Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v komunikaciji, kajti teden bosta krojila Mars in Merkur. Resnica je, da boste svoje mnenje povedali na odločen način. Toda nagrajeni bodo samo tisti, ki bodo dodali diplomacijo. Pozitivne misli in neokrnjena narava bosta balzam za vašo dušo.

   

  Bik

  21.4. – 20. 5.

  Rdeča nit tedna bo pogovor in izmenjava mnenj. Določili si boste, katere informacije vam bodo uporabne in katere ne. Venera iz sosednjega Ovna vam bo podarila pogum in motivacijo. Če boste na platno življenja vnašali svetle barve, vas čaka tako sreča kot uspeh. Ljubezen; prijetno bo.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Mars v vašem znamenju vam bo podaril mnogo ustvarjalne energije in besedne dinamike. Zvezde vas opozarjajo, da vendarle ni vse zlato, kar se sveti. Ugoden teden bo za pridobivanja znanja, besedno boste izjemno napredni. Odprle se vam bodo ugodne priložnosti na delovnem mestu.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, ki vam bo podarila zaupanja in intenzivno energijo. Mnogo zadev boste v tem tednu naredili lažje in predvsem bolj učinkovito. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in tako boste spoznali, kaj morate spremeniti.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre ter se jih držati in to v celoti. Omenjeno vam bo uspelo, popaziti pa boste morali na svoje misli. Teden bo v znamenju dinamike in skupinskih druženj. Naklonjen vam bo Jupiter, ki prinaša čut za soljudi in pravičnost. Srečen dan: petek.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Pozitivno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Energija Saturna vam bo v pomoč pri pridobivanju informacij in odlično se boste počutili doma. Po zvezdnih namigih bo modro, da boste stopili v ospredje in jasno povedali svoje mnenje. Ljubezen: sledite svojemu srcu.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Merkur in Venera bosta poskrbela, da vam v tem tednu ne bo dolgčas. Znašli se boste ob pravem času na pravem mestu in uživali življenje. Slediti boste morali svoji resnici in jo zagovarjati. Služba: preobrati bodo vezani na sredo in četrtek in prinašajo spodbudne novice in finančni razcvet.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Preobrazba, s katero ste povezani vse življenje, bo v tem tednu v ospredju. Svoje mnenje boste morali izraziti in koristne učinke bo imelo tudi pisanje. Notranji nemir bo tisti, ki vam bo v pomoč pri raziskovanju neznanih znanj. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in podporo. Sledite svojim občutkom!

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Postavljanje mej in pravil bo v tem obdobju zabavno in poučno. Prehod Merkurja in Venere v Ovna nakazuje na čas osebne osvoboditve in novosti. Združili boste svoje znanje in izkušnje in tako narediti veliko dobrega zase in za okolico. Sprostila vas bo dobra zabava in narava.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Omejitve, ki jih pripravlja za vas življenje, vam bodo darilo. Prej boste le to sprejeli, lažje vam bo. Povezani boste z Marsom, ki prinaša mnogo obveznosti in delovnih nalog. Telesu boste morali dodajati naravne vitamine in se sprostiti. Pogovorite se z nekom, ki mu zaupate. Srečen dan: ponedeljek.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Teden bo v znamenju zanimivih preobratov in novosti. Daleč v ospredju bo želja po svobodi, krajših poteh in pridobivanju novih znanj. Naklonjen vam bo Merkur, ki vam bo v pomoč pri besednem izražanju in raziskovanju. Konec tedna se vam bodo odprle nove poti in čudovite priložnosti.

   

  Ribi

  19.2. – 20. 3.

  Aspekt med Soncem in Neptunom vam bo podaril navdih, dobro motivacijo in izvirnost. Zadeve se bodo obrnile v vašo korist in pri tem vas bo spremljala tudi sreča. Notranja moč vam bo v pomoč pri odkrivanju lepot življenja. Zapisujte si svoje občutke in si tako pridobite notranji mir.

   

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje