Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi, ki vam bodo pokazali, kaj morate še spremeniti in zakaj. Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Saturnom, kar pomeni, da boste morali biti previdni in zadeve pogledati iz drugega zornega kota. Sprostila vas bo glasba in aktivnosti na prostem (smučanje).

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Teden bo v znamenju povečane doslednosti in zaradi tega lahko naredite korak naprej. V primeru, da boste stopili v ospredje, pridobite spodbudo in motivacijo. Venera v povezavi z Plutonom prinaša napredek tako na osebni, kot duhovni in nenazadnje finančni plati.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Do srede boste morali raziskati neko uganko. Merkur in karmična vozla obljubljata novosti v pogledu prijateljstva in dobro izbiro v timskem delu. Narediti bo potrebno prerez in skozi omenjeno ugotoviti, kdo vašo pomoč potrebuje. Veliko boste na poti, se učili in iskali svojo pravico in resnico.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Teden bo v znamenju zadnjega krajca, kar pomeni čas zaključevanja. Popaziti boste morali na svoje zdravje, še posebej na predel trebuha. Sreča in izpolnjenost vas čaka v ljubezni, seveda pa se morate pogovoriti o tistem, kar vas moti. V sredo boste sprejeli neko dodatno delo.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Neptun v astrologiji predstavlja intuicijo, duhovnost in tudi nejasnosti. Cel teden boste z njim povezani in zato nekaj previdnosti in odločnosti ne bo odveč. Do torka previdno na delovnem mestu, kajti lahko sledi zaplet. Sreča v ljubezni vas ne bo zapustila, še ojačala se bo. Srečen dan: petek.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Teden bo v znamenju nemira in določenih sprememb. Seveda se z omenjenim ne boste strinjali, toda od srede dalje, ko bo vam bo naklonjen Uran, pa se zadeve spremenijo. Slediti sebi in svojim principom je dar, spremeniti sebe pa darilo. Sledi čas nenavadne sreče v komunikaciji.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Ključno bo, da si svoje občutke zapisujete in tako boste uvideli, kaj ste predelali in kaj vas še čaka. V pogledu prijateljstva sledi preobrat, ki bo na koncu pozitiven. Na delovnem mestu se morate postaviti zase. Zavestna komunikacija vključuje tiste besede na katere boste tudi kasneje ponosni.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Rojenice so vam ob rojstvu podarile intuicijo, katera vam bo v tem tednu prišla prav. Nemirni duh se bo okrepil in narediti morate osebno bilanco. Mars in Saturn predstavljata priložnost, da temeljito razmislite, kaj si želite in kaj ste prerasli. Če boste zaprosili okolico za pomoč, jo boste dobili.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Postaviti si boste morali objektivne meje in se jih držati. Znani ste po tem, da včasih reagirate prehitro in v tem tednu naj bodo koraki premišljeni in odločni. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola, ki vam bo tudi na svoj način ogledalo. Previdnost pa je mati modrosti.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Saturn, ki je znan po svoji preudarnosti in s katerim ste povezani vse življenje, vam bo naklonjen. Podari vam upanje, zaupanje in moč. Končno boste osvobojeni šli naprej in naredili nekaj dobrega zase in za okolico. Dejstvo pa je, da se boste morali prilagoditi in če vam je všeč, ali ne.

   

  Vodnar

  21. 1. – 18. 2.

  Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni, kjer se zavede obrnejo v pričakovani smeri. Venera vam bo podarila neko magnetično energijo in tako boste zelo uživali. Vir navdiha in povrnitev energije vam bo narava. Izziv tedna bo v torek, bo pridobite nenavadno in izvirno idejo. Osvobaja pogovor.

   

  Ribi

  19.2. – 20. 3.

  Odločili se boste in stopili v ospredje, za omenjeno boste nagrajeni v sredo. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu službe in raziskovanju neznanega. Neizmerno vas bo privlačila skriti svet ezoterike in duhovna pustolovščina. Tišina bo za vas naravna oblika meditacije.

   

  Avtorsko delo ustanovitelja astrološkega društva Modra luna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje