Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Retrogradni Mars vam bo prinesel modrost iz preteklosti. Osvoboditi se boste morali nekega bremena in slediti vrednotam, ki jih nosite v sebi. Popaziti boste morali na moč misli in fizično energijo. Na področju prijateljstva vas čaka sreča in ugodni trenutki. Motivirala vas bo narava.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Kvadrat med Venero in Jupitrom boste sprejeli na odprt način. Ključ do uspeha bo pozitivno mišljenje in narediti boste morali tudi osebno analizo. Dogovori, ki bodo sprejeti do srede, bodo uspešni. Konec tedna boste nekoliko nemirni in zato se sprostite skozi pogovor ali umetnost.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Uran vam bo podaril navdih in ugodne priložnosti. Katere boste sprejeli na odprt način. Učinkovite misli boste imeli v torek in sredo. Polna Luna (četrtek) bo prinesla nova spoznanja v pogledu varnosti. Dinamično bo tudi denarno in kljub vsemu je sreča na strani pogumnih ljudi.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Sanje bodo tiste, ki bodo prinesle zaupanje in moč življenja. Skozi bo boste naredili simboličen korak naprej. Naklonjena vam bo Venera, ki prinaša varnost, ljubezen in romantiko. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Polna Luna (četrtek) bo priložnost za osebno rast.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Dinamika med Soncem in Saturnom prinaša nek nemir in povečano drznost. Pomembno bo, da se boste umirili in razmislili, kaj je modro za vas. Pohvala bo balzam za dušo. Našli boste navdih v sebi in posledično vnašali svetle barve na platno življenja. Sledili boste glasu srca.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Rdeča nit tedna bodo spremembe in novosti. Ugodnosti se bodo nadaljevale na delovnem mestu. Seveda boste morali zaradi Urana narediti prerez in tako se boste lažje odločili. Polna Luna (četrtek) prinaša novosti v pogledu prijateljstva. Pisanje občutke bo prineslo notranji mir.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Premiki v tem tednu bodo vezani na službo in paleto obveznosti. Jupiter vam bo podaril srečo in vendarle boste morali narediti načrt, kam je modro vlagati energijo. Sprostila vas bo prijetna glasba, ki vam bo prinesla tudi dodatno energijo in motivacijo. V ljubezni bodo ključ do sreče pogovori.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Odkriti boste morali veselje in najti neke odgovore. Saturn vam bo podaril lekcijo vztrajnosti in temeljitosti. Rdeča nit tedna bo tudi zaupanje in da boste našli skrito moč in energijo. Kljub vsem obveznostim, si boste morali vzeti čas. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Pozitivne misli vas bodo polepšale. Venera in Jupiter vam bosta podarila nekaj bližnjic, ki ne bodo prava izbira omenjeno boste ugotovili v sredo. Sreča v ljubezni vam bo v pomoč in srčni izvoljenec ogledalo. Po zvezdnih namigih boste morali narediti osebni prerez in reči bobu bob.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni in na delovnem mestu. Teden bo v znamenju osebne preizkušnje in ugotoviti boste morali, kaj vas osrečuje. Saturn – s katerim ste povezani vse življenje prinaša tudi odgovornost in delavnost. Polna Luna (četrtek) prinaša romantične novosti.

   

  Vodnar

  21. 1. – 18. 2.

  Univerzalno učenje vam bo v pomoč in oporo. Uran vam bo podaril nove izzive in motivacijo. Slediti boste morali sebi in neki univerzalni resnici. Retrogradni Mars, ki ga gostite v svojem znamenju, pomeni, da bodo vaše ideje in zamisli nenavadne. Odlikovala vas bo tudi trma.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Simbol tedna bo reka, ki v sebi skriva tako preteklost, kot prihodnost. Pričakovati bo, da boste sprejeli neko novo odgovornost in delavnost. Kvadrat med Venero in Jupitrom bo navdih in osebno motivacijo. V pomoč vam bo intuicija in tako se boste konec tedna modro odločili. Ljubezen: romantično bo.

   

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje