Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Kvadrat med Merkurjem in Marsom prinaša kar nekaj dinamike, drznosti in neposrednih informacij. Spremljala vas bo ostrina besed in mišljenja in vendarle boste skozi to dosegli neodvisnost. V ljubezni vam bo naklonjena Venera, ki prinaša povečano romaniko. Sprostila vas bo narava.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Glasba vam bo pričarala harmonijo in romantiko. V sedmi hiši boste gostili Merkurja in Venero, kar pomeni, da vam bodo drugi ljudje ogledalo. Raziskovali boste neznana znanja. Skozi pogovor boste napredovali na osebni ravni. Dnevi bodo ugodni za druženje in prijetne pogovore.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Na začetku tedna boste izjemno romantični. Zdrav način življenja vključuje pozitivne misli, zmerno prehrano in dovolj gibanja. Dinamika Merkurja in Marsa prinaša nekaj nemira in zato se boste morali sprostiti. Zvezde vam predlagajo gozd.

  Preverite sveži mesečni horoskop za november 2023

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Do prvega krajca (torek) najdete v sebi navdih in motivacijo. Planeti v vaši peti hiši obljubljajo, kar nekaj plodnosti, ter ustvarjalnosti. V ospredju bo romantika in čarobni preobrati na bolje. Kolo usode vam bo zelo naklonjeno v ljubezni, kot službi. Počasi se daleč pride.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Odločitve, ki jih piše življenja bodo odgovorne. Veliko energije boste usmerili na področje doma, družine in preteklosti. Jupiter vam bo v osebno pomoč in spodbudo. Teden bo v znamenju duhovne preobrazbe. Spremljala vas bo tiha sreča in modro bo, da si boste zapisovali občutke.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Venera vam bo podarila prave besede ob pravem času. Pridobili boste moč in tako osvobojeni stoplili v ospredje. Zdi se, da boste v pričakovanju zaradi Marsa in da se bodo obveznosti kopičili. Narediti bo potrebno tudi načrt, kaj je tisto, kar lahko spremenite in kaj je modreje sprejeti.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Odprle se vam bodo nove poti in čudovita razpotja, ki vam bodo navdih. Venera vam bo podarila srečo pri denarju, vendarle nekaj previdnostni ne bo odveč. Okrepila se vam bo intuicija in duhovna razpotja. Kolo sreče vam bo naklonjeno v pogledu službe in pri vseh obveznostih.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Magnetična energija bo tista, ki vas bo polepšala. Planeti v prvi hiši vam bodo podarili navdih. Izpostavljen v pozitivnem smislu bo Merkur, kar prinaša kopico uporabnih informacij. Neptun vam bo podaril intuicijo in delo na sebi. Prišli boste do pomembnih zaključkov.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Pridobili boste neko drznost in neodvisnost. Pri tem vam bo v veliko pomoč Mars, ki vam bo podaril več krajših poti in retoričnih sposobnosti. Roko na srce – za resnico se boste pripravljeni boriti. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Ljubezen: štela bo preudarnost.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Prijatelji bodo tisti, ki vam bodo pokazali modrino neba. Mars vam bo v pomoč v pogledu denarja in pri določenih odločitvah. Pri tem nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo in četrtek. Vsekakor se obeta teden v katerem najdete lastno motivacijo in srečo. Služba: uspehi se bodo vrstili.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Okrepila se vam bo energija in tako boste kos vsem obveznostim. Zelo dinamično bo zaradi kvadrata Merkurja in Marsa v pogledu službe. Pozitivne misli bodo tiste, ki prinašajo uspeh in motivacijo. Globoko v svojem srcu boste morali narediti načrt, kdo vašo pomoč resnično potrebuje.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Spremljala vas bo plodna energija in pravilne odločitve se bodo vrstile. Ugoden teden tako za učenje, kot kovanje načrtov in kontakte s tujino. Mars vam bo podaril kar nekaj več motivacije. Na platno življenja boste vnašali svetle barve in Neptun vam bo podaril več duhovnih razpotji.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje