Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Iskreno se boste pogovorili o tistem, kar vas moti ali bremeni. Pri tem vam bo naklonjen Mars, ki vam bo podaril mnogo izvirnosti in nenavadnih preobratov. Na delovnem mestu si boste morali organizirati in šele zatem boste deležni pohvali. Teden bo v znamenju prijetnih besed.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Jupiter vam bo pomagal do osebne resnice. Ogledalca, ki bodo zaščitni znak tedna vam bodo v pomoč pri osebni rasti. Ustvarjalno energijo boste uporabili v lastno korist in s tem naredili korak naprej. Vezani boste imeli dinamično ljubezensko življenje in nevezani možnost za raziskovanje.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Notranji nemir boste predelovali z delom na sebi in gibanjem. Aspekt Merkurja in Plutona boste sprejeli kot poduk preobrazbe. Življenje vam bo ponudilo mnogo dinamičnih rešitev, katere boste aktivno vključevali v svoj vsakdan. Po zvezdnih namigih boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Na delovnem mestu se bodo spremembe odvijale na pozitiven način. Pluton vam bo v pomoč pri lastnem raziskovanju in intuitivnih uvidih. Določiti si boste morali nova pravila in alternativna oblika sprostitve bo pisanje občutkov. Teden v katerem boste zdravstveno še bolj občutljivi.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Dogodki se bodo v tem tednu zavrteli v smeri, ki vam bo namenjena. Naklonjena vam bo Venera, ki vam bo podarila prave odgovore iz globine srce. Nemirni boste v sredo in četrtek, ko bodo pred vami velika pričakovanja. Konec tedna, bodo besede našle ključ do srca. Dan ljubezni: petek.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Aspekt med Merkurjem in Jupitrom prinaša več poti, komunikacije in odločitev. Spremljala vas bo sreča in paleta dobrih iztočnic. Teden bo v znamenju plodne in ustvarjalne energije. Iz vsake zgodbe boste lahko izluščili zrno modrosti in s tem pridobili informacije, katere boste delili naprej.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Simbol tedna bo glasba in resnost. Oboje boste združili in tako ustvarjali neko popolnost. Naklonjen vam bo Mars, ki bo prinesel drznost in učinkovite rešitve. Od srede dalje vam bo naklonjena Luna in tako bo vse lepše, bolj popolno in predvsem romantično. Osvobodite se lastne preteklosti.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Osebne meje vam bodo v ponos. Precej dinamično bo v ljubezni, kjer vam bo naklonjena Venera in vendarle bo daleč v ospredju tudi prilaganje in pogovor. Konjunkcija Merkurja in Plutona prinaša spremembe in novosti. Prijetne besede najdejo vedno ključ do srca.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Jupiter vam bo podaril novih dimenzij in omejitev. Slednje ne boste sprejeli na odprt način, vam bodo v pomoč pri raziskovanju lastnega napredka. Teden bo v znamenju raziskovanja in odkrivanja tistega, kar vam daje notranjo drznost. Izgubljeno energijo vam bo povrnila zimska narava.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Srečo boste iskali vsepovsod in jo našli v globini srca. Cel teden vam bo naklonjena Venera, ki bo prinesla mnogo novosti in prijetnih pogovorov. Sledili boste lastni resnici in tako najdete tudi mir in ravnovesje. Na delovnem mestu bo štelo prilaganje in v ljubezni srčnost in romantičnost.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Teden bo kot reka, ki bo simbolizira prihodnost in preteklost. Vzeti si boste morali nekaj časa zase in za stvari, ki so vam blizu. V svoji prvi hiši boste gostili čutno lepotico Venero, kjer je v ospredju romantika in prijetnosti. Odprite svoje srce in si postavite lastna pravila in vas bo kmalu obiskala sreča.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Usmerite svoje misli v pozitivno in tako vas čakajo preobrati. Slediti boste svojim občutkom, notranji moči in navdihu. Naklonjen vam bo Mars, ki bo prinesel drznost in učinkovitost. Poglobiti se boste morali v vsa tista opravila s katerimi ste odlašali. Res je, da se počasi daleč pride.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje