Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Naklonjen vam bo Uran, ki bo prinesel kopico dobrih informacij in zamisli. Roko na srce – spremljala vas bo osebna sreča in dobre iztočnice za osebno rast. Teden bo v znamenju dinamičnih aktivnosti in sprostile vas bodo opravila na prostem. Pogovori bodo ključ do uspeha.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Pozitivne misli bodo tiste, ki prinesejo ravnovesje in skladnost. Naklonjen vam bo Mars, kateri bo poskrbel za mnogo dinamike pri besednem izražanju. Dovoli si boste v tem tednu stopiti korak naprej in slediti svojim sanjam. Konec tedna bo čas za nekaj poučnih omejitev.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  V ljubezni boste našli navdih in dobre iztočnice za osebni razvoj. Srečo boste našli tisti, ki bodo veliko na poti in med ljudmi. Aspekt med Merkurjem in Plutonom odnaša nekaj kaj ste prerasli in tako bo čas za novosti. Pogovoriti se boste morali o tistem, kar vas moti ali boli.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Mlada Luna bo na vas delovala razvojno, kajti tako boste spoznali ljubezen do sebe in veselje. Naklonjen vam bo Mars, ki je planet drznosti in zdi se, da boste tudi sami stopili korak ali dva naprej. Teden v katerem se vam odpirajo nove poti in raziskovanje neznanih znanj.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Dinamika Sonca in Saturna bo prinesla zavest, kaj je potrebno še spremeniti in na kakšen način. Seveda boste blesteli in vendarle bo to tudi čas za duhovno zorenje. Poglobiti se boste morali vase in najti navdih. Uživali boste v naravi, med ljudmi in v osebni svobodi.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi. Po zvezdnih namigih je lepo nakazano, da vam bodo drugi ljudje ogledalo in da se boste od njih mnogo naučili. Dovolite si sanjati, pri tem vam bo v pomoč Mars, kajti najdete tudi nove ambicije. Čustveno boste bolj vase zaprti in nekoliko bolj občutljivi.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Naklonjena vam bo Venera s katero ste povezani vse življenje. Pred vami bo teden v katerem boste morali poiskati skrito moč in narediti načrt. V pomoč vam bo srčni izvoljenec. Napredovali boste skozi osebne izkušnje in modro bo, da si boste pisali svoje notranje občutke.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Od ljudi se boste učili modrosti in skozi njihovo pomočjo pridobili navdih. Teden v sebi skriva plodnost in ustvarjalnost. Odkriti boste morali lastno veselje in kaj bo potrebno spremeniti. Saturn vam bo pomagal do določenih odgovorov, ki so v celoti vezane na preteklost.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Aspekt med Merkurjem in Jupitrom prinaša uspehe in dobre iztočnice. Poglobiti se boste morali v tiste delavne naloge in obveznosti s katerimi ste odlašali. Blesteli boste tako v komunikaciji, kot skupinskem delu. Dobro se boste znašli tam, kjer bo več ljudi. Srečen dan: četrtek.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Odločitve, ki bodo sprejete do srede bodo preudarne in modre. Izstopala bo trma, katera ima tako pluse in minuse. Popolnoma od vas bo odvisno, kako se boste odločili. Naklonjen vam bo Jupiter, ki prinese srečo in blagostanje. Naravna oblika sprostitve bodo pogovori.

   

  Vodnar

  21. 1. – 18. 2.

  Romantična energija bo tista, ki vam bo podarila krila in navdih. V ljubezni se vam odpirajo ugodne priložnosti, vezani bodo morali poglobiti odnos in nezavezani bodo našli srečo. Naklonjen vam bo Neptun, ki bo prinesel tudi navdih, duhovno pustolovščino in ugodno priložnost.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Aspekt Merkurja in Jupitra vam bo v pomoč pri izražanju čustev in notranjih danosti. Zadeve se bodo odvijale točno tako kot si boste želeli in pričakovali. Mnogi bodo športno zelo aktivni. Kljub vsem obveznostim pa si boste morali vzeti čas za tiste ljudi, ki so vam dragi in jih spoštujete.

   

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje