Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Odgovor je da! Vprašanje je le, na kakšen način. Menstruacija ni ovira pri takšnih stvareh, zato se lahko pozimi brez skrbi odpraviš na bazen ali v toplice, poleti pa uživaš v morju kljub tvoji mesečni prijateljici. Je pa res, da ti tu vložek kot higienski pripomoček nič ne pomaga, tampon sicer je lahko izbira, ampak zakaj ne bi popolnoma brezskrbno zaplavala brez pomislekov, če pa je to mogoče z menstrualno skodelico! 

  Plavanje in menstruacija? Brez problema!

  Verjetno boš razočarana, da se nisi odločila za tovrstni higienski pripomoček že prej, ko boš ugotovila, kako menstrualna skodelica deluje! Ampak nič hudega! Preberi si zakaj je plavanje v kateremkoli letnem času in kjerkoli med menstruacijo lahko brezskrbno, nato pa skoči v trgovino po Lalicup M-skodelico! Ne bo ti žal!

  Menstrualna skodelica Lalicup je zdravju prijazna, udobna, zanesljiva, ekološka in cenejša alternativa klasičnim higienskim pripomočkom, ki jih ženske uporabljamo že stoletja.

  • Menstrualna skodelica je 100% zanesljiva! Z inovativno zasnovano menstrualno skodelico Lalicup si lahko povsem brezskrbna, saj jo varno in udobno na pravem mestu drži rahel podtlak, ki se sprosti šele ob stisku za dno skodelice, ko jo želiš odstraniti.
  • Oblika in prostornina menstrualne skodelice Lalicup zagotavljata maksimalno učinkovitost tudi pri močnejših menstruacijah
  • kot vodni tampon bo zanesljivo preprečila vdor vode v nožnico!
  • menstrualna skodelica ima zagotovo to prednost pred tamponi in ostalimi higienskimi vložki, saj jo lahko izprazniš šele po 12 urah! Tako da se ti iz bazena prav nič ne mudi.
  • skodelica ne draži ali suši vaginalne sluznice, izdelana pa je iz varnega in zanesljivega medicinskega silikona brez potencialno škodljivih primesi, ki zmanjšuje možnost vnetij in glivičnih obolenj ter ne povzroča alergij.

   plavanje_lalicup

   Na skodelico se lahko zaneseš tudi med kopanjem in plavanjem, saj bo kot vodni tampon zanesljivo preprečila vdor vode v nožnico!

  Torej, kot vidiš je Lalicup menstrualna skodelica tista, ki ti pomaga, da tudi tiste dni v mesecu preživljaš kot si jih zaželiš! Lalicup menstrualna skodelica poskrbi, da zaživiš lepše, boljše in predvsem bolj udobno življenje med menstruacijo. 

  menstrualna skodelica Lalicup

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje