Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Po prehodu Venere v dvanajsto hišo se obljublja čas osebne bilance in raziskovanje romantike. Umetnost vam bo predstavljala pot do notranje moči. Nemirni boste v petek in soboto, ko bo aktiviran Neptun. Spremljala vas bo navdih in izgubljeno energijo vam bo podarila narava.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Doživeli boste dve prelomnici, prva je vezana na torek in na Urana, ki vam bo prinesel možnost osebne izbere. Spremljala vas bo trma in odgovornost, blizu vam bo tudi privlačnost. Druga prelomnica bo vezana na četrtek in mlaj – sprejeti boste morali nekaj novosti na delovnem mestu.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Aspekt Merkurja in Jupitra prinaša nekaj nemira, bližnjic in ugodnih rešitev za raziskovanje. Skozi cel teden vas bo spremljala tudi dinamika odnosov in hitrost. Zavedati se boste morali, da bo potrebno prebrati drobni tisk. Nagrajeni boste v soboto, kjer bo aktivirano Sonce in bo dan uspeha.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Do mlaja (četrtek) boste delali zaključke. Pomembno bo, da boste umirili svoje misli in našli neko ravnovesje in skladnost. Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Naklonjena vam bo ljubezen in delo. Romantično energijo vam bo podarila Venera, obljublja se čas plodnosti in ustvarjalnosti.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Znali se boste postaviti zase in boriti za svojo resnico in pravico. Skozi cel teden boste povezani z Merkurjem, kar pomeni, da boste močni v komunikaciji in intelektualnih zadevah. Poglobiti se boste morali v notranjo moč. Ljubezen: po zvezdnih namigih vas čaka igrica vroče hladno.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Notranji nemir boste morali premagati z delom na sebi, pri tem vam bo blizu Venera in vam podarila ustvarjalnost. Zaradi mlaja (četrtek) šesta hiša bo potrebno telesu dodajati vitamine.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za osebno rast. Naklonjena vam bo Venera, ki bo prinašala ustvarjalno energijo v pogledu delovnih obveznosti in kreativnosti. Na delovnem mestu vam bo v pomoč neka ženska. Pogovori prinašajo napredek – koristni bodo v ljubezni.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni. Aspekt Marsa in Urana obljublja nemir in delo na sebi. Spoznati boste morali, da ne bo vse po vaše, ampak da šteje prilaganje. Več izzivov boste imeli do četrtka. Po mlaju se obeta napredek v intimnosti doma in odpuščanje bo darilo vesolja.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Doživeli boste razcvet na osebni ravni. Merkur vam bo pomagal do osebne preobrazbe in analize. Dogodke boste prehitevali po levi in desni. Zavedati se boste morali, da bodo bližnjice iluzija. Prelomnica vas čaka konec tedna, ko vam bo naklonjen Uran in bo čas za alternativne rešitve.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Saturn s katerim ste povezani vse življenje vam bo naklonjen pri odločnosti. Venera vam bo podarila nekaj romantike in skladnosti. Po zvezdnih namigih bo modro, da si boste zapisovali svoje občutke. Mlada Luna od petka dalje bo primerna za raziskovanje duhovnosti in raziskovanje vzorcev.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Dinamika med Marsom in Uranom prinaša nekaj sprememb in novosti. Spremljala vas bo trma in lastna prepričanja. Nagrajeni bodo tisti, ki bodo sledili glasu srca. Prelomnica bo v četrtek, ko boste našli dodatno motivacijo in spodbudo. Novosti se bodo nadaljevale konec tedna.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Pred vami je teden romantike in skladnosti. V svojem znamenju boste gostili čutno lepotico mitologije Venero, ki bo podarila dobre iztočnice za strast in prijetne trenutke. Ljubezen vam bo v pomoč pri premagovanju tistih izzivov, ki vas bodo motili. Ključ do uspeha bo pogovor in skupinsko delo.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje