Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven, 21. 3. – 20. 04.

  Odlikovala vas bo notranja moč in modrost. Odlično se boste počutili doma in v intimnosti doma. Od srede dalje boste nemirni, kajti aktivirali se bosta energiji Marsa in Urana. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Spremljala vas bo tiha sreča in sprostila narava in energija sonca.

  Bik, 21. 4. – 20. 5.

  Komunikacija vam bo predstavljala sol in aromo življenja. Svoje mnenje boste povedali na odločen način in tako pridobili nekaj dobrih iztočnic. Od četrtka naprej bo aktiviran Uran in tako bo v ospredju tudi trma. Slediti boste morali sebi in tistim stvarem, ki so vam blizu.

  Dvojčka, 21. 5. – 20. 6.

  Venera vam bo naklonjena pri osebnem razcvetu. Obljublja se teden skladnosti in ravnovesja. Po zvezdnih namigih obstaja povečana možnost, da se boste polepšali. Nekaj nejasnosti bo pri denarju in tu morate biti previdni. Želja po pohvali in priznanju bo močna in iskana.

  Rak, 21. 6. – 22. 7.

  Luna bo v zadnji fazi in to pomeni modrost in delo na sebi. Teden bo v znamenju sprejemanja vseh tistih stvari, ki so drugačne. Sprehod ob reki vam bo pomagal do nekega odgovora. Na delovnem mestu boste ustvarjalni. Popaziti boste morali na svoje misli in slediti svojim občutkom.

  Lev, 23. 7. – 22. 8.

  Dogodki se bodo zavrteli nekoliko drugače od pričakovanega. Narediti boste morali prerez in reči bobu bob. Do srede boste imeli polne roke dela in dogodivščin. Konec tedna pa bosta v ospredju energiji Neptuna, ki prinaša duhovno pustolovščino in Plutona, ku vnaša nekaj omejitev.

  Devica, 23. 8. – 22. 9.

  Notranji nemir boste predelali z delom na sebi. Rdeča nit tedna bodo čustva in raziskovanje. Oboje boste postavali na bolj vidno mesto. Merkur in Pluton vnašata nekaj več previdnosti v komunikaciji in pri intelektualnih opravilih. Zvok kitare vam bo pričaral nasmeh in nostalgijo.

  Tehtnica , 23. 9. – 23.10.

  Poglobljena analiza bo pokazala, kaj vas bo osrečilo. Energija Neptuna vam bo podarila sanje in navdih za tisto, kar je nekoliko nenavadno. Ogledalo vam bo podaril srčni izvoljenec. Teden bo primeren za izražanje občutkov, če ne skozi pogovor, pa prav gotovo skozi pisanje.

  Škorpijon, 23.10- 22.11.

  Moč pozitivnih misli bo delala čudeže. Roko na srce – pred vami je teden, ko ne bo vse po vaše. V pomoč in podpora vam bo osebna moč in duhovno delo na sebi. Energija Marsa in Urana prinaša nekaj nenadnih preobratov in sprememb. Če se boste učili od drugih ljudi boste nagrajeni.

  Strelec, 23.11. – 21.12.

  Uživali boste življenje in vendarle bodo štele srednje poti. Aspekt Venere in Jupitra prinaša veselje in radosti do vsega tistega, kar boste počeli. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu denarja. V ljubezni pa se vam bo do konca tedna uresničila srčna želja. Pogovor bo ključ do srca.

  Kozorog, 22.12. – 20. 1.

  Življenje vam bo ponudilo romantiko. Čustveno se bodo zadeve uredile v pričakovani smeri. Vsak zaključek lahko prinaša nov začetek. Moč vam bo v tem tednu podarjena v komunikaciji in retoriki, kajti naklonjen vam bo Merkur. Sprostila vas bo prijetna glasba in klepet v dvoje.

  Vodnar , 21. 1 – 18. 2.

  Aspekt med Marsom Uranom prinaša nekaj nemira in tudi učenja. Teden bo v znamenju ogledalc in zato bodo poskrbeli tisti ljudi, ki so vam blizu. Nenavadni preobrati vam bodo v pomoč in energijo. Odkriti boste morali svoje veselje in se korak za korakom prilagoditi.

  Ribi, 19. 2 – 20. 3.

  Jupiter s katerim ste povezani vse življenje bo prineslo dobre iztočnice in ravnovesje. Usmeriti boste morali svoje misli v dobro in skozi to bo sledil napredek. Odnosi vam bodo v pomoč. Narediti si boste morali načrt in tako ugotoviti, kaj je tisto, kar lahko sprejmete in tisto česar nočete.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje