Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Mars in Saturn prinašata dodatno energijo in neko preizkušnjo. Odkriti boste morali svoje danosti in usmeriti fizično energijo v delovne izzive. V pomoč vam bo pogovor in motivacija. Od srede dalje boste uspešni pri vseh adrenalinskih dejavnostih. Počasi se daleč pride.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Romantična energija vam bo podarila krila in dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Venera s katero ste povezano vse življenje vam bo podarila drznost in učinkovite rešitve. Navdih boste našli v globini srca. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Ljubezen: čarobni preobrati.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Naklonjenost Urana vam bo v pomoč pri preobrazbi, ki bo v tem tednu zelo aktivna. Retrogradni Merkur bo v pomoč pri raziskovanju osebnih meja in raziskovanje preteklosti. Obstaja povečana možnost, da se vam oglasi stari prijatelj in v osebno pomoč vam bo skupinsko delo.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Prvi krajec bo ugoden za rast in kovanje načrtov. Zadeve se bodo obrnile v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Konjunkcija Venere in Urana prinaša ugodne rešitve na delovnem mestu. Znali se boste postaviti zase in odločno zagovarjati svoje mnenje.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Odločitve, ki bodo sprejete do srede bodo v sebi skrivala določeno modrost. Naklonjen vam bo Jupiter, ki bo prinesel določeno vero in zaupanje v moč življenja. Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo navdih in pot do osebne preobrazbe. Telesna aktivnost vam bo v pomoč pri premagovanju stresa.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Preteklost vam bo navdih in učiteljica, kaj morate sprejeti in kaj spremeniti. Glede na to, da je retrogradni Merkur boste morali svoje misli usmeriti v globino. Na delovnem mestu sledi preobrat, ki bo vezan na konec tedna. Po zvezdnih namigih boste nagrajeni za vztrajnost in temeljitost.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Glede na to, da boste v sedmi hiši gostili Merkurja in Venero bo rdeča nit tedna pogovor in sodelovanje. Romantična doživetja bodo polepšale tiste, ki so še samski, vezani bodo izzive našli skozi pogovor in pri sodelovanju. Lepe besede bodo našle ključ do srca. Služba: preobrati v sredo in četrtek.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Teden bo v znamenju povečanih obveznosti in delavnih nalog. Popaziti boste morali na svoje misli in slediti zdravemu načinu življenja. Naklonjena vam bo Venera, kar pomeni, da boste imeli srečo v ljubezni. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in od tega se boste veliko naučili.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Obeta se vam ugodnosti v pogledu denarja in varnosti, pri tem vam bo v pomoč. Uspehi se bodo nadaljevali v službi in pri vseh drugih delavnih obveznostih. Venera vam bo podarila zaupanje in plodno energijo, kar vam bo v osebno pomoč. Srečo boste iskali vsepovsod in jo našli v globini srca.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Za resnico in se boste pripravljeni boriti in jo po potrebi zagovarjati na intenziven način. Kvadrat med Soncem in Uranom prinaša nemir in nekaj izzivov. Pogovori bodo ključ do uspeha. Popaziti morate na svoje zdravje in telesu dodajati v tem tednu naravne vitamine.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Zvezde vam bodo naklonjene tako v službi, kot v ljubezni. Na nebu se bo sestavila konjunkcija Venere in Urana, kar prinaša ugodnosti in mnogo novosti. Vaše ideje in zamisli bodo v osnovi unikatne. Napredek tedna bo v komunikaciji, skupinskem delu in veliko boste na poti.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Do srede si boste morali na odločen način postaviti osebne meje in pravila igre. Zanimivo bo, da vam bo naklonjena Venera, ki prinaša ugodnosti v pogledu odnosov in Mars, da boste bolj dinamični. Slediti boste morali glasu svojega srca.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje