Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ženske najraje obujemo tisto, v čemer se počutimo udobno, in tisto, kar vemo, da nas predstavlja, hkrati pa krade poglede. Predvsem pa cenimo visoko kakovost in eleganco, seveda pa tudi vzdržljivost in funkcionalnost. In vse to ponuja obutev ara. Za to zimsko sezono nam je ara pripravila naše najljubše čevlje s pridihom novega trendi videza, ki bo v sekundi osvežil vašo garderobo. In, kot po navadi, se ara je tudi tokrat osredotočila na prefinjeno ženskost, ne da bi izgubila izpred oči udobje.

  Obvezna modna oprema
  Če spremljate svetovne trendseterice, potem najbrž veste, da že nekaj časa prisegajo na gležnjarje, ki se odlično podajo na vintage džins, obleke na preklop in trendi hlače ‘culottes’. In kakšni so najbolj vroči ženski gležnjarji ta hip? Takšni, ki ujemajo duh časa, hkrati pa so dolgoletna klasika v vaši garderobi. Zato so gležnjarji ara nepogrešljiv modni kos, ki ga lahko kombinirate na mnogo načinov, tako da vedno izpademo trendi, brezčasni in privlačni. Ne glede na to, ali je vaš stil eklektičen, minimalističen ali razkošen – vsaka prava fashionistka bi v svoji omari morala imeti vsaj en par gležnjev ara!

  Toplo, topleje, najtopleje!
  Že imate svoje tople, mehke in podložene čevlje za zimo? To zimo izberite podložene čevlje ara s toplo ovčko, debelim podplatom in s trendi vezalkami v stilu planinske obutve. Gre za modni kos, ki je izredno topel, udoben, nepremočljiv in na sploh trpežen. Zato lahko zakorakate iz ulice naravnost v bližnji gozd po kostanj ali kar čez lužo na drugo stran ceste. Čevelj ustvarja lep kontrast toplega mehkega krzna in usnjenih materialov, s katerimi boste to zimo tudi v največjem mrazu modne zvezde!

  Divja stran mode
  To jesen bo vsaka prava modna dama imela vsaj en kos z živalskim vzorcem v svoji omari. Obutev z leopardjim vzorcem je odličen način, kako vnesti dodaten vzorec brez prevelikega tveganja, da bi kombinacija bodla v oči. Preverjena izbira so športni copati ara z leopardjim potiskom – drzni, a obenem dovolj nevtralni, da se dobro zlijejo tudi z najbolj nenavadnimi vzorci.

  Moške poteze
  V nizkih čevljih s pridihom moške energije boste izjemno šik, vaš stajling pa bo dobil izstopajočo piko na i. Čevlji bodo odlično dopolnjevali preprosto kombinacijo s hlačami in srajco ter z ženstvenim krilom ali obleko. Za popoln angleški stil ara in Mass svetujejo, da izbor čevljev dopolnite še s trendi dodatki, na primer z modnim nahrbtnikom ali angleško navdihnjeno pisemsko torbico.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje