Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Človeško telo je izjemno, da pa deluje tako, kot si želimo, potrebuje ustrezno prehrano, gibanje, nego. Vsak skrbi za optimalno delovanje svojega telesa in organizma, brez izjeme pa je magnezij eden izmed pomembnejših mineralov pri vsakem posamezniku. Zadostne količine tega nepogrešljivega gradnika človeškega telesa vplivajo na fizične in biokemične reakcije, potrebujemo pa ga skoraj tako nujno kot vodo, zrak in hrano.

   

  Transdermalno delovanje: hitro in učinkovito

  Vnos magnezija lahko povečamo tako, da je na naših krožnikih redno zelena listnata zelenjava, da popijemo dovolj z magnezijem obogatene tekočine, s prehranskimi dopolnili, z obogateno kuhinjsko soljo in topičnim magnezijem. Slednji je še posebej učinkovit, saj deluje transdermalno in zato zagotavlja izjemne rezultate. Nanaša se namreč neposredno na kožo, kjer se absorbira, magnezij pa lahko na ta način neposredno doseže problematična tkiva in celice, kar zagotavlja večjo učinkovitost in hitrejše delovanje. Na ta način tudi zaobide prebavni sistem, ter tako ne povzroča stranskih učinkov, ne vznemirja želodca ter ne obremenjuje drugih organov.

   

  Čudežni mineral iz nedotaknjene zemljine skorje

  Prav posebno magnezijevo olje, ki pravzaprav ni olje, temveč mešanica naravne mineralne soli in vode, Ösimagnesium, pridobivajo iz nedotaknjene zemljine skorje. Čudežni mineral, kot so ga poimenovali v kitajski medicini, pridobivajo v njegovi najčistejši obliki iz 1500-2000 metrov globokega 250 milijonov let starega posušenega nizozemskega Zechsteinskega morja. Ne glede na to, ali izberemo magnezijevo olje, gel, maslo za telo, masažno olje ali kopalne soli, vse učinkuje topično in torej izjemno hitro ter učinkovito.

   

  Za še boljšo učinkovitost: z dodatkom MSM (metilsulfonilmetan)

  Ösimagnesium ostaja brez kemikalij, njegove učinkovine plemenitijo le D3 vitamin, melatonin in MSM (metilsulfonilmetan) – organska oblika žvepla, ki je sestavni del vsakega živega organizma. V človeškem telesu skrbi za zdravje veznih tkiv, za delovanje sklepov, za ustrezno aktivnost encimov, za hormonsko ravnovesje in pravilno delovanje imunskega sistema. MSM lajša bolečine, deluje blagodejno in pomirja, preprečuje mišične krče, spodbuja prekrvavitev, pomemben pa je tudi za tvorbo veznih tkiv.

   

  Kuhinjska sol Ösimagnesium pa je v svoji čisti obliki na voljo z manjšo vsebnostjo natrija, kar posledično predstavlja manjše tveganje za hipertenzijo, težave s srcem, srčne bolezni in težave z ledvicami.

  Blagodejni Ösimagnesium najdete v bolje založenih lekarnah, specializiranih trgovinah in v spletni trgovini Medisanus na naslovu www.trgovina-medisanus.si, več informacij pa je na voljo na www.medisanus.com ali (01) 320 08 09.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje