to ne bo enostavno, ampak nujne. Pozitivno bo, da se zgodi aspekt med Merkurjem in Saturnom, kar prinaša mnogo dobrih iztočnic za pogovor in intelektualnih radosti.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Vaše ideje bodo švigale kot najhitrejši avtomobili. Zdi se, da v tem tednu prehitevati po levi in desni do cilja in za omenjeno boste nagrajeni. Naklonjen vam bo Uran, vendarle nekaj previdnosti ne bo odveč v komunikaciji, varujte se površnosti. Ljubezen: bodite pozorni na malenkosti.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Umetnost življenja je ustvarjati popolnost in omenjeno vam bo uspelo v tem tednu. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, ki vam podari čarobnost in harmonija. Tako boste nalogam kos in to v celoti. Od srede naprej najdete srečo v ljubezni in neko posebno ravnovesje.

   

  Vir: Nedelo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje