Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Teden bo v znamenju Neptuna, planeta duhovnosti in iluzij. Predvsem boste morali popaziti na fizično moč in si vzeti čas za razmislek. Previdnost ne bo odveč pri vseh novih začetkov. Zelo prijetno in dinamično bo v ljubezni. V pomoč vam bodo skrita znanja in duhovna pustolovščina.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Po prehodu Venere v sedmo polje se vam odpira nekaj ugodnih priložnosti na področju sodelovanja in v ljubezni. Vzeti si boste morali nekaj časa za razmislek. Dogodki se bodo do konca tedna zavrteli v pričakovano smer in tako boste prejeli tudi pohvalo ali priznanje.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Aspekt med Merkurjem in Plutonom prinaša globino in moč dobrih informacij. Imeli boste mnogo dela in obveznosti in popolnoma od vas bo odvisno, kako boste razporedili naloge. Prosti čas boste preživeli v prijetni družbi. Nekaj več pozornosti bo potrebno v ljubezni. Bodite bolj romantični.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Mars vam bo podaril kreativno energijo in tako boste našli v sebi skrito moč. Sreča se skriva na strani pogumnih in omenjeno se vam bo v tem tednu obrestovalo. V sredo in četrtek vas bo odlikovala nežnost in občutljivost. Izkušnje iz preteklosti vam bodo vir navdiha in priložnost za osebno rast.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Drugi ljudje vam bodo ogledalo in od njih se boste učili in pridobivali zanimive izkušnje. Pluton planet preobrazbe vam bo v pomoč pri neki osebni zadevi. Odlikovala vas bo moč, magnetičnost in ponos. Od srede dalje boste še bolj pogumno stopili v ospredje in povedali svoje mnenje.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Napredek tedna bo na področju komunikacije in pri vseh intelektualnih opravilih. Naklonjen vam bo Saturn in skozi omenjeno najdete določene odgovore. Popaziti boste morali na moč misli in sledite glasu srca.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Napredek tedna bo v pogledu denarja in čustvene varnosti. Zadeve se bodo obrnile v vašo korist in po zvezdnih namigih vas v tem tednu čaka sreča in ugodne priložnosti. Naklonjena vam bo Venera, ki bo prinesla spremembe in novosti. Modro bo, da si boste vnaprej postavili osebne meje.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Teden v sebi skriva mnogo preobratov in dobrih priložnosti za osebno rast. Naučiti se boste morali na pravilen način povedati svoje mnenje. Glede na to, da se bo sestavil aspekt med Soncem in Plutonom vas čaka sreča in ugodnosti. Balzam za dušo bo, da si boste zapisovali svoje občutke.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Notranji nemir boste morali premagali z delom na sebi. Če boste odprli svoje srce in se umirili se bodo zadeve obarvale drugače in našla se bo kopica rešitev. Dinamično bo na delovnem mesti, kjer vam bo naklonjen Saturn. Prihaja čas zaključkov in novih začetkov. Romantično bo v ljubezni.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Teden v katerem se boste večkrat znašli v središču pozornosti. Pomembno bo, da boste naredili prerez in osvobojeno rekli bobu bob. Aspekt Saturna in Urana poudarja nova spoznanja in dobre iztočnice za osebno rast. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in slediti lastni modrosti.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  V tem tednu vas čaka sreča. Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist, tako na področju službe, kot ljubezni. Energiji Saturna in Urana bosta v pomoč tistim, ki bodo znali upoštevati pravila in prinesli svežino. Dovoliti si boste morali sanjati in slediti tistim stvarem, ki so vam dosegljive tukaj in sedaj.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Pred vami je romantičen teden in po zvezdnih namigih vas bo le to polepšalo. V ospredju bosta Mars in Jupiter, ki vam podarila učinkovite rešitve, preobrate in srečo. Določiti si boste morali nekaj izzivov in skozi to pridobiti dodatno spodbudo. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje