Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Veliko žensk se vsak mesec zaradi menstruacije odpove seksu. Največkrat je razlog je ta, ker se jim gnusi, včasih pa je partner tisti razlog, zaradi katerega se odpovesta vsem užitkom samo zaradi nekaj krvi. Ampak dejstvo je, da je seks med menstruacijo veliko boljši, vzburjenost je večja in užitki v postelji se povečajo! In če si tudi ti ena izmed tistih, ki se kljub povečani potrebi po seksu med menstruacijo odpove spolnemu odnosu, potem beri dalje – za vaju imamo odlično rešitev!

  Zakaj se ne smeš nikoli več odpovedati seksu med menstruacijo?

  Če nisi v res groznih krčih, potem se lahko prepustita strastem tudi ta čas v mesecu! Vse kar potrebuješ so Original Soft-tamponi za higienski spolni odnos med menstruacijo. Mi smo jih poskusile in bile naravnost navdušene!

  Kaj so Soft tamponi?

  Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za higienski spolni odnos med menstruacijo. So sicer tudi idealna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnosti, ne samo tistih v postelji. Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita, sterilni, pakirani posamično ter dermatološko in klinično testirani.

  soft-tampon

  Original Soft-tamponi za higienski spolni odnos med menstruacijo!

  Med spolnim odnosom so popolnoma nemoteči, prav tako pa neopazni, udobni in prijetni za nošenje! So enostavni za uporabo, okolju prijazen material brez dodanih kemikalij, kar pomeni, da ne morejo in ne bodo povzročili vnetja nožnice. Njihova zmogljivost absorpcije pa je veliko višja od povprečnega tradicionalnega tampona.

  Uporaba tampona je super enostavna!

  Najenostavnejši način je, da dvigneš eno nogo ali sediš z nogami narazen. S kazalcem primeš tampon na ravni strani, držiš ga s palcem in sredincem na straneh in ga stisneš skupaj. Sredinec daš na sredino tampona. Z drugo roko odpreš sramne ustnice in potisneš tampon s sredincem tako globoko v nožnico, da se druga stran tampona dotakne materničnega vratu. In to je vse! Sedaj se lahko brez skrbi posvetiš svojemu dragemu.

  Tampon se odstrani s pomočjo integrirane luknje, za katero zatakneš svoj sredinec in tampon izvlečeš ven. Če ga je težko potegniti ven, se priporoča, da počepnemo in in tako pri skrajšani nožnici tampon lažje izvlečemo. In brez panike, če ga ne boš takoj začutila z roko – dejstvo je, da tampon ne more biti daleč. Torej, brezskrbno in nemoteče! Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega. Navadni tamponi ponavadi nabreknejo, Soft-tampon pa se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti.

  Soft tamponi so inovativno narejeni iz ne toksične in biokompatibilne pene. Material ne vsebuje kemičnih snovi, ki bi lahko povzročile draženje ali alergije.

   

  Če je tudi tvoj libido veliko bolj podivjan med menstruacijo, potem to izkoristi in ne čakaj, da bo menstruacije konec! Poleg tega pa orgazem tudi blaži menstrualne krče, tako da nimaš sedaj nobenega izgovora! Pozabi na ta tabu, poskusi Soft tampone in se prepusti strastem. 

   

  soft-tampons_10er_normal_closed

  Mehki tampon odstranimo hitro in enostavno, z enim prstom!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje