Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Kako hitreje najti svojega princa na belem konju? Tako da si odprta in hodiš na zmenke z več moškimi! Zakaj imajo ženske občutek, da bi se morale dobivati samo z enim moškim? Ravno nasprotno! Morale bi “preizkusiti” več tipčkov naenkrat. To je tako kot pri oblekah – v garderobi poskusiš več outfitov, dokler ne najdeš popolnega! No ni čisto tako, ampak blizu … Beri dalje! 

  Ženske imajo ponavadi občutek, da je neetično, se obremenjujejo kaj si bodo drugi mislili o tem, imajo občutek, da delajo nekaj narobe. Ampak zakaj? Si samska in pravico imaš do zabave, raziskovanja in eksperimentiranja. Če ne zdaj, kdaj? Morda se ti zdi, da ne veš kako se boš lahko dopisovala z dvema naenkrat, en večer odšla v kino z enim, naslednji večer pa z drugim na večer salse. Sliši se zabavno, kajne? Ker tudi je in s tem ni nič narobe. Saj ne govorimo o seksu, ampak do te točke, v kateri se boš počutila udobno in prijetno. Dejstvo je, da če se med samskim življenjem osredotočiš samo na enega, omejiš svoje možnosti, da spoznaš sanjskega partnerja. Zato se ne zaleti v prvega, ki ti je všeč, ampak si daj duška in spoznavaj več tipčkov – in to brez slabe vesti! 

  Dokler si spoštljiva do njegovih čustev in resnično iščeš lastnosti v moškem, za katerega verjameš, da si bosta lahko ustvarila skupno lepo življenje, ne samo da je OK hoditi na zmenke z več moškimi, ampak je to lahko ključ, da najdeš svojo pravo ljubezen.

  To so 4 razlogi, zakaj hoditi na zmenke z več moškimi

  1 Lažje primerjaš lastnosti številnih moških

  Nekatere ženske instinktivno vedo lastnosti in kakovosti, ki jih cenijo v partnerju. Nekatere se to naučijo skozi napake ali pa ko jim partner zlomi srce. Ko presojaš in ocenjuješ moške z glavo in ne z čustvi, boš hitreje prišla do tistega pravega. Predstavljaj si da spoznaš štiri fante, en on jih ti je zelo všeč in se ti zdi, da je to to! Ampak istočasno pa v drugem prepoznaš še več lastnosti, ki so ti všeč pri moškem. Če ne bi dala priložnosti vsem štirim, ampak samo tistemu prvemu, drugega ne bi spoznala, saj bi se hitro zadovoljila s prvim. Kar naenkrat je matematika preprosta, kajne?

  2 Višja samozavest in strokovnjakinja za zmenke

  Ko ima ženska pozornost več kot samo od enega moškega se hitro počuti bolj oboževano, bolj močno, hkrati pa pozitivno vpliva na samozavest. Zmenki so kot razgovori za službo – z vsakim razgovorom izboljšaš komunikativne veščine, postaneš bolj prepričan vase, samozavesten in sproščen (kot si bolj sproščena na četrtem zmenku kot prvem) in sčasoma se naučiš boljše prepoznati potencial službe (beri moškega).

  3 Pomaga ti zadržati čustva in intimnost z napačnim moškim

  Če si ena izmed tistih, ki se hitro zaljubi in začne na polno analizirati kaj bi lahko bilo iz vaju, potrebuješ brco v rit in s tem mislimo, da se na zmenke odpraviš brez pričakovanj, previdno in hkrati sproščeno. Ko spoznaš več moških, postaneš bolj previdna in izbirčna s katerim bi delila prvi francoski poljub, prav tako pa se ne zaljubiš kar tako.

  4 Moški se bo moral potruditi, da osvoji tvoje srce

  Moški niso neumni, kaj kmalu bodo začutili, da se dobivaš tudi z drugimi. Če mu boš res všeč, bo postal tekmovalen in te bo želel samo zase – in samo eden bo vztrajal do konca, tisti pravi!

  Dobivati se samo z enim fantom je napaka na več ravneh. Vložiš ves svoj čas, energijo in čustva v moškega, tedne ali mesece kasneje pa ugotoviš, da si se odločila za napačnega moškega. Postaneš intimna z njim, on pa te kmalu zapusti, ker ugotovi, da mu nisi več zanimiva. Auč!

  Zapravljaš priložnost spoznati moške različnih karakterjev, z različnimi načeli in smislom za humor, moškega, ki bi bil lahko popolni zate. Zamudiš priložnost, ker si se omejila na prvega, ki te je očaral z osladno šalo in te lepo pogledal.

  popolni-moski

  Ne zaleti se v prvega, ki ti je všeč, ampak si daj duška in spoznavaj več tipčkov – in to brez slabe vesti! Na koncu bo vredno – verjemi!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje