Oven

21. 3. – 20. 4.

Neptun – planet romantike, filma in iluzij vam bo v tem tednu naklonjen in prinesel dobro popotnico za osebno in duhovno rast. Venera se bo sprehajala po tretjem polju osebnega horoskopa in tako bo teden primeren za pogovore in izmenjavo mnenj. Znali se boste boriti za osebno svobodo.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt med Venero in Neptunom prinaša nekaj rešitev in dobrih možnosti. Seveda pa boste morali narediti načrt, kaj bo prednost in kaj bo v ospredju. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem, tako si boste simbolično povrnili izgubljeno energijo. Pišite si občutke srca.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Teden bo v znamenju previdnosti, preudarnosti in učinkovitega napredka. V ospredju bosta Sonce in Saturn in tako bodo poučno delovale omejitve in ovire. Iz svojih napak boste izluščili zrno modrosti. Notranje se boste morali umiriti, prelomna pa bo sreda, ko vam bo v pomoč Luna.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Pred vami je čas povečane plodnosti in ustvarjalnosti. Po zvezdnih namigih je jasno, da boste vzeli vajeti v svoje roke in naredili pomembne koraka naprej. Omenjeno bo vezano tako na delovno, kot na privatno področje življenja. Popazite na svoje zdravje in okrepite pozitivne misli. Dan ljubezni: petek.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Dogodki se bodo zavrteli nekoliko drugače od pričakovanega. Pri tem bo izpostavljeno učenje, moč preobrazbe in raziskovanje. Saturn vam bo v pomoč pri preobratih in več boste naredili na sebi, bolj mirni boste postali. Srčni izvoljenec vam bo v prenesem pomenu učitelj in učenec.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Združili boste svoje znanje, modrost in željo po novostih. Uspehi se bodo vrstili na delovnem mestu, v pomoč in oporo vam bo Merkur. Nakazano je, da se boste lažje prilagodili in sprejeli tudi drugo mnenje ali stališče. Mars pa vam bo pomagal razumeti nekaj, kar je vezano na preteklost.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Slediti svojemu srcu je umetnost življenja. Vendarle vam bo omenjeno uspelo v celoti. Pridobili boste tudi navdih in našli višji smisel. Naklonjenost Venere vam bo v pomoč pri ustvarjalnosti. Že na sredini tedna bo prišla do izraza univerzalna resnica, da morate reči bobu bob.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Izvedeli boste paleto uporabnih informacij. V ospredju bo retrogradni Mars, ki bo prišel v vaše znamenje in tako bo popolnoma od vas odvisno, kako jih boste uporabili in zakaj. Iz preteklosti se je modro česa naučiti. Popaziti morate na svoje misli in telesu dodajati naravne vitamine.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Koristne informacije vam bo podarila oseba nasprotnega spola. Rdeča nit tedna bodo odnosi in postavljanje mej. Ne razmišljajte o lažjih poteh in bližnjicah, ker jih ne bo. V ospredju bo Uran planet novosti in svobode, kar bo velik plus. Dokončali boste nekaj, s čimer ste že dolgo odlašali.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Sprostila vas bo narava in vse aktivnosti na prostem. Moč za spremembe boste črpali iz vaše notranjosti in tako bodo uspehi kmalu vidni. Saturn vam bo okrepil že prirojeno trmo, katera pa bo morala prerasti v vztrajnost. Od srede dalje bo čas namenjen raziskovanju neznanih znanj.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Brezpogojna ljubezen bo tista, ki vas bo polepšala in vam prinesla neko srečo in blagostanje. Uporniški teden je pred vami in če dobro pomislite, so to obdobja, ko naredite mnogo več. Merkur in Pluton prinašata paleto dobrih informacij in tako se boste osvobodili tistega, česar ne potrebujete.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Simbol tedna bo bela vrtnica, ki v sebi skriva navdih, romantiko in nežnost. Vse omenjeno nosite v sebi in omenjeno se bo v tem tednu tudi sprostilo. Pozitivno vlogo igra zaupanje. Naklonjen vam bo Neptun, toda drugi ljudje vam bodo ogledalo. Ali jih boste slišali, pa je odvisno od vas.

 

Vir: Nedelo