Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V zadnjih dneh aprila sem opazovala našo, večinoma krotko in milo Bistrico. Tokrat je bila silna v svoji moči. Dvignila se je do roba in še čez. Zalila je vse naše bližnjice ter ponekod celo izpodjedla tla, kjer niso dobro uredili odtokov. Silovita, z divjo peno je s seboj odnašala veje, vejice ter cele hlode. Blatna in polna mulja. Pa vendar so posledice njenega silovitega delovanja zelo blagodejne. S seboj nosi rodovitni mulj, ki bo podlaga novemu bujnemu zelenju. Pokazala nam bo, kaj moramo popraviti, če želimo imeti miren spanec. Prava prispodoba meseca aprila.

  Kajti sedaj prihaja čas sejanja. April nam je kazal, kaj bi bilo še dobro počistiti. Kaj mora stran. Kmalu bomo videli, koliko nam je uspelo. Kajti majska semena bodo bogato obrodila. Prav vsa. Tako tista, ki si jih želimo in pričakujemo, kot tista, ki jih ne maramo v svojem življenju. Odvisno od tega, kar sejemo. Takšna semena so naša prepričanja, strahovi in naše odločitve, ki izhajajo iz njih. Saj veste: brez muje se še čevelj ne obuje. Brez akcije ni nič. Zatorej – bodimo aktivni, posebno še po 10. maju.

  Energije meseca maja spodbujajo urejanje doma, dokumentacije glede doma, izboljšanje odnosov med družinskimi člani, nova srečanja in poroko, poudarek na lepoto in osebno urejenost in ne nazadnje uspeh na poslovnem področju.

  Dom in družina: Kupujete morda novo stanovanje ali se želite preseliti? Urejate kakšno dokumentacijo glede nepremičnin? Najverjetneje boste uspeli. To je idealni čas za nakup stanovanja, hiše (doma), selitev ter notranjo opremo. Kar pogumno, predvsem po 10. maju. Maj je odlično obdobje za opremljanje doma, za adaptacije, estetsko izražanje, pa tudi za druženje s prijatelji in družino. Sedaj boste lahko z manj napora zgladili morebitne konflikte ter izboljšali odnose (seveda, če ste pripravljeni odnose reševati na nov, drugačen način, s spoštljivo medsebojno komunikacijo ter ne boste zgolj trmasto vztrajali pri svojem prav). To je čas druženja, sodelovanja in medsebojne pomoči. Če škripa v vašem partnerskem razmerju – v tem času vam odsvetujem ločitev. Iščite raje načine sodelovanja, bogato se vam bo obrestovalo.

  Ljubezen: Prvi štirje meseci tega leta so marsikatero zvezo postavili pod vprašaj. Za neporočene, ki ste odnose poglobili, je maj dober čas za poroko, za ustvarjanje resne partnerske zveze, doma in družine. Samski – čim več v družbo, nasmeh na obraz in morda kmalu več ne boste samski 😊. Ker vlada mesecu maju Boginja Lepote in Ljubezni, upoštevajmo njene zahteve. Je muhasta Boginja in ne nagrajuje ponižnih, skromnih žensk. Njene podanice morajo biti ponosne in hvaležne za njene darove lepote in jih primerno negovati. Baje je provokativni coach  Frank Farrelly pri pogovoru z gospo, ki jo je mučila osamljenost in si je želela partnerja rekel: »A brez partnerja ste? Ko gledamo vaše lase, ni nič čudnega. So podobni uvelemu perju na repi. Vi ne potrebujete terapije. Za začetek potrebujete dobrega frizerja.«  

  Napredovanje na poslovnem področju: Čas je za akcijo. Delujte! Podjetniki ste lahko drzni pri novih podvigih. Čas je za nove projekte (posebno po 11. maju), nove ambicije. Niste podjetnik? Nič hudega. Kaj vam preprečuje, da si ne ustvarite dodatni vir prihodkov? Saj lahko zraven službe počnete še marsikaj prijetnega, zanimivega in na tej podlagi zaslužite kakšen dodatni evro. Če veste, s čim bi se želeli ukvarjati, se tega kar pogumno lotite. Če nimate nobene ideje in vidite kup ovir za svoj uspeh – prosim, prijavite se v program Ko obrodi sreča in dovolite, da vam pomagam pri čiščenju te stare miselne in čustvene navlake. Škoda je vašega življenja, da bi se predolgo vrteli v krogu ali zaradi občutka nemoči obtičali na odstavnem pasu življenja. Ne pravijo zastonj maju mesec obilja. Toda, če ne boste ničesar sejali, tudi obilja ne morete pričakovati, kajne?

  Želim vam veliko ljubezni do sebe. Veliko nežnosti in prijaznosti. Tako do sebe kot do drugih. Zavedajmo se, da je Ljubezen nežna energija, ki jo grobost najhitreje odžene.

  Srčni pozdrav,

  Emily Enveritas

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje