Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vaš osebni tedenski horoskop od 01. oktober do 07. oktober.

  Oven
  21. 3. – 20. 4.
  V ospredju bo diplomacija in pogovori. S svojim znanjem boste očarali druge. Merkur vam bo pomagal razumeti okolico in tako bodo rešitve prišle na dlani. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. V ljubezni se bodo zadeve obrnile v vašo korist, naklonjen vam bo Mars planet akcije.

  Bik
  21. 4. – 20. 5.
  Venera vam bo podarila mnogo priložnosti za srečo, za umetnost in skladnost. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Neptun prinaša navdih in dobre iztočnice za delo na sebi. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Na delovnem mestu bodo novosti konec tedna.

  Dvojčka
  21. 5. – 20. 6.
  Pluton planet transformacije vam bo v osebno pomoč in podporo. Zadeve se bodo v tem tednu obrnile nekoliko drugače, toda za trud boste nagrajeni. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo, dinamično bo v sredo in četrtek. V tem tednu se bodo zgodili premiki na katere boste opravičeno ponosni.

  Rak
  21. 6. – 22. 7.
  Odkriti boste morali veselje in določene danosti, ki vam bodo v oporo in ponos. Merkur vam bo podaril modre besede, Venera plodno energijo in intuicijo. Odprle se vam bodo nove poti in slediti boste morali sebi. Po zvezdnih namigih bo modro, da si boste vzeli čas zase in za lastne užitke.

  Lev
  23. 7. – 22. 8.
  Simbol tedna bo ognjeno srce in tako se boste pripravljeni boriti za vse tiste stvari, katere so vam blizu in vam nekaj pomenijo. Odkriti boste morali svojo resnico in pri tem vam bo v pomoč Mars. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Prelomnica v službi bo vezana na sredo.

  Devica
  23. 8. – 22. 9.
  Glasba vam bo prinesla ravnovesje. Ključna beseda bo resnica in v ospredju bo Saturn. V pomoč vam bo pri raziskovanju, delovnih nalogah in osebnih razpotjih. Nemirni boste v torek in sredo, ko bo vplivala Luna. Pod črto se obljublja teden prijetnih trenutkov, prijateljstva in ljubezni.

  Tehtnica
  23. 9. – 23.10.
  Informacije tega tedna bodo na eni strani poučne in na drugi zabavne. Jupiter vam bo v pomoč pri osebnih razpotjih in jasno bo, da boste kos nalogam in obveznostih. Pravzaprav se bodo zgodili preobrati, na katere boste opravičeno ponosni. V ljubezni bo romantično v torek in sredo.
  Škorpijon
  – 22.11.
  V pomoč in oporo vam bo Jupiter kateri vam bo sprostil energijo in dodal motivacijo. Okrepila se vam bo vera in zaupanje v moč življenja. Izziv tedna bo sodelovanje, toda dosegli boste tudi določeno skladnost. Konec tedna vam bo v oporo Venera, kar spodbuja strast in prirojeno magnetičnost.

  Strelec
  23.11. – 21.12.
  Ognjevitost vam bo prišla prav v odnosih. Odprle se vam bodo nove poti in ugodne priložnosti. Merkur vam bo podaril prave besede in osebno srečo. Prijatelji bodo tisti, kateri vam bodo v oporo. Po zvezdnih namigih vas bo sprostila narava in aktivnosti na prostem.

  Kozorog
  22.12. – 20. 1.
  Uran vam bo ponudil alternative rešitve in ugodne možnosti za napredek. Prišli boste do novih spoznanj in lastne resnice. Morda bo v ospredju tudi trma, katera bo morala prerasti v vztrajnost. Dogodki se bodo odvijali po pravi poti. Sprostila vas bo prijetna glasba in umetnost.

  Vodnar
  21. 1 – 18. 2.
  Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni. Venera vam bo podarila prijetnosti in romantike. Odlično se boste počutili med ljudmi in nakazan bo napredek. Pri tem bo poudarjeno, da bodo majhni koraki pot do uspeha. Srečo boste iskali vsepovsod in jo naposled našli v globini srca.

  Ribi
  19. 2 – 20. 3.
  V torek in sredo si boste določili osebne meje, ter prišli do novih spoznanj. V komunikaciji in intelektualnih dejavnostih vam bo naklonjen Saturn – tako boste obveznostim kos. V ljubezni bo dinamično in romantično. Pogovor bo prinesel določen navdih in motivacijo. Počasi se daleč pride.
  Tadej Šink, horarni astrolog

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje