Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  V nedeljo in ponedeljek boste imeli mnogo nenavadnih preobratov in sprememb. Uran, ki vlada novostim vam bo pomagal razumeti okolico in podaril osebno motivacijo. Po zvezdnih namigih se vam sreča nasmiha pri vseh delavnih opravilih. Modro si bo vzeti čas zase in aktivnosti v naravi.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Obdani boste z ljudmi, ki vam bodo ogledalo in tako se boste od njih mnogo naučili. Poiskati bo potrebno navdih in stopiti korak naprej. Aspekt med Venero in Uran obljublja sunkovite preobrate, ki vam bodo v osebno pomoč. Prijetno in romantično bo v ljubezni. Slediti boste morali svojim občutkom.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  V ospredju bo potreba po analizi in poglobljenosti. Zelo dobro se boste počutili doma in v intimnosti doma, kjer boste lahko ustvarjali. Naklonjen vam bo Merkur, kar pomeni, da boste komunikativni in prodorni. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in potem stopiti korak ali dva naprej.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Prvi krajec (nedelja) vam bo podaril romantično energijo in notranjo moč. Zelo naklonjen vam bo Mars in tako boste aktivni v pogledu čustev in denarja. Zdi se, da si boste morali na novo postaviti osebne meje in se jih držati. Čarobni preobrati bodo konec tedna.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi in prilaganje. Do katere mere boste uspešni bo to odvisno od vas. Aspekt med Soncem in Neptunom obljublja nekaj previdnosti in preudarnosti. Soočiti se boste morali s seboj in potem najti pot za naprej. Pri tem vam bo v pomoč nekdo, ki ga ljubite srčno.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur v vašem znamenju prinaša dobro retoriko in komunikacijo. Dovoliti si boste spustiti zadeve iz preteklosti in tako stopiti naprej. Teden bo ugoden za spoznavanje neznanih znanj. Jupiter planet dobrih želja vam bo podaril ravnovesje. Nekaj več previdnosti pa bo potrebno v četrtek.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Uran bo tisti, ki vam bo zelo blizu. V osnovi boste prišli do spoznanja, kaj je tisto, kar vam bo v pomoč in kaj morate nadgraditi. Komunikacija vam bo predstavljala preobrazbo. Seveda pa se boste poglobili v paleta dela in delavnih obveznosti. Roko na srce – tudi počasi se daleč pride.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Pred vami je ognjevit teden in zelo uspešen. V ospredju bo Saturn, kar pomeni, da, se boste učili in spoznavali tisto, kar vam je neznanka. Po drugi strani pa vam bodo v pomoč in oporo izkušnjo. Alternativna oblika sprostitve bo pisanje občutkov in izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Po zvezdnih namigih se boste osvobodili nekega bremena. Zelo naklonjen vam bo Pluton, ki bo prinesel določeno globino in motivacijo. Ključ do uspeha bo v tem, da se boste osredotočili na osebne cilje. Res je, da je resnica ena in vendarle ima vedno več možnih razlag. Srečen dan: petek.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. V prenesem pomenu boste morali izluščiti tista zrna, ki vam bodo v pomoč. Prvi Lunin krajec (nedelja) prinaša nek razcvet in dobre iztočnice osebne rasti. Od srede dalje boste v svoje življenje privabljali zanimive in nekoliko nenavadne ljudi.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Odločitve, ki jih piše življenje bodo preudarne in zelo zanimive. Intuicija bo tista, ki vam bo lahko v osebno pomoč in določeno podporo. Odkrito se boste morali pogovoriti, kaj vam je blizu in kaj morate spremeniti. V četrtek in petek boste še bolj izrazito delavni, pridni in marljivi.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Duhovna preobrazba, ki se bo dogajala skozi cel teden bo prinesla ugodnosti. Aspekt med Soncem in Neptunom jasno nakazuje, da si boste morali soočiti z odgovornostjo. Morebitne lažje poti bodo zgolj zavajajoča iluzija. V veliki meri vas bo sprostila glasba in sprehodi ob mirni reki.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje