Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Kranjska Gora je včeraj gostila znane Slovenke in Slovence, ki so se pomerili v smučanju po belih strminah, se družili v prekrasnem dnevu in naredili zares lep uvod v slovenski smučarski praznik, ki se bo 9. in 10.marca odvijal na Vitranški strmini.

    ESTRADNIKI SO SE POMERILI PROTI ŠTEFANU HADALINU IN BOJANU KRIŽAJU

  Vili Resnik, Miki Vlahovič, Zvita Feltna, Tjaša Fajdiga, Katrin Kostanjšek, Samuel Lucas, tekmovalke Sanjskega moškega, tekmovalci Exatlona, Mitja Šinkovec, Manca Šepetavc, Anja Jenko in še bi lahko naštevali. Estradniki so se že tradicionalno za en dan prelevili v smučarje in se pomerili v prav posebni smučarski tekmi v Kranjski Gori. Letos sta se tekme udeležila tudi nekdanja smučarja Štefan Hadalin in Bojan Križaj ter z nasveti na štartu proge pomagala našim znanim Slovenkam in Slovencem. 

  Slika 1

   

   KDO JE BIL NAJHITREJŠI?

  Nekdanji smučarji seveda! V smučarski tekmi je pričakovano slavil Štefan Hadalin, drugo mesto je zasedel Deni Eferl (v mladosti je treniral smučanje), tretje pa Bojan Križaj, ki pravi, da mu tekmovanja ne ustrezajo več, saj je na prvem mestu zdravje in varen prihod v cilj.
  Zmagovalec tekme Štefan Hadalin pa nam je povedal “bil sem v drugačni vlogi kot ponavadi, malce manj tekmovalni. Sem pa opazil, da so nekateri estradniki kar tekmovalni”. Dodal je še, da je smučarsko tekmo vzel za zabavo in izredno užival. Pri ženskah je zmago slavila tekmovalka šova Exatlon Katrin Kostanjšek.  Lanskemu zmagovalcu Maticu Lebnu ( Zvita Feltna) je letos zmaga ušla le za las.

  Slika 2

   

  MIKI VLAHOVIČ PREPUSTIL ZMAGO

  Miki Vlahovič se je na dogodku izredno zabaval ter se z navdušenjem udeležil smučarske tekme. Povedal nam je, da je bil na tekmi zelo uvideven ter da je zmago prepustil in dodal „naj zmagata, naj zmagata, nebi izgledalo, da bi bil na prvem mestu Miki Vlahovič pred Štefanom Hadalinom in Bojanom Križajem”. Tudi ostali estradniki, ki se smučarske tekme niso udeležili, so v prelepem sončnem dnevu uživali na terasi Hotela Ramada Resort in navijali.

  POKAL VITRANC – SLOVENSKI SMUČARSKI PRAZNIK

  Pokal Vitranc je najstarejše mednarodno športno tekmovanje na najvišjem svetovnem nivoju v Sloveniji in v letošnjem letu beleži že 63. izvedbo. Prestižni tekmovalni vikend se bo tudi letos začel v petek 8. marca ter nadaljeval v soboto z veleslalomsko tekmo, večerno podelitvijo pokalov, žrebanjem startnih številk, na sporedu pa bo pred nedeljskim slalomom tudi največji slovenski Apres ski – Aktual, Veseljak.  Izjemni športniki in odlična zabava bodo tudi letos povod, da so organizatorji polni pričakovanj in si obetajo vrhunski tekmi za svetovni pokal v moškem alpskem smučanju.

  Pokal Vitranc vabi na podkorenske tribune in obljublja pravi zimski spektakel!”

  #MiSmoVitranc

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje