Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Čarobnost je v poletju nekaj kar prinaša radost, veselje in prijetne trenutke. Vsak človek na svoj način sledi resnici in zagovarja tiste vrednote, ki jih nosi v sebi. Delati dobro tukaj, sedaj, je darilo življenja. Čas je, da si vsak zase odgovori na vprašanje, kaj si želi. Želje so nekaj, ki se vedno izpolnijo, včasih se potrebuje čas in volja. Naredite si prijetno poletje in se zavedajte, da nasmeh objem in poljub polepšajo uro ali dan.

   

  Oven

  (21.03. – 20.04.)

  Poletje bo v znamenju preobrazbe, pogovora in učenja. Znali se boste postaviti zase in za tiste vrednote, ki so vam blizu. Narediti boste morali globoko v sebo načrt, kaj si želite. Kljub vsem obveznostim boste čas razporedili za užitke in prijetne trenutke. Pogum in dobra volja vam bosta v ponos in razlog, da boste stopili v ospredje. V tišini srca najdete pot do ljubezni.

  Bik

  (21.04. – 20.05.)

  Vaši načrti bodo jasni in vendarle bo pot do njih zahtevna. Stara modrost pravi, da se počasi daleč pride in omenjeno vam bo v opomin. Kolo usode se bo zavrtelo v ljubezni v vašo korist na začetku julija in konec avgusta. Spremljala vas bo izjemna moč in motivacija. Sprostila vas bo dobra glasba in prijetna družba. V ospredju bo tako trma, kot tudi vaša načela.

  Dvojčka

  (21.05. – 20.06.)

  Združili boste moč misli in svoje retorične sposobnosti. Od ljudi se boste učili in skozi njihovo pomočjo pridobili napredek. Premiki, ki se bodo zgodili julija, bodo vezani na tujino in pridobivanje izkušenj. Kreativna energija bo tista, ki vam bo v pomoč in oporo. Določiti si boste morali osebne meje in se jih držati. Do izraza bo prišla prilagodljivost in iznajdljivost.

  Rak

  (21.06. – 22.07.)

  Zvezde vam bodo prinesle napredek na osebni in duhovni ravni. Končno boste stopili korak naprej. V ospredju bo svoboda in nekaj, kar vam daje upanje in tako boste lahko prižgali lučko brezpogojne ljubezni. Blesteli boste v ljubezni, nekaj nemira bo edino v avgustu. Čas, ki bo namenjen uživaju, izkoristite za pridobivanje novih idej. Moč misli bo delalo čudeže.

  Lev

  (23.07. – 22.08.)

  Ognjeno srce, s katerim ste povezani vse življenje, bo simbol tega poletja. Znani se boste prilagoditi in vendarle boste intenzivno zagovarjali svoje mnenje. Pridobili boste pomoč ljudi, ki vam bodo blizu. Skozi celo poletje vam bodo drugi ljudje ogledalo in od njih se boste učili. Slediti univerzalni resnici bo pravzarav umetnost, ki vam bo v ponos in oporo.

  Devica

  (23.08. – 22.09.)

  Prijatelji bodo tisti, ki vam bodo v pomoč. Srečo boste iskali vsepovsod in jo našli v globini svojega srca. Alternativne rešitve vam bodo v pomoč, narava bo tista, ki prinese neko zdravilno energijo in povezanost. Seveda vas bo sprostila prijetna glasba in uživanje. Če ste še nevezani, se bodo zgodili preobrati julija v ljubezni. Sledite sebi in svojim občutkom.

  Tehtnica

  (23.09. – 23.10.)

  Glasba vam bo prinesla harmonijo in pot do popolnosti. Poleti vas čakajo uspehi v pogledu določenih obveznosti in vsekakor boste sledili tistim stvarem, ki jih zagovarjate. Poglobiti se boste morali v paleto obveznosti in znati tudi uživati. V veliko oporo vam bo varnost in stabilnost. Življenje vam bo avgusta prineselo nekaj pozitivnih sprememb in preobratov.

  Škorpijon

  (24.10 – 22.11.)

  Magnetična energija bo tista, ki vas bo polepšala, vam bo podarila upanje in zaupanje v moč življenja. Skozi preobrazbo boste doživeli spremembe in novosti. Julija delajte na odpuščanju in sprejmite tudi tisto, kar je nekoliko drugačno. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Čas v sebi skriva mnogo romantike, skladnosti in dobrih iztočnic. Avgust prinaša paleto ugodnosti.  

  Strelec

  (23.11. – 21.12.)

  Po zvezdnih namigih boste veliko časa namenili duhovnim pustolovščinam. Altenartivne rešitve bodo tiste, ki vam bodo poleg moči prinesle lepoto. Slednja bo tista, skozi katero najdete dodatno motivacijo. Poletje vam bo namenilo tudi nekaj trenj in srečo. Pomembno bo, da boste razmišljali pozitivno in tako znali uživati tukaj in sedaj. Pišite si svoje občutke!

  Kozorog

  (22.12. – 20.01.)

  Odkrito se boste morali pogovoriti, kaj je tisto, kar je za vas ključno. Večkrat boste morali reči bobu bob. V ospredju bodo samozavest in dobre iztočnice za rast. Če boste sledili sebi, najdete v sebi dodatno energijo in pomoč, ki vam bo v oporo. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Zelo delavni boste na delovnem mestu in strastni v ljubezni.

  Vodnar

  (21.01 – 18.02.)

  Simbol časa bo reka, ki bo prinesla nova spoznanja in odnesla nekaj iz preteklosti. Jasno je, da boste na svoj način trmasti in tako vas bo življenje pililo. V čarobnosti bo izstopala ljubezen, kjer boste nadvse romantični. Ne boste smeli pozabiti na moč misli, kajti skozi to pridobite tudi dodatno motivacijo. Moč boste našli v globini srca in tako dosegli tisto, kar si želite.

  Ribi

  (19.02 – 20.03.)

  Energija čas vam bo prinesla modrost. Spremembe, ki se bodo dogajale v tem poletju ena za drugo, bodo vezane na komunikacijo, intelektualne izzive in transport. Resnica je, da lepa beseda najde ključ do srca. Po zvezdnih namigih se bodo zadeve obrnile v ljubezni v smeri, ki vam bo namenjena. Dovoliti si sanjati, kajti tako bodo cilji in poti bolj popolni.

   

  Obiščete me lahko na www.tadej-sink.si

  Dosegljiv na telefonski številki 041 428 966

  SMS SVETOVANJE: Pošljite sms na 6060 ključna beseda TADEJ (napišite še vprašanje in rojstne podatke, datum, uro in minuto rojstva)

   

  Zvezdni pozdrav!

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje