Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Torej, s svojimi prijateljicami ste se končno odločile, da boste preživeli nepozabne poletne počitnice skupaj! #Jeeeej! Končno ste prišparale,  si lokacijo izbrale s pomočjo Instagrama, na Pinterestu pa naučile, kako najbolj učinkovito spakirati kovček? Zdaj  je čas za načrtovanje počitnic, kar pa je istočasno vznemirljivo in morda malo zastrašujoče. Kljub temu, da ste nezdružljive kot bejbe iz Seks v mestu, pa vseeno vsaka s svojimi počitniškimi navadami in željami…  

  To je 6 stvari, ki jih moraš imeti v mislih, preden se odpraviš na nepozabne počitnice s svojimi najljubšimi bejbami:

  1. Spalne navade

  Potuješ z nekom, ki se navsezgodaj odpravi teč, naredi zajtrk in je pripravljen začeti dan, še preden tebi zazvoni budilka? Ali nujno potrebuje osem ur spanja, saj je drugačne tečna cel dan? Kakršnekoli navade že ima, jih ugotovi pred počitnicami. Seveda se da potovati z različnimi karakterji, a takšne stvari nikoli ni slabo vedeti.

  2. Ko pride do denarja…

  Ne pozabi na finančni plan, čez katerega moraš skupaj s prijateljicami. Vedeti moraš tudi njihova razpoložljiva sredstva, da boste lažje načrtovale razne muzeje, klube, koncerte, razstave, javne prevoze, koktajle in še enkrat koktajle!

  3. Kaj tvoje BFF sploh rade počnejo

  nacrtovanje-pocitnic

  Pred odhodom se pogovorite o počitniških navadah!

  Kakšen počitniški tip so tvoje bejbe? Kljub temu da ste najboljše prijateljice, ni nujno, da tudi počnete rade iste stvari. Ko načrtujete potovanje, se pogovorite o tem, kakšen tip potovanja vam je všeč. Rade preživite več časa na plaži oziroma pohajkujete po mestu, hodite po muzejih ali ležite v parku. Imate rade vse splanirano ali samo greste in se prepustite življenju? Zagotovo je nekaj v čemer se razlikujete, s čimer pa ni nič narobe. Naredite plan, v katerem dnevu si boste vzele nekaj ur samo zase in vsaka počele svoje najljubše stvari. In seveda ne pozabite na vsaj okviren plan, kaj bi si rade ogledale skupaj, v kakšnih restavracijah boste jedle in koliko vam je do spoznavanja novih ljudi.

  4. Rade delijo stvari?

  pakiranje

  Skupaj lahko ustvarite veliko hudih outfitov! Zakaj si ne bi delile kakšna oblačila?

  Pakiranje je lahko tako enostavno, če si s prijateljicami lahko izmenjujete oblačila, torbice in čevlje! Če ste tri prijateljice, to pomeni trije kovčki in posledično več kombinacij in veeeč hudih outfitov!

  5. Kako obvladajo krizo

  Je katera izmed vas takšna, ki bo dobila panični napad, če ne bo šlo točno po načrtih? Ali se bo smejala situaciji in mirno pomagala rešiti težavo? Če bo letalo zamujalo, ali pa ne boste morale v hotel tako kot je bil planiran check in – se samo spomnite, da ste na počitnicah in skupaj druga z drugo!

  6. So spontane ali čisto nasprotje?

  plaža

  Potovanje je odlična priložnost, da s svojimi bejbami stopite iz točke udobja in storite vsaj 10 spontanih stvari!

  Včasih želiš odpovedati “muzej plane”, si sposoditi avto in se odpeljati na plažo, ker zakaj pa ne? Življenje je samo eno in občasna spontanost ponavadi ustvari najboljše spomine. Ko potuješ s prijateljicami, se popolnoma prepusti in stopi iz točke udobja in počni vse, kar ti predlagajo tvoje bejbe! In obratno – če si ti tista “divja”, jih spomni na kratko življenje in prepričaj, da se sprostijo, navsezadnje uživate življenje nekje daleč od doma v najboljši družbi.

  Lahko ste spontane še pred odhodom! Ne morete sprejeti skupne odločitve, kam na oddih? Vse kar potrebujete je termin, v katerem ste vse proste in izbrati naključno mesto v katerem še nikoli niste bile ali pa ste prvič slišale zanj!

  TO DO LIST pred odhodom

  Seznam vprašanj, ki ti jih predlagamo za tik pred nepozabnim dopustom 2018! Stvari, ki jih ni slabo vedeti druga o drugi:

  • hodiš kmalu/pozno spat? Vstajaš zgodaj ali spiš dokler lahko?
  • Moraš imeti vse načrtovano ali si na potovanju bolj spontana?
  • Koliko časa potrebuješ, da se zjutraj urediš?
  • Ali ti je OK, da nekaj časa preživiva vsaka po svoje?
  • Kaj rada počneš na dopustu?
  • Imaš kakšne zdravstvene težave, za katere bi morala vedeti?
  • Koga kontaktiram v nujni situaciji?
  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje