Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Med tistimi dnevi v mesecu se pogosto počutimo utrujeno, leno, včasih pa tudi neprivlačno. Takšne zadeve nam lahko kaj hitro uničijo dobro voljo, kar pa lahko negativno vpliva tudi na ljudi okoli nas.

  Si vedela, da lahko malenkosti kot so barve popolnoma spremenijo tvoje vzdušje? Vesele barve znanstveno dokazano vplivajo na tvojo pozavest – menstruaciji se torej zoperstavi z živimi, pisanimi barvami! Temne nogavice zamenjaj z rumenimi, nadeni si rdečo šminko in si izboljšaj razpoloženje. Ampak zakaj bi se omejila samo pri barvah oblačil in ličil? Bodi barvita povsod, tudi pri menstrualni skodelici!

  Slovensko podjetje LaliCup ponuja celotno mavrico barv, izmed katerih lahko izbereš najljubšo. Na voljo ti je živo rdeča, pomirjujoča modra, naravno zelena, in klasična črna… Novost pa je tudi vinsko rdeča, ki te bo opomnila da je obvezen kozarec (ali morda celo steklenico) rdečega vina pomemben faktor pri pomirjanju tvojih živčkov tudi ob najhujših krčih.

  Menstrualna skodelica LaliCup je zdaj na voljo tudi v vinsko rdeči!

  Menstrualna skodelica LaliCup je zdaj na voljo tudi v vinsko rdeči!

  Če pa si ena izmed tistih, ki ji ob srcu postane toplo ob temnih barvah, pa posezni po popolnoma črni menstrualni skodelici ter se ponašaj kot huda bejba (kar zagotovo tudi si). Najpomembnejše je, da je v času menstruacije počutiš sproščeno in udobno, pa čeprav je razlog za to barva tvoje menstrualne skodelice.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje