Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Venera v enajstem polju vam bo podarila svežino in dodatno motivacijo. Zadeve se bodo obrnile v pričakovano smer, v ospredju bo prijateljstvo in pozitivne misli. Polna Luna (sreda) vam bo v pomoč pri izražanju občutkov. Počasi se daleč pride naj bo moto pri delovnih izzivih.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Teden v sebi skriva dinamiko odnosov in sodelovanj. Mars in Jupiter vam bosta v pomoč pri raziskovanju, diplomaciji in učenju neznanih znanj. Do polne Lune (sreda) boste bolj nemirni in potem vas čaka obdobje rasti in plodnosti. Najbolj boste ustvarjalni v ljubezni, kjer bo štelo prilaganje.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Merkur in Mars vam boste pomagala do pravih besed in učinkovitih rešitev. Glede na to, da je komunikacija nekaj kar obvladate, vas čaka zanimiv teden. Preobrati se bodo vrstili v sredo in četrtek. Petek in sobota bosta primerna za romantične doživetja v dvoje in razvajanje. Dan ljubezni: ponedeljek.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Simbol tedna bo čarobnost življenja. To pomeni, da boste morali uživati v sedanjem trenutku. Do srede, ko bo polna Luna se boste morali odločiti, kam je modro vlagati energijo. Intuicija se vam bo izostrila. Konec tedna bo primerno za uživanje. Srečo boste našli v globini srca.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Po zvezdnih namigih boste znali zadeve obrniti v lastno korist. Naklonjen vam bo Saturn in lekcije bodo poučne in celo zabavne. Ognjeviti boste v torek in sredo, ko boste morali najti ravnovesje in skladnost. Roko na srce – bazam za dušo bo tako pohvala, kot priznanje.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Sprostila vas bo prijetna glasba in pogovori. Aspekt med Merkurjem in Marsom prinaša mnogo pozitivne energije in sprememb, katere boste znali izkoristiti sebi v prid. V tem tednu boste morali popaziti na svoje zdravje, ter telesu dodajati vitamine. Vzeti si boste morali čas za uživanje.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Po prehodu Venere v peto hišo to obljublja čas plodnosti in ustvarjalnosti. Narediti boste morali osebno analizo in slediti svojim sanjam. Dinamično bo na delovnem mestu, kjer boste pravzaprav nagrajeni za svoj trud. Ljubezen: prijetne besede bodo tiste, ki najdejo ključ do srca.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Teden v katerem vam bo naklonjen Merkur, kar pomeni, da boste veliko na poti in med ljudmi. Pridobljene izkušnje vam bodo v pomoč in oporo. Po zvezdnih namigih bo modro, da si zapisujete svoje občutke in si tako olajšajte dušo. V ljubezni boste kot feferon – vroči in strastni.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Dinamika besed vas bo polepšala, toda do tega spoznanja boste prišli šele konec tedna. Uspehi, katerih boste deležni v ponedeljek, se bodo spremenili v trenja in nemir. Polna Luna (sreda) bo prinesla spoznanje, kaj je prav in kaj narobe. Skozi cel teden bo štel optimizem in dobra volja.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Uran – planet nenavadnih doživetji vam bo podaril raziskovanje in novosti. Oboje boste sprejeli na odprt način. Dinamično bo tudi v pogledu denarja in čustev. V prenesenem pomenu boste morali popaziti na grlo. Prijetnosti se bodo konec tedna odvijale ena za drugo.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Če boste prisluhnili sebi, boste našli odgovore na svoja vprašanja. V ospredju bodo izzivi, ki vam bodo v pomoč pri osebni in duhovni rasti. Aspekt Merkurja in Urana prinaša mnogo drznosti in trme. Slednja mora prerasti v vztrajnost. Polna Luna (sreda) vnaša ključ do notranjih sprememb.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  V ljubezni bo skladno, kajti naklonjena vam bo Venera, ki bo prinesla čarobnost. Daleč v ospredju bo umetnost in delo na sebi. Skozi to boste korak za korakom sledili začrtanim smernicam. Dinamičen teden bo na delovnem mestu in vendarle se bodo zadeve uredile v vašo korist.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje