Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Mlada Luna vam bo naklonjena še posebej v torek in sredo, ko boste kos obveznostim iz preteklosti. Jasno bo nakazano, da se v tem tednu rešite nekega bremena. Na delovnem mestu boste imeli ustvarjalno energijo. Seveda pa se bo potrebno zavedati, da se počasi daleč pride, štela pa bo preudarnost.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Venera v Raku vam bo pomagala najti ustvarjalno energijo in tako se bodo zadeve odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Življenje boste dojemali mnogo bolj sproščeno in tako uvidite lepote življenja. Poseben dan tega tedna bo četrtek, ko se odločite in stopite v ospredje.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Preobrat Marsa vam bo pomagal razumeti določene dogodke iz preteklosti. Pomembno bo, da vam slednja ne bo breme, ampak priložnost za osebno rast. Ljudje, kateri vam bodo v tem tednu prišli nasproti, vam bodo ogledalo. Od njih se lahko naučite mnogo uporabnih nasvetov in idej.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Teden bo v znamenju aspekta Sonca in Neptuna, ki simbolična prinaša duhovno očiščenje in transformacijo. Čas v sebi skriva potrebo po osebni bilanci in ločevanju zrna od plevel. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Srečo najdete zvečer, ko bo čas za romantiko v dvoje.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Prvi dnevi julija bodo nekoliko bolj naporni in hočete ali nočete, vas bo označevala trma. Bodite preudarni in prisluhnite svojim notranjim občutkom. Jupiter vam bo podaril moč in pravilne odločitve, tako boste sprejeli nekaj dobrih poslovnih odločitev. Res pa je, da skozi preizkušnje rastete.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur in Venera v Raku se bosta dopolnjevala. Prvi prinaša nekaj dobrih iztočnic v komunikaciji in pri sodelovanju, druga pa v prostem času. Začetek julija bo tako simbolično uspešen in dobra popotnica do notranjega miru. Po zvezdnih namigih bo to čas, da se sprostite in uživate.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Venera v Raku, ki je vaša vladarica, vnaša nekaj dobrih iztočnic in priložnosti za srečo. Nekaj previdnosti ne bo odveč v nedeljo, še posebej za tiste, ki si želite več. Srčni izvoljenec vam bo zaupnik in svetovalec. Če ste še samski, se v sredo odpravite na kakšno umetniško prireditev.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Teden bo v znamenju trigona Venere in Marsa in to prinaša nekaj intenzivnih sprememb. Nujno bo, da se boste znali umiriti in na zadeve pogledati iz svetle plati. Skozi paleto preizkušenj, ki se bodo vrstile v tem tednu, najdete moč in energijo za naprej. Počasi se daleč pride.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Rast Lune vam bo simbolično vlivala upanje in zaupanje v moč življenja. Ustvarjalne misli so tiste, ki prinesejo nekaj dobrih iztočnic in ugodnosti. Zavedati se bo potrebno, da je previdnost mati modrosti. S srčnim izvoljenec se morate iskreno pogovoriti – najkasneje do četrtka.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Pred vami je zvedav teden, tako boste prišli do znanja, v katerem napredujete in najdete srečo. Koristne učinke bo imela sprostitev v naravi. Sonce v Raku vam podari zaupanje v moč ljubezni in dobre iztočnice za napredovanje. Problemov ne pometajte pod preprogo, ampak jih aktivno rešujte.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Navdih za ustvarjalne dogodke boste črpali iz svoje notranjosti. Izvedeli boste več zanimivih novic in se osvobodili starega bremena. Prijatelji vam bodo smerokaz in omenjeno vam daje dobre ugodnosti. Srečo bo potrebno deliti in v četrtek se odpravite na neko zanimivo pustolovščino.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  V sredo bosta moč združila Venera in Mars in to prinese ugodnosti in dobre iztočnice. Pri vas se bo to poznalo pri naravi dela, kajti delovni projekti se bodo nadaljevali eden za drugim. Na drugi strani boste iskali odgovore na svoja vprašanja in dobro bo, da si boste zaupali v celoti.

   

  Avtorsko delo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje