Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Napredek tedna bo v ljubezni in pri prijateljstvu. Naklonjen vam bo Mars, ki vam bo v pomoč pri osebnem napredku in raziskovanju neznanih znanj. Nemirni boste v ponedeljek, ko bo v ospredju Merkur. Pomembno vlogo bo igralo zaupanje, da lepa beseda najde ključ do srca.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Dinamika Venere in Saturna pomeni na krogu usode večno učenje in pridobivanje pravih informacij. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Komunikacija bo tista, ki bo vrata sreče odprla na stežaj. Po četrtku, ko bo v ospredju Mars, bo vse bolj dinamično in neposredno.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Dogodki se bodo po zvezdnih namigih obrnili v pričakovani smeri. Povezava med Merkurjem in Marsom obeta kar nekaj dinamike in povečane drznosti. Od srede dalje, ko bo aktiviran Neptun, bo to čas za duhovne nauke in kreativne ideje.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Intuicija bo tista, ki vam bo v pomoč pri osebnih odločitvah. Povezava Merkurja in Plutona obljublja paleto zaključkov in novosti. Na drugi strani boste moč črpali iz sebe in tako naredili korak naprej. Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Sprostile vas bodo aktivnosti ob mirni reki.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Kljub bučnosti, ki se bo dogajala skozi cel teden, boste odgovore našli v tišini srca. Dinamika Sonca in Jupitra prinaša določene novosti in odgovornosti. Seveda se boste morali za pohvalo potruditi. Konec tedna petek in sobota se bodo preobrati vrstili eden za drugim. Ljubezen: čarobno bo.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Pred vami je ustvarjalen teden. Pridobili boste notranji mir in zaupanje ter tako predelali nekaj, kar vas bremeni. Neptun vam bo podaril tudi intuicijo in določene možnosti za napredek. Že v sredo boste na delovnem mestu postavljali osebne meje. Počasi se vendarle daleč pride.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Umetnost bo tista, ki vam bo v ponos in oporo. Saturn vam bo v pomoč pri službenih obveznostih in tako boste dokončali nekaj iz preteklosti. Globoko v sebi boste pridobili navdih in tako naredili korak naprej. V pomoč in oporo vam bo srčni izvoljenec, ki vam bo tudi ogledalce.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Za resnico se boste pripravljeni boriti in vendarle boste nemirni. Merkur vam bo ponudil alternativne možnosti in od vas bo odvisno, ali jih boste sprejeli. Naklonjena vam bo tudi Venera in tako pridobiti dodatno energijo in spodbudo. Namig tedna: počasi se daleč pride.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Ognjena energija bo tista, ki vas bo polepšala. Stopili boste v ospredje in povedali svoje mnenje. Trigon med Merkurjem in Jupitrom prinaša nekaj dobrih iztočnic do sreče, optimizma in opravil na katera boste opravičeno ponosni. V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Saturn, stari učitelj, vam bo v osebno pomoč. Dokončali boste nekaj iz preteklosti in se osvobodili tistih bremen, ki so vam ovira. Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni, kjer vam bo Venera podarila nežnost in milino. Pogovori bodo tisti, ki bodo razjasnili dinamiko v odnosih.

   

  Vodnar

  21. 1. – 18. 2.

  Resnica vam bo prinesla pot do popolnosti. Sonce in Uran bosta tista, ki krojita teden in prinašata ugodne rešitve in dobre iztočnice za rast. Pogovoriti se morate o tistem, kar vas bremeni. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Vaše ideje bodo nadvse zanimive in zabavne.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Komunikacija vam bo predstavljala sol in aromo življenja. Merkur vam podarja tudi kar nekaj krajših poti in preobratov. Jupiter pa notranjo moč in plodnost. Sledili boste svojim sanjam. Odgovore, katere boste dobili v sredo in četrtek boste morali sprejeti v celoti. Kreativno bo konec tedna.

   

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje