Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V omari vsakogar bi se moral nahajati vsaj en kos oblačila, ki bi outfitu dodal drznost, opaznost in živahnost. Te lastnosti največkrat najdemo v modnih dodatkih, kot so šali, klobuki ali kape in včasih tudi posebna ter iztopajoča vrsta obutve. Ti večji kosi pa brez doslednosti in previdnosti dosežejo ravno nasprotni učinek od želenega. Da se mu mu modni fanatiki izognejo, vedno raje posegajo pa dodatkih manjše velikosti, ki z živahnimi barvami in posebnimi detajli privabijo pozornost.

  POSEZITE PO ŽIVIH BARVAH IN VZORCIH

  V poletnem času vse pogosteje izbiramo svetlejše in živahnejše kose garderobe, saj se želimo vživeti v energijo, ki navdaja ozračje okoli nas. Kaj storiti, ko na žive odtenke nismo privajeni in nas je včasih skorajda strah izstopati? Opogumimo se z manjšimi kosi, ki nas bodo vodili do barvnega sveta mode. Hit letošnjega leta zagotovo predstavljajo zapestnice Smash, ki navdušujejo s svojo unikatno podobo in nešteto barvami in vzorci. Že samo malenkostni dodatek našim oblačilom doda pridih svežine, izstopajoče barve pa ga popolnoma spremenijo in ustvarijo novega.

  Z osnovnimi barvani v živih niansah ustvarimo svež pridih

  Z osnovnimi barvani v živih niansah ustvarimo svež pridih

  POIGRAJTE SE Z RAZLIČNIMI MATERIALI

  Usnje doseže drzen in unikaten izgled, ki se popolnoma razlikuje od modnih dodatkov iz običajnega paracorda. Seveda pa ima vsak izmed materialov svoje prednosti, ki se pravzaprav sploh ne navezujejo na končen izgled. Poudarek je predvsem na spremembi splošnega počutja.

  Tudi zapestnice beads so popolnoma samosvoje. Z njimi lahko ustvarite unikaten izgled ter ga namenite tako vsakdanjemu dnevu ter posebnim priložnostim. Celotna izbira zapestnic je ogromna in zato omogoča nešteto kombinacij.

  Za končni wow faktor videz zapečatite z ujemajočo se verižico. Že najmanjša podobnost v obesku, materialu ali barvi bo privabila poglede zanimajočih se ljudi.

  Tudi popolnoma običajne verižice, narejene iz na prvi pogled neopaznih materialov nemudoma ukradejo pozornost. Toda le, če so pravilno kombinirane! Zato se pred nakupom podrobno posvetite končnemu izgledu, ki ga želite doseči.

  Kombiniranje zapestnic z verižicami bo ustvarilo unikaten izgled

  Kombiniranje zapestnic z verižicami bo ustvarilo unikaten izgled

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje