Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Izkušnje vam bodo v pomoč in oporo. Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Saturnom kar simbolično pomeni težjo pot in nekaj temeljitega razmisleka. Za dobro delo boste nagrajeni že v četrtek ali petek. Pozitivne misli in sprehodi bodo balzam za dušo in pot do notranjega miru.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Saturn bo tisti, ki vam bo predstavil nekaj dobrih iztočnic. Seveda se z omenjenim ne boste strinjali in zato boste deležni dveh lekcij, ena bo vezana na ponedeljek in druga na petek. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in romantična energija vas bo polepšala. Sprostite se v naravi.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  V ospredju bo preobrazba in določene novosti. Zadeve se bodo obrnile v vašo korist in naklonjen vam bo Pluton. Razrešiti boste morali nekaj, kar je vezano na preteklost. Modro bo, da si boste zapisovali svoje občutke. Od srede naprej boste bolj razigrani in neposredni v komunikaciji.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Do četrtka, ko bo na nebu zadnji krajec se vam obeta čas osebne rasti. Uspehi se bodo vrstili tako doma, kot na delovnem mestu. Naklonjena vam bosta Venera in Mars, kar obljublja več pogovora, krajših poti in izobraževanja. V ljubezni bo v ospredju romantika in čustvena predanost.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Aspekt med Soncem in Plutonom obljublja dinamiko odnosov in postavljanja novih osebnih mej. Pred tem se boste morali soočiti z svojimi občutki in spremembami. Največ boste naredili v tišini, da se umirite in da si boste zaupali.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Poglobili se boste v dejavnosti s katerimi ste odlašali. Koristne informacije boste pridobili na prijetnem klepetu s prijateljico. Cel teden bo v ospredju dinamika Plutona, kar pomeni, da bo v ospredju preobrazba in prenova. Konec tedna boste nadvse romantični in mnogi tudi zaljubljeni.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Uran planet nenavadnih sprememb vam bo v ponos in oporo. Sledili boste sebi in s tem pridobili paleto nenavadnih informacij. Do srede boste globoko v sebi nemirni in zavedati se boste morali, da lepa beseda najde ključ do srca. Sprostila vas bo prijetna glasba, dobra družba in ustvarjalnost.

  Škorpijon

  – 22.11.

  V ospredju bo ognjevitost in prodornost. Če boste uporabili še intuicijo bodo rezultati na dlani. Teden bo v znamenju Saturna to pomeni, da se boste učili skozi odnose in spoznali tudi nekaj dobrih iztočnic. Iz preteklosti boste morali izluščiti modrost. Uspehi se bodo vrstili na delovnem mestu.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Aspekt med Marsom in Saturnom prinaša omejitve in trmo. Soočiti se boste morali z alternativo in dejstvom, da ni lažjih poti. Svojo energijo boste skozi cel teden uporabili za dobro volje, načrtovanje in učenje. Drugi ljudje vam bodo tako v prenesem kot dejanskem pomenu učitelji in učenci.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  V ospredju bo ljubezen – tako do sebe, kot do neke osebe, ki jo nosite v svojem srcu. Samski se bodo lahko v tem tednu imeli zelo lepo. Mars vam bo vlil nekaj dobrih iztočnic in tako boste kos delavnim nalogam in opravilom. Koristne učinke bo imel pogovor in umirjena glasba.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Iz preteklosti boste lahko izluščili tisto, kar vam bo v ponos in oporo. Določiti morate nekaj osebnih pravil in naredili načrte za prihodnost. Teden bo v znamenju povečane dinamike in drznosti. Naklonjen vam bo Uran in to pomeni, da najdete v sebi tudi moč, drznost in učinkovite premike.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Teden bo v znamenju romantike in skladnosti. Poglobiti se boste morali v tista opravila s katerimi ste odlašali. Spremljala vas bo tiha sreča in paleta uporabnih informacij. Občutljivi boste v četrtek in petek, ko bo na vas vplivala Luna. Zapisujte si svoje občutke in tako najdite notranji mir.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje