Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Po zvezdnih namigih boste bolj občutljivi in dojemljivi. Svoje mnenje boste morali izraziti na kreativen način in se pogovoriti, o tistim, kar vas bremeni. Konjunkcija Marsa in Saturna prinaša kar nekaj omejitev in tudi resnosti, ter doslednosti na drugi strani. Sreča se bo skrivala v globini srca.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Teden bo v znamenju povezanosti Venere in Saturna, kar prinaša dobre rezultate, vztrajnost in povečano delavnost. Sanje bodo tiste, ki vam bodo v pomoč pri osebnem napredku. Romantična energija vas bo zaznamovala v ljubezni, še posebej ugoden teden bo za samske. Sprostila vas bo narava.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Konjunkcija Sonca in Merkurja prinaša navdih in pomladno hrepenenje. Spremljala vas bo prilagodljivost in zadeve se bodo obrnile v pričakovani smeri. Kolo usode vam bo naklonjeno na delovnem mestu, kjer boste nizali uspeh za uspehom. Ljubezen: skozi cel teden bo dinamično.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Polna Luna vam bo v pomoč pri raziskovanju lastne osebnosti in odkrivanju resnice. Aktivnosti bodo vezane na službo in dokazovanje. Skozi omenjeno potem spoznate prave vrednote, ter motivacijo. Na sredini tedna se bo zgodil preobrat, ki vam bo podaril zaupanje  v moč življenja.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Merkur vam bo podaril prave besede ob pravem času. Skozi omenjeno sledi napredek in ugodnosti, ki bodo vezane na kreativnost. Roko na srce – vaši otroci vam bodo ogledalo. Kreativna energija bo tista, ki vas bo polepšala. Dinamično bo od srede dalje v intimnosti doma.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Modre besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do srca. Do srede boste v izjemno plodnem obdobju, kajti naklonjeno vam bo Sonce. Okrepiti boste morali samozavest in slediti boste morali lastnim smerokazom. Od četrtka dalje, ko se aktivno vključi Saturn, bo čas za temeljiti razmislek.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Sprostila vas bo glasba in zelo dobro bo, če si boste vzeli čas zase. Naklonjena vam bo Venera, katera bo prinesla ugodnosti in notranjo modrost. Čas bo prinesel simbolične zaključke in nove začetke. Polna Luna bo vnašala ustvarjalnost in pomladno hrepenenje v ljubezni.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Za pravico se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati. Navdih in motivacijo boste v tem tednu našli v globini srca. Energiji Merkurja in Marsa prinašata nekaj več drznosti, nemira in besednih trenj. Duhovno nagrajeni boste v sredo ali četrtek. Modro bo, da si boste zapisovali svoje občutke.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Po zvezdnih namigih vas čaka več romantike in skladnosti. Naklonjena vam bo Venera, katera bo prinesla ugodnosti, ki bodo vezane na ljubezen, pogovore in skladnost. Mars bo dodal kar nekaj drznosti in učinkovitih informacij. V prenesem pomenu popazite na grlo in na izražanje svojih misli.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Konjunkcija Marsa in Saturna vam bo podarila spoznanje, da je previdnost mati modrosti. Temeljito boste morali razmisliti, kam bo modro vlagati energijo. Do izraza bo prišla organiziranost in dinamika besed. Čustveno boste napredovali konec tedna in tedaj bo čas za pozitivne preobrate.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Dinamiko Lune boste uporabili na čustvenem področju. Odprle se vam bodo nove poti n dobre priložnosti, za osebno rast in razvoj. Nekaj previdnosti ne bo odveč v besednem izražanju. Zaradi retrogradnega Merkurja vam bo v pomoč preteklost. Prijatelji vam bodo pokazali modrino neba.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Roko na srce, za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati. Navdih, katerega nosite v sebi vam bo v pomoč. Tednu bo vladala intuicija in tako boste dosegli veliko. Pozitivne misli bodo našle navdih. Seveda boste morali razvijati delovne navade, še posebej v sredo.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje