Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21.3. – 20.04.

  Do srede boste morali narediti osebno prelomnico in dobro razmisliti o svojih potezah. Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Plutonom, ki prinaša novo in seveda pred tem ruši staro. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni, šteje pogovor in da najdete svoj notranji mir.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Osebna prelomnica vas čaka v torek. Morda bo nekoliko težje v primeru, da ne bo vse po vaše. Veljalo bo, da boste dobro premislili, kaj vas veseli in kaj osrečuje, ter tako našli določene odgovore. Umirila vas bo narava, ter delo na vrtu. Venera vam bo podarila užitke in glamur.

   

  Dvojčka

  21.5. – 20.6.

  Prijetne besede bodo ključ do srca. Prilagodljivost vam bo prišla prav tako na delovnem mestu, kot tudi v ljubezni. Pred vami je teden, ko vam bo v celoti naklonjen in tako boste stopili v ospredje in opozorili nase. Energija Marsa vam bo poleg energičnosti podarila tudi učinkovite rešitve.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Do mlaja v četrtek boste mnogo razmišljali in kovali načrte, kaj je potrebno spremeniti. Spremembe bodo prišle in potrebno jih bo sprejeti na odprt način. Mars in Pluton rušita staro in zato dobro razmislite, kaj vas resnično veseli. Popaziti boste morali na svoje zdravje (trebuh, okostje).

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, ki jo lahko opazujete na zahodu nočnega neba. Teden v sebi skriva ustvarjalnost in pozitivne prelomnice, ki se v celoti nanašajo na ljubezen. S svojim znanjem in plemenitostjo boste lahko pomagali drugim. Pred tem si postavite osebna pravila igre.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Varovanci Merkurja boste v sebi našli močno voljo in pomoč, da boste kos nalogam. Vsekakor bo rdeča nit tedna prilagodljivost, pri tem pa se boste v veliki meri še pilili. Bodite kreativni in ustvarjalni, tako najdete izziv. V petek vam bo naklonjen Mars in zato pričakujte večjo dinamičnost.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Ravnovesje in diplomacija vam bosta prišla prav. Opozicija Marsa in Plutona prinašate nekaj sprememb na delovnem mestu in v okviru doma. Preteklost naj vam ne bo bremene, ampak izziv. Jupiter vam prinaša nekaj ugodnih povezav v pogledu prijateljstva. Slediti pa morate glasu srca.

  Škorpijon

  24.10 – 22.11.

  Narediti boste morali prerez in uviditi, kaj vas veseli, kaj ste prerasli in kaj sprejeli. Bilanca bo dolga, toda šteje preudarnost in modrost. Poglobiti se boste morali v opravila, ki ste jih zanemarili in tako pridobite uspešne rezultate. Merkur vam podari prave besede in potrebno prilagodljivost.

   

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Notranji nemir bo priložnost, da se za trenutek ustavite in razmislite o tem, kaj je za vas bistveno. Naklonjen vam bo Uran, ki v sebi skriva željo po spremembah in alternativi. Ugodne rešitve vas čakajo v pogledu obveznosti v sredo in četrtek. Šteje optimizem in dobre misli.

   

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Stari ljudje so bili prepričani, da se sreča skriva na strani pogumnih. Če je to res, ali ne boste imeli teden časa ugotavljati in zaključek bo v osnovi zanimiv. Teden bo v znamenju kvadrata med Venero in Saturnom, to pa nakazuje, da ne bodite preveč zavarovani vase in da sprejmite mnenje drugih ljudi.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Pred vami je teden nenavadnih preobratov, ki pa bodo vsekakor pozitivni. Dojeti boste morali, kaj vas osreči in se postaviti v ospredje. Pri tem vam bo v pomoč vaš moderni vladar Uran. Namigi srčnega izvoljenca ne bodo samo poučni, ampak tudi uporabni. Čaka vas čas romantičnih doživetji.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Julij v sebi sam po sebi skriva romantiko in čarobnost. Omenjenega boste deležni posebej v sredo in četrtek. V veliki meri vam bo naklonjena Venera, ki v sebi skriva nekaj uporabnih nasvetov. Uživanje ob prijetni glasbi in dobri kapljici je zabavno. Morebitna pretiravanja pa bodo kaznovana.

   

  Vir: Nedelo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje