Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v pomoč za osebno rast. Glede na to, da vam bo namenjen Merkur boste do torka uživali, v sredo, ko se pridruži Saturn bo potrebno narediti tudi bilanco. V ljubezni bo romantično in skladno. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Globoko v sebi boste odkrili veselje in pridobili zanimive namige. Teden bo v znamenju umetnosti in kreativnih dejavnosti. Venera vam bo podarila romantiko in skladnost. Odpre se vam bodo nove poti in dobra razpotja. Nekaj več vztrajnosti bo potrebno v sredo in četrtek na delovnem mestu.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Prvi krajec (nedelja) bo priložnost za osebno bilanco. Kvadrat med Merkurjem in Uranom boste sprejeli kot priložnost za rast in delo. Po zvezdnih namigih vas bo odlikovala povečana drznost in učinkovitost. Resnica je, da bo čas primeren za pogovor, kot prenovo ali urejanje doma.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Dogodki se bodo v tem tednu zavrteli v tisti smeri, ki vam bo namenjena. Pomembno vlogo bo igral pogovor. Mars iz sedme hiše bo pripovedoval zgodbo o sprejemanju in dajanju. Notranje se boste osvobodili in sledili svojim občutkom. Pisanje bo delalo čudeže. Služba: osebni napredek.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. V tem tednu se boste osvobodili in pridobili zanimive informacije, ki vam bodo v ponos in oporo. Narediti boste morali načrt, kaj je za vas bistveno. Dovoliti si boste morali sanjati, saj vam bo naklonjen Neptun, kar pomeni tudi navdih.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur in Saturn prinašata določeno odgovornost, delavnost in resnost. Seveda boste morali popaziti na svoje misli in delati tisto, kar se vam bo zdelo modro. Skozi to napredujete na osebni ravni. Čas bo vseeno namenjen tudi prijetnih stvareh in določeni harmonijo. Napredek tedna bo v ljubezni.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Odkrili boste svoje veselje in s tem naredili tako simboličen, kot dejanski korak naprej. Naklonjen vam bo Mars, ki vam bo podaril dinamično energijo in odgovornost. Tako boste zastavljenim nalogam kos v celoti. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vas osrečuje.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Pluton, planet preobrazbe vam bo podaril nova spoznanja in duhovne zakonitosti. V tem tednu boste zelo radi hodili po robu in tako spoznavali tisto, kar je novo in drugačno. Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in če vam bo to všeč ali ne.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Rdeča nit česa bodo odnosi. Srečen dan za vas bo torek, ko boste prejeli pohvalo ali priznanje. Teden bo aktiven zaradi energije Marsa in Plutona, ki prinaša pustolovščino in drznost. Dokončali boste nekaj iz preteklosti in se aktivno lotili izziva, ki vas čaka v sredo ali četrtek.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Napredek tedna bo v ljubezni, zadeve se bodo obrnile v pričakovano smer. Poglobiti se boste morali v paleto dejavnosti in glede na to, da vam bo naklonjen Mars boste uspešni. Odločitve, ki bodo sprejete na sredini tedna prinašajo zadovoljstvo. Okrepila se bo resnost in čut za odgovornost.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Rdeča nit tedna bo delo na sebi in raziskovanju duhovnih premikov. Naklonjen vam bo Mars, ki prinaša določeno odgovornost in drznost. Pred tem si boste morali postaviti osebne meje. V svojo bližino boste sprejemali ljudi, ki vam bodo učenci in učitelji. Štele bodo prijetne besede.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Jupiter vam bo podaril plodno energijo in tako boste uspešno kos vsem tistim nalogam in obveznostim, ki vam bodo v ponos. Pogovori bodo prinesli ravnovesje, tako bo posebej romantično v ljubezni. Na sredini tedna boste morali narediti prerez. Sprostila vas bo narava.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje