Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Saturn vam bo podaril ustvarjalno energijo in močno voljo. Skozi lastno znanje in pridobljene izkušnje boste šli osvobojeni naprej. Mlaj (ponedeljek) vam bo v pomoč pri duhovni preobrazi in raziskovanju. Po zvezdnih namigih vas čaka mnogo romantike in osebnih odločitev.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Simbol tedna bo preobrazba in skozi to pridobite dobre iztočnice za osebni razvoj. V tem obdobju vam bo naklonjen Uran in to pomeni, da se bodo spremembe odvijale ena za drugo. Katere boste sprejeli bo v veliki meri odvisno od vas. Pozitivne misli bodo ključ do osebne sreče.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Jupiter vam bo pomagal pri iskanju osebne resnice in zagovarjanju le te. Teden v sebi skriva mnogo ugodnih dogovorov in pri tem bo veljalo, da bo potrebno prebrati med vrsticami. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in tako se od njih učite. Komunikacija vam bo sol in aroma življenja.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  V nedeljo boste morda nekoliko nemirni. Ključ do uspeha bo kreativnost in ustvarjalnost. S svojim znanjem boste z veseljem pomagali drugim. Po zvezdnih namigih vam bo mlaj (ponedeljek) prinesel nekaj dobrih povezav. Zapisujte si svoje občutke in si tako olajšajte dušo.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Aspekt Sonca in Saturna prinaša mnogo resnosti, doslednosti in temeljitosti. V ospredju bo tako odkritosrčnost, kot tudi plemenitost. Seveda boste pred tem morali narediti osebno analizo in slediti svojim občutkom. Na kolesu usode bo visoko ljubezen – štelo bo prilaganje in pogovor.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Retrogradni Merkur bo poskrbel, da vam ne bo dolgčas. Narediti boste morali osebno analizo in slediti samo tistim informacijam, ki bodo za vas pomembne. Veliko obveznosti boste imeli v intimnosti doma. Mlaj (ponedeljek) bo poskrbel za nekaj novosti, katere boste sprejeli na odprt način.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi in spoznali boste, da se zadeve odvijajo drugače od pričakovanega. V tem bo modrost učenja. Naklonjena vam bosta tako Merkur, kot Venera, kar obljuba mnogo romantike, skladnosti in prijetnosti.  Veselo bo konec tedna, ko boste aktivni v dinamični družbi.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Privlačile vas bodo skrivnosti in mistika. Retrogradni Merkur bo naredil bilanco in sledili boste predvsem tistim vrednotam, ki jih zagovarjate. Seveda bo pogovor ključ do uspeha. V tem tednu vas čaka pozitiven preobrat v pogledu denarja. V ljubezni boste do srede plesali po taktu srčnega izvoljenca.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  V ospredju bo aspekt Sonca in Saturna, kar nakazuje na čas povečane resnosti. Vsekakor se boste morali umiriti in razmisliti o tistem, kar vas veseli in kaj bremeni. Sledili boste svoji resnici, katero boste po potrebi zagovarjali. Na osebni ravni vam bo naklonjena Luna – sledili bodo preobrati.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Simboličen zaključek, ki ga boste naredili v nedeljo bo priložnost za nov začetek. V pomoč vam bo cel teden energija Sonca, kar pomeni, da boste preprosto blesteli, kjer se boste pojavi. V sredo in četrtek boste nemirni, na splošno vas čaka prijeten teden poln majhnih presenečenj.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Intenzivna energija bo tista, ki vam bo v pomoč. Odlikovala vas bo notranja moč in preudarnost, čeprav bo oboje skrito tujim očem. Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, kar pomeni, da se bodo čarobnosti odvijale ena za drugo. Slediti boste morali sebi in glasu svojega srca.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti za razvoj. Aspekt Venere in Urana boste najbolje vnovčili na delovnem mestu, pri denarju in nakupovanju. Umetnost bo tista, ki vam bo podarila navdih in notranji mir. Mlaj (ponedeljek) vam bo v pomoč pri novostih in aktivnih preobratih.

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.