Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Zdravje medeničnega dna vsake ženske je izjemno pomembno, zato vam za samo vadbo in krepitev mišic medeničnega dna toplo priporočamo vaginalne kroglice Joyballs! Te namreč že z vsakim manjšim gibom spodbujajo razvoj in krepitev vaših vaginalnih mišic v izjemno kratkem času. Preprosta pa ni samo uporaba kroglic, temveč tudi vstavljanje in naknadno čiščenje.

  Uporaba je priporočljiva predvsem pred in po porodu, izdelek pa lahko uporabljate tudi med opravljanjem vsakdanjih hišnih opravil ali pa morda tudi med predigro.

  Produkt je sestavljen iz ene ali dveh povezanih kroglic, znotraj katerih je še ena manjša, vibrajoča kroglica. Ker je dermatološko in klinično testirana, lahko z gotovostjo trdimo, da je uporaba popolnoma varna. Kroglice Joyballs namreč ne vsebujejo nikakršnih topil in so koži prijazne.

  Vaginalne kroglice Joyballs prinesejo tudi zabavo k predigri!

  Vaginalne kroglice Joyballs prinesejo tudi zabavo k predigri!

  Za lažje vstavljanje priporočamo tudi lubrikant na vodni osnovi BIOglide, ki velja za prvi 100% organski in veganski lubrikant na svetu. Izpolnjuje namreč najvišje standarde kakovosti in je koži zelo prijazen.  Idealen je za ljudi, ki zahtevajo dolgoročno uporabo lubrikantov. Z oznako naravni proizvod zagotavljamo, da je izdelek naraven in zatorej ne škoduje vaši koži in telesu, temveč jima le koristi.

  Pri uporabi lubrikanta BIOglide se je najbolje držati pravila “manj je več”, saj je izdelek zelo učinkovit. Je brez vsakršnih sintetičnih dišav, vonja in okusa, zato je primeren tudi za oralni seks ali ob uporabi kondomov. Ker je pH-optimiziran, je naklonjen koži in sluznici.

  Lubrikant BIOglide se lahko uporablja tudi za lažje vstavljanje mehkih tamponov in menstrualne skodelice.

   

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje