Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Na dogodku Diva Oasis by Deborah Milano smo pod taktirko Lorelle Flego in izjemno priznanega vizažista Luce Mannuccija razkrili čarobno oazo sredi mestnega vrveža. V prijetnem in elegantno urejenem ambientu je Everyday Diva ustvarila svoj sanjski kotiček – prostor, kjer se lahko vsak trenutek dneva počuti kot prava diva. Ta prostor združuje prefinjen dizajn, udobje in najnovejše lepotne trende, vse pod okriljem priznane blagovne znamke Deborah Milano.

  Izjemna krema Deborah

  Izjemna krema Deborah

  Deborah Milano BB Krema 5 v 1 je pravi zaveznik sodobne ženske. Ta inovativni izdelek ponuja pet ključnih lastnosti v eni sami kremi: hidratacijo, izenačevanje tena kože, prekrivanje nepravilnosti, zaščito pred UV žarki ter antioksidativno zaščito. BB krema 5 v 1 zagotavlja naraven videz in svežino kože skozi ves dan, obenem pa jo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi okolja, kot so onesnaženje in UV sevanje.

  Deborah Milano Skin Booster Serum

  Prvi član družine Skin Booster je serumska podlaga nove generacije s fluidno teksturo, ki izenači ten kože.To je popoln način ličenja “no make-up” make-up je popolnoma naravna, topljiva formula pa se nanese kot druga koža. Skin Booster Foundation je veliko več kot le kozmetični izdelek, je močna kombinacija sestavin  ličil in nego kože, ki koži dajejo prepotrebno spodbudo energije in sijaja.

  Formula vsebuje izjemno vlažilni gelni elastomer naravnega izvora, ki zagotavlja svilnat, mehak in prijeten občutek. Obogatena z vitaminom C v učinkovitem razmerju in je antioksidativni pospeševalci obrambe, ki kožo ščiti pred poškodbami zaradi prostih radikalov.

  Lucca Mannucci je na dogodku navdušil.

  Lucca Mannucci je na dogodku navdušil.

  Luca Mannucci: urdani vizažist Deborah Milano v Sloveniji

  Luca Mannucci je priznani umetnik ličenja in ambasador blagovne znamke Deborah Milano. S svojo strastjo do ličenja in natančnim občutkom za estetiko je postal eden izmed najbolj iskanih umetnikov v lepotni industriji. Njegovo delo odlikuje prefinjenost, inovativnost in popolnost, kar se odraža v številnih modnih revijah, oglaševalskih kampanjah in sodelovanjih s prestižnimi modnimi hišami.

  Izjemna predstavitev.

  Izjemna predstavitev.

  Kot ambasador Deborah Milano Luca Mannucci prinaša svojo vizijo lepote, združuje tradicijo in sodobne trende ter z uporabo vrhunskih izdelkov blagovne znamke ustvarja osupljive videze. Njegova predanost in strokovnost navdihujeta številne ljubitelje ličenja in ženske.

  Deborah nas je navdušila z novimi proizvodi.

  Deborah nas je navdušila z novimi proizvodi.

  Foto: Nejc Pernek

  Instagram: @deborahmilanoslovenia

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje