Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20.04.

  Poglobljena komunikacija bo prinesla ravnovesje, čustveno skladnost in bo dobra popotnica osebne rasti. Teden bo v znamenju konjunkcije Venere in Marsa ki prinaša delovni preporod in barvitost ugodnih priložnosti. Poglobiti pa se boste morali v preteklost in najti srečo v globini svojega srca.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Prvi krajec (četrtek) vam bo prinesel osebni napredek in tako boste porušili nekaj iz svoje preteklosti. Naklonjenost Marsa boste izkoristili sebi v prid in čas bo v sebi skrival delavnost. Teden bo v znamenju ambicij in dinamike. V petek in soboto si boste morali vzeti čas zase in uživati.

  Dvojčka

  21. 5. – 20.6.

  Teden v sebi skriva osebno in duhovno pustolovščino. Merkur vam bo podaril poglobljeno komunikacijo, tako boste lažje prišli do osebnih zaključkov in Neptun zanimanje za mistiko in intuicijo. Popaziti morate na svoje zdravje. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in napredek bo iskren pogovor.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Naklonjena vam bo konjunkcija Venere in Marsa, ki prinaša več izzivov v pogledu komunikacije, krajših poti in raziskovanja. Iskreno se boste morali pogovoriti in izraziti svoje mnenje. Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Napredek na delovnem mestu bo v četrtek ali petek.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Ognjevit teden je pred vami, znali se boste boriti za svoje vrednote in postaviti zase. Naklonjeno vam bo Sonce in Pluton, kar v tej povezavi obljublja globalen napredek in srečo. Zadeve se bodo obrnile v vašo korist na delovnem mestu in v ljubezni. Počasi se daleč pride.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Po zvezdnih namigih vas čaka zabaven in nekoliko nenavaden teden. Zadeve se bodo obrnile v pričakovani smeri v ljubezni. Naklonjen vam bo Mars in tako boste postali bolj drzni. Nekaj zdrave previdnosti in doslednosti ne bo odveč v torek. Prijetne besede vedno najdejo ključ do srca.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Včasih se mora človek osamiti, da najdete v sebi moč in določene odgovore na svoja vprašanja. Ravno omenjeni izziv čaka vas in opravili ga boste briljantno. Sprostila vas bo glasba, prijetne besede in objemi. Četrtek in petek bosta precej delavna in sledite osebnim omejitvam.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Napredovali boste v besednem izražanju in dojemanju svoje okolice. Prijatelji vam bodo pokazali določeno modrost in prave vrednote. Čas bo, da najdete v sebi moč in gradite na svoji osebnosti. Venera in Mars bosta ključ do ljubezni, harmonije in ravnovesja – toda ne bo vse po vaše.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Notranji mir boste v tem tednu dosegli s sprejemanjem sebe in svoje okolice. Piljenje v odnosih, sodelovanje in raziskovanje bodo prednosti tedna, ki je pred vami. Uspehi se bodo vrstili eden za drugim na delovnem mestu. Pluton vam bo pomagal najti nekaj omejitev in iztočnic osebne rasti.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Zavestna komunikacija vsebuje prave besede, dobre iztočnice in posledični napredek. Naklonjenost Merkurja in Saturna boste sprejeli tudi na delovnem mestu in tako bo čas, da boste stopili korak naprej. Teden bo v znamenju raziskovanja, nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Umiriti boste morali svoje misli in tako boste na življenje pogledali iz svetlega zornega kota. Zadev v osnovi ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih reševati. Seveda pa vam bodo v pomoč ljudje, ki vam bodo postavili nekaj omejitve. Jupiter vam bo pomagal v modrosti in filozofiji.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Sprostila vas bo glasba, še posebej zvoki kitare. Moči bosta združila Merkur in Neptun, kar prinaša določen napredek v komunikaciji in intuitivnem dojemanju okolice. Romantična energija vam bo blizu v ljubezni. Teden bo v znamenju dveh preizkušenj, ena bo v torek, druga pa v četrtek.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje