Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Testov in opisov Honorja 9 je na spletu, kolikor jih srce poželi. Tokrat pa smo za vas zbrali 9 vprašanj na katera običajno ne najdete odgovora. Morda se je katero od teh porajalo tudi vam, zato kar začnimo:

  1. Ponuja čitalnik prstnih odtisov kakšne dodatne funkcije?
  Da, čitalnik prstnih odtisov lahko služi kot navigacijski gumb. Kratek pritisk vas pelje en korak nazaj. Z dolgim pritiskom se vrnete na domači zaslon. Podrsajte levo ali desno in prikaže se seznam odprtih aplikacij.

  2. Kako trden je steklen hrbet?
  Ah ja, steklen hrbet. Vsi imamo radi napravo, ki sije in odbija svetlobo na zanimive načine, a vsi hkrati vemo, da steklo kar kliče po poškodbah. Honor 9 ima tako na prednji, kot tudi na zadnji strani nameščeno kaljeno steklo Gorilla Glass 3. To pomeni, da hrbet ni nič bolj občutljiv, kot zaslon. V kolikor niste oseba, ki jo na servisu že od daleč pozdravljajo, medtem, ko iz predala vlečejo nov zaslon, ni bojazni. V nasprotnem primeru pa je morda dobro razmisliti o kakšen zaščitnem ovitku.

  3. Ali ima Honor 9 vgrajeno diodo za obvestila?
  Kot večina sodobnih telefonov, ima tudi Honor 9 vgrajeno večbarvno diodo s katero vas opozarja, da vas čaka novo obvestilo.

  4. Zakaj je Honor 9 tako cenovno dostopen? Kje je trik?
  Honor 9 svojo nizko ceno doseže tako, da si sposodi veliko tehnologij, ki jih najdemo v najbolj zmogljivih Huaweijevih telefonih. Razvoj je tako cenejši in posledično tudi končna cena za uporabnika.

  5. Kako dolgo zdrži baterija?
  To vprašanje je vedno neugodno in nima enoličnega odgovora. Vse je odvisno od intenzivnosti rabe in tako pač je. Seveda ima Honor 9 vgrajeno povsem dovolj zmogljivo baterijo in zahvaljujoč nekoliko manjšemu zaslonu je verjetnost, da te spravi skozi cel dan, zelo dobra. Povprečnemu uporabniku se ni treba ničesar bati.

  6. Kje je skrivno Android presenečenje?
  Morda ste že kje zasledili, da je v vsaki različici Androida vgrajeno presenečenje. Do njega pridete, če se v nastavitvah pomaknete v Sistem in nato v razdelek O telefonu. Tukaj poiščite Različica sistema Android in pritisnite nekajkrat nanjo. Odpre se vam novo okno s stilizirano črko različice sistema Android.

  7. Ali lahko uporabljam predal za aplikacije?
  Da, Honor 9 omogoča, da si vklopite predal z aplikacijami. Odprite nastavitve in se sprehodite do možnosti Zaslon in nato Slog domačega zaslona. Tukaj lahko izberete možnost prikaza predala z aplikacijami.

  8. Ali ima Honor 9 vtič za slušalke?
  Dobre novice, Honor 9 ima vgrajen klasičen 3,5mm vtič za slušalke, zato le brez skrbi – vaše priljubljene slušalke bodo povsem normalno delovale tudi na tem pametnem telefonu.

  9. Ali ima Honor 9 možnost razširitve pomnilnika?
  Posnamete veliko fotografij in video posnetkov ali pa s seboj nosite svojo celotno zbirko glasbe? Ni problema, Honor 9 omogoča razširitev pomnilnika z microSD kartico velikosti do 256 GB.

  Upamo, da smo s tem odgovorili tudi na kakšno vprašanje, ki se vam je porajalo glede Honorja 9 pa vam je bilo morda nerodno zastaviti vprašanje – ali pa zgolj ni nikogar, ki bi mu lahko zastavili vprašanje. Sedaj, ko so dileme rešene pa je morda čas, da si priskrbite svoj primerek, kajne?

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje