Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  5 od 1

  Kaj imajo skupnega kitara, palica za golf in pizza? Dolžino, vsi merijo en meter. Pa ne pizza? Tudi, sedaj si je mogoče en meter dolgo pizzo naročiti v udobje svojega doma. Rojstnodnevna zabava, navijaško popoldne, službena zabava ali le lačni najstniki – ena Meter Pizza nahrani kar 6 lačnih. Glovo, večkategorijska platforma, ki ponuja dostop do najrazličnejših izdelkov, je najnovejše partnerstvo obeležil na prav poseben način in z dobrodelno noto. Pestri ponudbi dostave obrokov v aplikaciji Glovo se je pridružila Meter Pizza.

  dostava

  lastnica

  V ponudbi je zaenkrat moč najti 9 različnih pizz velikank – pizz, ki so dolge kar en meter. Nadevi so vse prej kot klasični, saj so sestavljeni iz prvovrstnih sestavin, ki zadovoljijo vsakega pravega gurmana. Zaenkrat v ponudbi uživajo uporabniki aplikacije Glovo, kjer poskrbijo za hitro dostavo po vsej Ljubljani.

  “Vesela sem priložnosti za sodelovanje z Glovom in ZPM v dobrodelni aktivaciji. Občutek za sočloveka ima prihodnost samo, če se vsi trudimo biti eno. Ko sem prvič spoznala koncept projekta Meter Pizza, sem se odločila za realizacijo samo, ker gre za vrhunsko gurmansko druženje. Pomembno je, da jemo skupaj, saj se ob tem sprostimo, odložimo telefone in se preprosto družimo. Tako je “Meter Pizza – prva prava Pizza Romana” vesela, da je naš prvi korak prav humanitarni,” je ob priložnosti povedala Anja Kovač, lastnica Meter Pizze.

  Mejnik partnerstva so se odločili obarvati dobrodelno in s pomočjo ZPM Moste-Polje poskrbeli, da so 14 socialno ogroženim družinam polepšali dan ter jim pričarali edinstvene okuse Italije. V Glovu je ena izmed temeljnih vrednot nenehna podpora lokalnim skupnostim, v katerih delujejo, zato so navdušeni, da lahko sodelujejo pri tovrstnih projektih.

  “S tem dogodkom smo mladim zagotovo polepšali dan in poskrbeli, da so vsaj za hip odmislili svoje skrbi. Seveda pa zbiranje hrane na žalost predstavlja velik problem, zato je vsaka takšna akcija dobrodošla,” je povedala Ana Čufer iz ZPM.

  ocena bralcev
  5 od 1

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje