Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Slovita beograjska serija funk/jazz/soul koncertov Musicology Barcaffè Sessions prihaja v Ljubljano
  Incognito
  30. september 2017 – Cvetličarna

  Musicology Barcaffè Sessions je serija koncertov, ki je v glasbeni sezoni 2016/17 z gostovanjem izjemnih glasbenikov, kot so Gregory Porter, Brand New Heavies, Hindi Zahra, Jose James in Meshell Ndegeocello, že navdušila Beograd. In prav zaradi pregovorno zahtevnega slovenskega občinstva, ki zna prepoznati glasbeno kakovost, smo Musicology Barcaffè Sessions pripeljali tudi v Ljubljano. Gre za svež koncept koncertne izkušnje v mestu, ki glasbenikom omogoča nastop v pravem klubskem vzdušju, občinstvu pa daje možnost umetnike videti in doživeti čisto od blizu. Zgodbo začenjamo s koncertom skupine Incognito, ki bo 30. septembra v ljubljanskem klubu Cvetličarna.

  Želiš 2 brezplačni vstopnici?

  Spodaj vpiši e-mail, žrebamo vsak teden!

  [wysija_form id=”6″]
  Koncept je v resnici preprost. Poudarek je na skrbno izbranih jazz, funk, soul in r’n’b glasbenikih svetovnega formata, prav takšno mero pozornosti pa namenjamo tudi ozvočenju, izboru in ureditvi koncertnega prostor ter ostalim pomembnim dejavnikom, ki naredijo koncertno izkušnjo zapomnljivo. Tovrsten koncept uživanja v lepih trenutkih, ki jih delimo z isto mislečimi pozitivnimi ljudmi, je blizu tudi blagovni znamki Barcaffè, ki to glasbeno popotovanje – tako v Beogradu kot tudi v Ljubljani – pelje skupaj z Musicology ekipo. Barcaffè je sinonim za poglobljeno doživljanje vrhunske kakovosti, arome in harmonije okusa, tako intimno, kot v družbi in zato je povezava z Musicology Sessions povsem naravna.

  “Ljubljanska publika je vse do Beograda prepoznana po izjemnem glasbenem okusu in sijajnem odzivu na koncerte kakovostnih umetnikov, ki ne spadajo nujno v mainstream. Zato bo serija Musicology Barcaffè Sessions letos svojo priložnost dobila tudi v Ljubljani. Če se v svojih predvidevanjih nismo zmotili in če bo prva koncertna serija našla svoje mesto v vašem mestu, bo število ljubljanskih Musicology koncertov z leti samo še naraščalo,” je povedal Miša Relić, organizator Musicology Barcaffè Sessions v Beogradu in lastnik znanega kluba Bitefartcafe, kjer zadnjih 16 let soustvarjajo beograjsko glasbeno funk/jazz/soul sceno. Zgolj za informacijo: konec julija je tam nastopil nigerijski blue funk mojster Keziah Jones.

  Ljubljansko serijo koncertov Musicology Barcaffè Sessions bo tako z nastopom v klubu Cvetličarna odprla legendarna britanska acid jazz skupina Incognito, ki je glasbenemu svetu doslej podarila uspešnice kot so Don’t You Worry ‘Bout A Thing, Talkin’ Loud, Always There in Still a Friend of Mine, če jih naštejemo le nekaj.

  Vstopnice za koncert ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol / OMV / Big Bang / Pošta Slovenije ) in na spletni strani: http://www.eventim.si/si/vstopnice/incognito-ljubljana-cvetlicarna-985921/performance.html

  FB EVENT: https://www.facebook.com/events/251674265351154/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje