Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Teden bo v znamenju kvadrata Marsa in Urana, kar prinaša kar nekaj izzivov in preobratov. Ognjevitost vam bo prišla prav tako v službi, kot prostem času. Privlačile vas bodo skrivnosti in ugodnosti se bodo stopnjevale. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč. Sprostila vas bo narava.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Magnetična energija bo tista, ki vas bo polepšala in vam bo podarila nekaj dobrih iztočnic. Odkriti boste morali določeno veselje in pri tem vam bo v pomoč srčni izvoljenec. V tem tednu bo za vas aktiviran tudi Merkur, kar pomeni, da bodo prijetne besede našle ključ do srca.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  V ospredju bo Pluton, kar pomeni, da boste razumeli globino in duhovne nauke. Besedno se bodo zadeve odvijale po pričakovani poti. Vaši nasveti in rezultati bodo v tem tednu učinkoviti. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v ponos. Zdravje: pomembno bo, da se dovolj gibate in pozitivno razmišljate.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Učinkovite rešitve vam bodo v ponos in oporo. V ospredju bo po zvezdnih namigih intuicija in tako boste dosegli pričakovane cilje. Venera vam bo podarila plodnost in ustvarjalnost. Nemirni boste v sredo in četrtek, ko bo aktiven Uran. Narediti boste morali osebno analizo in si postaviti osebne meje.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Sprostila vas bo prijetna glasba in narava. Teden bo minil v znamenju osebne analitike in dogovorov. Sonce in Merkur se srečata v petek in tako postaja jasno, da bo v ospredju komunikacija in intelektualne zadeve. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in to bo delovalo na vas zelo poučno.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Analitični um vam bo v osebno pomoč in oporo. Skozi cel teden vam bo naklonjen Jupiter, planet dobrih možnosti in napredovanja. V ospredju bodo tudi izkušnje in modrost. Tako se boste lažje odločili, kaj je tisto, kar je za vas pravilno. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Narediti boste morali prerez in reči bobu bob. Mars bo tisti, ki vam bo v osebno pomoč in plodna energija vas bo polepšala. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri.  Na delovnem mestu v sredo prejmete pohvalo. Ključ do uspeha bodo pogovori in izmenjava mnenj.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Mars vam bo podaril izvirnost in učinkovite rešitve. Glede na to, da bo v ospredju še Uran se bo moralo nekaj zaključiti in odpreti na novo. Spremembe, ki bodo sprejete v tem času bodo zelo zanimive. Izziv vam bo dom, kjer bo potekala duhovna prenova in ljubezen, kjer bo vladala strast.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Rdeča nit tedna bo komunikacija in intelektualni izzivi. Skozi to boste pridobili kar nekaj dobrih iztočnic in smernic za osebni razvoj. Srečo boste iskali izven sebe in ji našli v globini srce. Glede na to, da vam bosta naklonjena Merkur in Jupiter to obljublja tudi močno vero in zaupanje.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Iskrenost bo tista, ki vam bo prišla zelo prav. Mars vam bo naklonjen v pogledu denarja, čeprav bo omenjeno področje podobno tudi gugalnici. Slediti boste morali svojim vrednotam. Na kolesu usode bo izstopala prijateljstvo in skupinska dinamika. Prejeli boste tudi zelo zabavne novice.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Zvezde vam bodo prinesle mnogo drznih odločitev. Glede na to, da boste gostili Marsa se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri. Sprostila vas bo prijetna glasba in sproščeni pogovori. Dejstvo bo, da se boste učili skozi partnerski odnos. In res je, da se tudi počasi daleč pride.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Simbol tedna bo reka, ki bo v sebi skrivala navdih in motivacijo. Venera vam bo podarila pojem osebne svobode in osvobojenosti. Informacije, vam bodo v osebno pomoč in navdih. Dovoliti si boste morali tudi sanjati. V ospredju bo tujina in učenje. Zapisujte si svoje občutke.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje